- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко пъти са разбивали сърцето ви?
da razbiva li sa go vedn1j ( http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=198704 )
1 път ,но се надявам да не стават 2 добре ми е с момчето което ходя сега мнго си го обичкам![]()
"Вие ми се смеете, защото съм различен, аз ви се смея, защото всички сте еднакви!"
Един път, преди няколко денаВ момента тоя човек дори ми е антипатичен... нз как го правя
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
разбива ли са ми сърцето един път .. и кофтито е че сме в едно даскало и се още ме боли когато го вида ..
..No ako wednuj se wurnesh w nachaloto i se ogledash dobre..
Мoje bi shte otkriesh towa, koeto ti e lipswalo..
Апф, не знам дали буквално са ми разбивали сърцето. Може би сегашният ми приятел - по едно време с него имахме големи търкания и двамата се наранихме много.
Преди него не ми е било много до гаджосване, просто можех само да си харесам някого ей така, да си изградя образ за него в главата и да се влюбя. Случило ми се е с двама, веднъж на 12 и веднъж на 14 (сега съм на 17), но не мисля, че съм страдала толкова - все пак въображаемата любов трудно разбива сърца.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Емовски истории..имаше една мисъл..за съжаление няма да я предам точно, но смисълът ще се запази, че на човек, могат да направят само това, което той им позволи. В този смисъл, ако се хващаш с всеки, който ти каже че си най-красивото момиче, което е виждал някога...дерзай...заслужаваш дори и още да ти "разбиват сърцето"! Говоря общо, не визирам никого.
1 път
Въпроса е глупав-разбивам сърцето значи нещо много повече от любовно разочарование. Разбито сърце(поне така,както го разбирам аз-буквално) значи да претърпиш разочарование с човека,който би искал да стане истинската ти половинка, за цял живот. Така че недейте с това разбиване на сърца по три-четири пъти, няма втори път.
П.п.:За да не става офтопик все пак ще кажа-никога.
Два пъти, след които си обещах да няма следващ път.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
48 puti
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
2
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
Веднъж,но ми беше достатъчно да се срина съвсемМоже би защото страшно го обичах,а и още го обичам
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
Случвало ми се е. Не знам колко пъти точно, но за 3 съм сигурна. И аз съм разбивала сърца...живот. (:
Точно преди 2 минути.....
2 пъти,но доста жестоко..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
1 път, но ми стига толкова
1![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Точно един път. А сега какъв ми е кефАх, мой СВОБОДЕН ЖИВОТ БЕЗ БОЛКА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Два пъти.. Като се сетя за 1вия път чак смешно ми става сега,а втория..пак сам с това момче.. и сам по-щастлива от всякога![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
2 puti![]()
![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·