- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Омраза към родителите
Колкото и да е тъпо-да случвало ми се е,но ми минава естествено!![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Ами в моя случай...да,но бързо ми минава.Според мен е нормално.Не,по принцип не е,но в моя случай-да.Дълга история,не ми се обяснява.
Според мен пък...тези които казват че изпитват омраза и после им минава..не е омразя,а гняв..омразата/любовта не са моментни чувства![]()
![]()
![]()
все едно да обичаш шоколад и след два дни да не обичаш
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
не, въпреки че сме се карали
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз мразя всеки дори и тях!Не обичам никого!!!!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
НИКОГА не са ме удряли,наказвали,обиждали и т.н.Единствено с майка ми на няколко пъти сме се карали,но това е било за някакви простутийТака,че НЕ!Никога не съм изпитвала омраза към тях
Даже от няколко месеца ги обичам още повече
![]()
![]()
![]()
Мраза само майка си.Заради този тъп курволяк живота ми е напълно съсипан
Не ги обичам толкова поради единствената причина, че пушат. Иначе съм горд, че са ме били![]()
![]()
най-много съм изпитвала омраза за 5 минути към тях.. но после винаги така дълго съм им се извинявала (защото аз винаги започвам да крещя: мразя те, мразя ви и двамата) имало е случаи дори кагато от толкова извинения, са ми сълзяли очите
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
НИКОГА!Просто не мога да мразя хората,които са ми дали живот,грижат се за мен и ме подкрепят
--->Обичам ги!![]()
![]()
17.09.2010
И аз така, ама виж, да ти дадат живот и после да ти го тровят с цигарите им без да ги отказватПървоначално написано от crazyteengirl
![]()
И наще пушат,ама....това да е проблемаПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
17.09.2010
s n6te dosta 4esto se karame no ne gi mrazqne mislq 4e moje nqkoi da mrazi roditelite si
![]()
Да ги мразя?! Не,никога.Те са ми родители все пак.
Карали сме се и супер много съм се ядосвала,но никога не съм ги мразила.
Случвало се е да се караме и да ме вбесят, ама много бързо ми минава. Никога не съм изпитвала омраза към тях или да искам да ги няма, да умрът и такива глупости..
![]()
Те са хората, на които винаги мога да разчитам без да знам, че ще ме предадът.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
НЕ по-скоро гняв, да съм сърдита, но чак да мразя не!![]()
Добре, че бързо ми минава.И добре, че намерих темата са да си кажа какво ми е, че да не правя друга тема...
Вчера майка ми, ми каза, че мислила била по въпроса и установила, че май май не сме един за друг с приятеля ми...Какво по дяволите ме интересува, какво мисли тя?!
Направо побеснях, даже още й се сърдя!!!
Добре, че поне не си налага мнението!!!
![]()
А ей сега преди малко, й се обадих по скайпа (уча в Благоевград) за да я питам за една задача ( тя е учителка по математика) , че нещо не я бях разбрала.И тя ми се развика, защо съм й се обадила в 9 часа вечерта и защо съм си изгубила цял дан по пейките с приятеля ми, вместо да решавам задачи.![]()
![]()
Очевадно е, че тя не ме разбира, но и аз започвам да не я разбирам...Тия хора кога ше разберат, че сме 21-ви век???![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
Родителите ми никога не са ми посягали.Случвало ни се е да имаме разногласия,но това си е напълно нормално,все пак сме от различни поколения и понякога с различни разбирания-това е в реда на нещата.Никога не съм изпитвала омраза към родителите си,макар да съм се дразнила от техни постъпки и забележки,но както казах това е нормално,аз си ги обичам такива каквито са,все пак са ме създали,отгледали и продължават да са ми най-добрите приятели и хората,на които винаги мога да разчитам и искрено им благодаря за всичко,което са направили,най-вее ,4е благодарения на тях съм тази,която съм.![]()
Чак пък да ги мразя не...Естествено имал съм случай, в които сме се карали, и то доста жестоко... но в крайна сметка се сдобряваме... живота е твърде кратък, за да се сърдим един на друг![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Омраза не е в никакъв случай....
Просто силна ярост и чувство за безпомощност, когато не се зачита моето мнение и гледна точка.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
trea da si nqkyw/a mega propadnal za da gi mrazish...
otgledali sa te... dali sa ti WSICHKO i ostawashe da gi mrazish, huh mega izrudsko i neblagodarno.
<N>