- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам?
Да, определено те харесва ... но за жалост само на визия.От прочетеното мога да ти кажа само, че единственото, което иска от теб, е секс.И е глупаво да си въобразяваш, че дори да тръгнеш с него ще карате само на целувки и прегръдки.А относно 'плътските удоволствия' - явно не знаеш какво означава този израз ...
Един въпрос ? Ти изобщо знаеш ли къде ти се намира п*тката ?! А знаеш ли че ако продължаваш така клитора ти ще се влаче след тебе по земята ?! На 13 си бе момиче !!
Ммм,тя не каза ли, че няма намерение да прави секс с него и че не го е правила?Първоначално написано от anichkaaaa
Права е,разбира се.Първоначално написано от Magi4eska_Kiss
1. малка си за "плътски удоволствия" - той също
2. не знаеш какво искаш
3. използваш изрази, чието значение не знаеш
4. правиш се на отворена, пред хора на които не им пука за теб
нз дали си виждала рекламата "шофирането не е игра" е явно не знаеш, че и секса не е игра ...
като извод... знам, че няма да се повлияеш от мненията на по-големите ( ние нищо не разбираме ), само внимавай и ако ти се наложи - не пускай тема "бременна ли съм" .. има достатъчно
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Дали те харесва или просто иска секс е много спорен въпрос при мъжете.
Той момчето си действа няма какво да го караш,просто трябва да се спрещнете по някакъв друг повод,а не на гости с родители,не е много удобно да правите секс при такива обстоятелства.
малки сте за секс още..пък и щом е син на приятели на ваще, по-добре се откажи
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
+1Първоначално написано от glezan4e
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Какво да действа, като той иска само да спи с нея. Това и вие го казахте. Ако действа, той само ще я изч*ка и зареже. По-добре да остави нещата такива, каквито са.Първоначално написано от SabrinaAa
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+1Първоначално написано от HONDA
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
malka si za sex,i toi spored men ne te haresva,iska samo sex,ni6o drygo,toi 4oveka daje ti go e kazaledva li 6e trugnete,toi edva li go e prail i moje da ne vnimava i ti da zabremenei6 i ostavi go,nameri si dryg
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първо качваш планините, после влизаш в пещерите...Тъй ш' е батка...Тъй, пича го е фраснал хормона и иска те чука!Приеми го!
Не,не те харесва.
Ти трябва да се съблечеш гола
и да му кажеш:
"Сваляй гащитееее!"
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Аз ти казвам каквото и да сте намислили недейте да го правите,и аз като бях на 14 си мислех,че мога да спя със всички жени на света последователно,но друго е на практика.Ако има поне малко ум в главата след време ще забрави за детските си изпълнения (момчето).Ама чакай малко,защо пък да не го направите,те вече даваха по новините за 15 годишни дето раждат,тъкмо още година и ти е време да знаеш.![]()
![]()
![]()
Пука ли ти ?
вероятно иска само секс-въпросът е струва ли си само заради това!!!!!!!.........