.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Той се закача с мен,но не знам дали ме харесва.. :(

Haresvam edno momche ot 3 godini!adski mn go haresvam,hoili sme zaedno na kyponi,na kafeta...kade li ne i toi vinagi se e zakachal s mene po razlichni nachini!tova garanciq li e che me haresva?daje i sega kogat e v moq klas pak produljava!do sega ne sum go ijdala s drygo momiche nz zashto...poneje toi predi ne ycheshe tyk,a idvashe na gosti y baba my!...ta misulta mi e da popitam kak mislite vie po vuprosa....kat imate nadpredvid che vinagi me gleda stranno i molq kajete kak da postupq s nego iskam neshty poeche ot gledane i zakachki blagodarq adski mnoy na tezi,koito sa mi napisali kakvo mislqt po vuprosa! ...na 15 godini sum!

Град
    Sofiq
    Котаранке,на колко си?
    Харесва те,споко.
    Направо му кажи,че и ти го харесваш и се вэимайте.
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

И аз мисля,че те харесва,ама сигурно го е срам да ти каже...ако ти си по-отворена,кажи му!

Цитирай Първоначално написано от EmanueLa^_^
    Котаранке,на колко си?
    Харесва те,споко.
    Направо му кажи,че и ти го харесваш и се вэимайте.
    +++ 1
    Vladoka rulzzz

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

...

Хвърлил ти е око отдавна

Незнам какво още чакаш и не си му казала че го харесваш!
    Fuck The Religion

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Закачай се и ти
    Харесва те, но явно е по-притеснителен - направи ти първата крачка
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Направи нещо по въпроса,а не чакай ние да ти кажем дали те харесва. Не сме гадатели. Цели 3 години - крайно време е.

Не се прави на срамежлива и недостъпна. Когато той те закача,отвръщай на предизвикателството му. Успех.

Е на колко сте, че се закачате?
    Това не е гаранция, че те харесва. ПО-горе прочетох, че трябвало да му кажеш, че го сакаш. С това не съм съгласна
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Сори ама от толкова много хора като теб ми е свършил боба и сега няма как да гадая, за да ти кажа
    The Spark

изчакай още 4 години и тогава помисли дали да му кажеш

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    изчакай още 4 години и тогава помисли дали да му кажеш

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Опитай се да разбереш дали наистина те харесва.Най-вероятно е така и може би го е срам да ти признае.Подскажи му, че не ти е безразличен, но не му го казвай направо, защото може да изгуби интерес към теб.

по добре го попитай .. според мен те харесва а пък и да стане така че не те харесва не сужелявай за постъпката си (въпреки че малко ме съмнява де не е така)
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Щом те закача има интерес но не е 100% сигурно че те харесва защото има момчета които го правят постоянно и не само с 1 момиче.Ако искаш му намекни по някакъв начин че и ти го харесваш и виж как ще реагира
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от MiLGaR0sSa
    И аз мисля,че те харесва,ама сигурно го е срам да ти каже...ако ти си по-отворена,кажи му!
    mn qsno
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Мега фен Аватара на mynichka
    не винаги щом се закача с теб те харесва ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    След някой друг ден най-добрата ти приятелка ще ти сервира, че ходят... Не искам да бъда песимистка, обаче при мен така се получава обикновено
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си