- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели>Любов>Гадже..
Istoriqta e standartna,slu4vala se e na mnogo hora. S edno momi4e dulgo vreme sme priqteli i sme mnogo blizki,sled nqkolko piqnski ve4eri, razni smsi i tn sum ubeden 4e tq ima 4uwstwa, az su6to ne sum bezrazli4en. Sled vreme se okazva 4e e rabotata e dosta po debela i tq e dosta vlubena v men. Mn smsi, mn sre6ti s malko dumi. Mn hubavi momenti nooo...tq si ima gadje ot godina i polovina,moje i pove4e. Az ni6to ne pravq,smisul celuwki,zabiwki i tn, samo nqkolko po dulgi i strastni pregrudki..Tq e vlubena v men, no ne kusa s gajeto si, kakvo pravq? Omruzna mi da 4akam,zasega sum re6il da q mahna ot jivota si?
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
ramaiana
e ti ako si re6il da q mahne6 ot jivota si kvi sa teq vaprosi be![]()
a ina4e ako i tq iska da e s tebe i kaji da izbere ediniq ot dvamata i 4e ne moje6 da q 4aka6 ve4no neka tq da si preceni
![]()
Trust Me anything u can do, I can do better than u !!
i az sam v sa6toto polojenie mn iskam da sam s edno mom4e no toi ima priqtelka ot 2 godini,kaza mi 4e me obi4a a o6te e s neq napravo nz kvo da pravq
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Щом имате вэаимни чувства,говори с нея и решете ще бъдете ли эаедно,ще се раэделя ли с приятеля си,или не.Това е начинът да схванеш какво мисли тя да прави и как ще се раэвият нещата.И нещо друго-научи се да пишеш поне малко по-грамотно,щото е голяма мъка да ти се раэчете.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Да си чувал за 1 цепия, наречена разговор?!
Аз не мога даразбера защо, след като е влюбена в теб, си седи с гаджето?! Опитай се дапоговориш с нея и да разбереш дали може да има нещо м/у вас. Все пак е кофти така. И поздравления, че не се месиш във връзката й![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Има привличане между вас, но едва ли сте влюбени. Защо не се насладите на привличането между вас известно време, игнорирай приятеля и. Както се казва, изконсумирай я![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
това също е решение,защото и аз останах с впечатлението, че това ващо е по-скоро привличане самоПървоначално написано от Nam3less3
Хора, ГОВОРЕТЕ. Вижте, седнете, поговорете... без обсъждане не може да мине. Пък после защо не ви се получават връзките. Все едно сливи имате в устата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Sled kato o6te e s nego qvno ima mn po silni 4uvstva kum drugiq!!! Prosto produlji napred![]()
Както казаха преди мен, поговорете си!Изяснете си какво изпитвате един към друг.Ако тя е толкова влюбена в теб, колкото твърдиш, да зарязва гаджето и да тръгва с теб.Не се отказвай от нея - бори се за нея!
Причината тя да не къса с гаджето си може би не е само една, но съм убедена, че една е основната - твоето бездействие. Какво значение имат смс-ите и дългите прегръдки, когато ти не си й казал нищо в лицето за своите чувства?! Не си ли помислял, че тя може би има догадки за тях, може би са само предположения... тоест тя може би не е убедена в теб и затова не се разделя с приятеля си.
Моят съвет е да й кажеш как стоят нещата на четири очи. Тогава ще си проличи какво ще стане с вас по-нататък. Успех ти желая
Да не би да търси само флирт?Или необвързващ секс?Ако е това-не се съгласявай.Защото ще те използва,а накрая,когато не си й нужен ще те за*бе.
Е в случая нещата не зависят от теб, а от нея. Ако наистина е влюбена в теб ще скъса гаджето си и ще бъде с теб. Замисли се защо не го къса... Поговорете и я попитай какво правите. Кажи й, че не искаш да те размотава и да ти каже с кого ще бъде - с теб или с него.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Кажи й че не искаш да си втора дупка на кавала и да избере с кого от двамата иска да бъде и сащо й кажи,че от два стола най-лесно се пада на земята.
Аз също имам приятел от година и половина и ако се влюбя в друг ще мине много време преди да се реша на 100% да си зарежа гаджето,защото съм свикнала с него и не бих го оставила ей така за няква си авантюра.
абсолютно съгласна!Първоначално написано от Wrathchild
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself