.. здравеите .. от каде да запо4на.. зна4и има6е едно мом4е което оби4ах около 2 години и то са6то ме оби4а6е и ми бе6е предлагал 4 пати и аз се го отрязвах за6тото о6ти не бях осъзнала 4е го оби4ам истински ...после когато му казах 4е го оби4ам и 4е искам да сме заедно тои каза 4е много ме оби4ал .. но не можел да се варне при мен ве4е... и оттогава аз оби4ах само него и не сам поглеждала друго мом4е ! но скоро преди 2 месеца се запознах с едно мом4е в което се влюбих стра6но много и савсем забравих за единствената си любов... и това мом4е ми каза 4е ме харесвал и тои много и вси4ко бе6е прекрасно .. казва6е ми 4е ме оби4а.. пи6ехме си смси .. излизахме постоянно ..но изведнаж не6ту стана тои спря да ми пи6е.. ве4е не се дарже6е по са6тия на4ин ;( .. и преди 2 дена е казал на наи добрата ми фр 4е не го ебе за мен ;( и аз го питах после 100 пати дали ме харесва наистина и ако не да ми каже за6тото 6те стане по сложно .. и тои се ми казва да.. 4е ме харесва.. но имам 4увството 4е не е така ;( и 4е само ме лаже.. а тои е от мом4етата : playboy .. и на сяка казва : любов моя.. и разни такива ;(;(;( а аз ве4е много го оби4ам и нзм какво да правя ;(;(