.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дали е възможно да съм бременна?

zdraveite ot nqkolko dena sam mn pritesnena za6toto predi nqkolko sedmici pravih sex s moq priqtel bez prezervatif den sled kato priklu4i cikalat mi ne svar6i v men nqmam nikakvi priznaci za bremennost vzeh si edin ot nai efektivnite testove za bremennost koito pokaza 4e ne sam bremenna a mi zakasnqva ve4e 4etvarti den poprincip ne mi zakasnqva za parvi pat dori po4ti vseki mesec se slu4va no vapreki tova mn sam pritesnena dali ne sam bremenna molq vi pi6ete mi

Заглавието трябва да е написано на кирилица!
    ramaiana

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    А ми дай тогава ВСЕКИ месец да пускаш една такава тема дали си бременна

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Пробвай с теорията на вероятностите
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    София
    Е не си ... за успокоение, а за интелект няма да говорим Успех ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Re: dali e vazmojno da sam bremenna :(

Цитирай Първоначално написано от anonimna1234567
    zdraveite ot nqkolko dena sam mn pritesnena za6toto predi nqkolko sedmici pravih sex s moq priqtel bez prezervatif den sled kato priklu4i cikalat mi ne svar6i v men nqmam nikakvi priznaci za bremennost vzeh si edin ot nai efektivnite testove za bremennost koito pokaza 4e ne sam bremenna a mi zakasnqva ve4e 4etvarti den poprincip ne mi zakasnqva za parvi pat dori po4ti vseki mesec se slu4va no vapreki tova mn sam pritesnena dali ne sam bremenna molq vi pi6ete mi
    Пак ще гадаем Така мисля ,че си....Глупава!

Град
    София....
    Izprati SMS s tekst "bremenna"na nomer 1823

*2.40 s dds

Град
    SoFiAaAaAa
    dammm mai s sms-a nai dobre

Град
    в дълбините на морето
    и за най-сигурно земи почни го прави със презерватив

и като се чудиш земи си направи още един тест

не си ... нормално е след секс дати се измести датата на цикалът ти с няколко дена
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Град
    в къщи :D
    майкооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооооооооо,абе хораааааааааааа как не ви писва ужас направо,има си ТЪРСАЧКА за тая цел--->ПРЕДИ да пуснете тема поразтърсете се малко + земете развийте малко интелект,че вече се чудя как може да има толкова ..... хора,а и винаги има първи път-->не се чуди ,че ти закъснява -това е нормалко,случва се на всички

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ох, вече като видя тема, в която една от думичките на заглавието е "бременна" и усещам как ще е поредната простотия...
    Нали си си направила тест вече какъв ти е проблема ?
    Другият път с презерватив !
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Stara Zagora
    ...no comment...
    PEACE

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Малка пикло .. още не си се научила да пишеш, секс си тръгнала да правиш .. Да не говорим за обща сексуална култура, че ......
    ПРЕЗЕРВАТИВИ .. ЗА ТЯХ ЧУВАЛА ЛИ СИ?!?!?! ....... АКО НЕ - ГАДЖЕТО ТИ ДА СИ ДЪРЖИ ПИ*КАТА В ГАЩИТЕ!!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз няма да те нападам ,само ще ти кажа ,че като се притесняваш още повече ти закъснява

Цитирай Първоначално написано от him4e_f
    не си ... нормално е след секс дати се измести датата на цикалът ти с няколко дена
    ako pri seki sex mi se izmestvashe datata na cikala da sum postoqnno v cikul we

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Малка пикло .. още не си се научила да пишеш, секс си тръгнала да правиш .. Да не говорим за обща сексуална култура, че ......
    ПРЕЗЕРВАТИВИ .. ЗА ТЯХ ЧУВАЛА ЛИ СИ?!?!?! ....... АКО НЕ - ГАДЖЕТО ТИ ДА СИ ДЪРЖИ ПИ*КАТА В ГАЩИТЕ!!
    Offff 4e ste smotani ..... si4ki za intelekte govorite apak shte tolkova tupi .... 4uli 4e ima prezervativi i ve4e imat ebasi dobrata sexualna kultura... ebasi smeshnicite ste 4estno.... si4ki mn vi se hilqt....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си