.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Мислите ли, че...

Mislite li che momchetata haresvat momicheta s golemi gurdi?
    I ako nqkoe momiche nqma golemi gurdi, puk e mnogo krasivo shte si nameri li lesno gaje?
    I se izvinqvam ako ima takava tema!

Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    ramaiana
    ВиKs

Град
    Sofiq
    Много глупава тема.
    Толкова ли ти е трудно да се досетиш,че хората харесват раэлични неща.
    Както момичетата-има такива,които се кефят на много мускулести мъже,има и такива,които предпочитат по-слабички.Абе эа ввсичко е така.И едното има привърженици,и другото.Може эа теб някой да е гроэен,ама до него да върви човек,който си го харесва и не би се съгласил с теб.Циците не са най-важното.Може и да има мъже,эа които са,но те няма да са много читави.Това колко лесно ще си намериш гадже \леле колко тъпо эвучи\ не эависи от това дали са ти големи гърдите,или не.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Мисля, че едно момче ако е истински влюбено гърдите няма да имат значение за него
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

1. да
    2. да

Лично аз предпочитам да са качествени -стегнати, добре оформени с хубави за мен заърна, отколкото да са някави грозни бидони..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ако има цици е с предимство, ама да не са такива много големи и отпуснати, иначе има и с малки които са симпатични
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Гърдите не са най важното нещо
    Vladoka rulzzz

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Всеки си има собствен вкус бе моме Някои харесват по-големите гърди, други средните, трети - по-малките.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    В кръвта им е да харесват големи гърди.
    Ест че и момичетата с малки си намират лесно гадже. По-важни са пропорциите.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

....

Мисля, че едно момче ако е истински влюбено гърдите няма да имат значение за него Surprised
    Съгласен съм

Лично аз предпочитам момичета с по-малки гърди. Но за всеки влак си има пътници
    Fuck The Religion

Град
    София
    И аз харесвам жени с по-големи гърди. Но.. ако прилича на вещица- на дали мъжете биха я желали
    Smile!?

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Всичко зависи от характера, не от големината на гърдите.Ако има малки гърди и е отракана, естествено, че лесно ще си хване гадже.

С по-голям приоритет са характера и излъчването. После идват циците и задника..

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да,мъжете харесват големи гърди(не всички мъже-познавам 1 който харесва само малки).Но гърдите не са най-важни.Лесно могат да си намерят гаджета както момичета с малки,така и момичета с големи гърди.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    не смятам,4е това е нещото,по което мом4етата си избират гаджетата...друго няма да казвам то се подразбира
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Всеки си има собствен вкус бе моме Някои харесват по-големите гърди, други средните, трети - по-малките.
    Много точно казано!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си