.
Затворена тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 211

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    На някой да му прави впечатление, че отговарящия не отговаря?
    отговорите се появиха,чак като заговорихме за това..

Цитирай Първоначално написано от Sam90'
    На някой да му прави впечатление, че отговарящия не отговаря?
    Отговарящия има личен и служебен живот.
    отговарящия преценява дали ще може да отговаря преди да седне на стола..
    Да, и отговарящият отговаря. Или четящият има зрителни проблеми?
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

1. С какво свързваш оранжевия цвят?
    2. Обичаш...
    3. Мразиш...
    4. Любовта за теб е...
    5. Парите за теб са...
    6. Кой е любимият ти цвят?
    7. А животно?
    8. Общителен ли си?
    9. Кеф ли е да си модератор?
    10. Какво харесваш във външния си вид?
    11. А в характера си?
    12. Какво не харесваш във външния си вид?
    13. А в характера?
    14. Коя беше първата тема, която заключи?
    15. За теб човешката глупост е...
    16. Псуваш ли?
    17. Пушиш ли?
    18. Имаш ли си домашен любимец?
    19. Смяташ ли се за силен човек?
    20. Любим предмет в училище (ако, ходиш, де)...
    21. Каква музика слушаш?
    22. Коя е любимата ти група?
    23. Последната ти изцепка (предполагам рядко говориш глупости, ама все пак)...
    24. Влюбвал ли си се?
    25. Обичаш ли мебелите (лично твоите, като бюро, легло и тн.) да са налепени със стикери?
    26. Какви езици учиш?
    27. Кой клас си? (ако ходиш на училище)
    28. Подреден ли си?
    29. Любимия ти виц...
    30. Лилавия цвят за теб е...
    31. Истинската жена може...
    32. Истинския мъж може...
    33. Бой или скандал?
    34. Обичаш ли да четеш?
    35. Коя е любимата ти книга? (само една)
    36. Обичаш ли да гледаш филми?
    37. Кой е любимия ти филм? (само един)
    38. Кога за последно плака?
    39. Имаш ли девиз и, ако да- какъв е?
    40. Обичаш ли да си сам?
    41. Шедър ли си?
    42. Какъв беше последния подарък, който получи и по какъв случай?
    43. Лесно ли се съсредоточаваш?
    44. А лесно ли се разконцентрираш?
    45. Какъв си бил като малък?
    46. Какво беше детството ти?
    47. Грижиш ли се вещите си?
    48. Пишеш ли красиво?
    49. Любима храна...
    50. Умееш ли да готвиш?

Знам, че любопитството не хубаво нещо, ама... С нетърпение очаквам отговорите ти, ако въобще отговориш.

Уффф, що се държите като простаци не мога да ви разбера, като можете и да не сте такива.

=> Какво бачкаш?

Доволен ли си от начина си/стандарта си на живот?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

-Защо още не си теглил по една дълга и цветуща псувня на хомофобчетата? - не псувам особено много... а и не че би имало файда. Аз приемам мнението на хората без проблем - те имат право на това. Би било хубаво ако и те приемаха моето, но не може всички да са прави, нали?
    -А ти кефиш ли се да си тъпа като ГЪЗ? Smile
    Васко, кой е любимият ти звят?
    Благородната лъжа или болезнената истина?
    Как е сега, в даскало? - Любимият е син, определено... макар че с лилавия се конкурират :Р; Зависи - аз за себе си предпочитам истината, но понякога на другите казвам и лъжата, защото не всички умеят да понесат истината... нито болката; В даскало е супер! Направо ме е яд, че скоро завършвам... колко и да съм се дразнил на маймуните през годините, си се обичаме с тях... хах
    -Какво те запали по компютрите (ако си запален).. как разбра за този сайт.. Smile по колко време отделяш на седмица.. трудно ли е да си модератор (психически).. сега имаш ли си гадже и ако е така от колко време сте заедно.. кой най-много ти харесва от екипа (мод и админи) и така за сега. {} Здрасти, Тянко Запали ме ... хм, не помня какво точно - беше доста отдавна, но се занимавам любителски още от както имах пц (2002). А след това започнах да уча в гимназия с профил ИТ и така ... ;
    За форума разбрах от учителката ни по Биология преди мноого години, когато ни изписа полезни линкове на дъзката хаха;
    Трудно е, но не психически, ами физически - в момента съм в адски натоварен период и се старя да отделям по час-два за форума, но не успявам винаги. Като цяло влизам само, за да кирилизирам анонимно заглавия на теми и т.н., а като се поосвободя и повече;
    Гадже е силно казано, но си имам някого, с когото сме доста близки, макар и да не сме си сложили точен етикет - май така е най-сладко. Ходихме за около 3 месеца в началото на годината и после лятото пак се "събрахме", та така до ден днешен... :Р :Р
    От екипа най-близък съм с Цвети и то доооста отдавна. С нея отдавна сме изнесли приятелството си извън онлайн пространството и мога да кажа, че се е превърнала в един адски важен за мен човек.

-Случайно вчера около 2 или 2 и нещо да си бил близо до НДК,по-точно на светофара при Патриарха и "Фритьоф Нансен"? -
    Не, Деска, не съм. А ти си тук и не звъниш, а??? Напомни ми да ти дам номера ми, за да няма такива издънки повече :Р
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от *Wanker*
    ае спри се бе..
    Аз ли да се спра? Да, ще се спра, нямам намерението да развалям темата на момчето така, както правиш ти.
    Сам, извинявай, че ти оспамих темата, просто не се сдържах.

Как разбра, че си станал модератор или всичко е било премислено?
    А каква беше реакцията ти?
    Биби, гледай разговорът ви да спре до тук :Р
    Ами, първо ме попитаха дали искам, обсъдихме някои детайли, помислих си и казах, че искам. Останалото са формалности... :Р
    Реакцията ми беше изненадана. Не очаквах, че ще поискат да ме направят мод точно защото много дйеца ще се разбунтуват от "гей на власт", но явно нещата все пак не падат толкова ниско, от което бях много очарован.

Май е излишно да припомням правилата, нали?
    Тъй красиви, тъй наивни,

Господинчо мъдуратур,

темата седя без отговори 24 часа, а се развихри простотията на макс, колкото и вашите уважаеми колежки да си играха да трият. Затова не ми говори за зрителни проблеми, а най-малкото се извини на потребителите, които си накарал да ти чакат баналните отговори. Ако си толкова зает е нормално да отклониш поканата за тази форумна игра, аз в началото бях отклонил първата покана, защото нямах възможност да влизам редовно и чак когато имах постоянно интернет- седнах на стола.

Затова не ми говори за зрителни проблеми...
    Гледай сега - аз решавам какво и защо ще го правя. Както виждаш отговарям - никъде не е казано, че трябва да клеча цял ден в темата и да отговарям през 2 минути. Хората ме питат - отговарям им. Може би като малко по-голям би трябвало да знаеш как стоят нещата, но и преди съм се убеждавал, че при теб възрастта е лъжлив фактор.
    Ако имаш въпроси - слушам. Ако не - нека писането ти в тази тема е до тук
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    1. С какво свързваш оранжевия цвят? - с морков
    2. Обичаш... - себе си
    3. Мразиш... - глупостта
    4. Любовта за теб е... - единственото, което не разбирам
    5. Парите за теб са... - единственото, без което не мога
    6. Кой е любимият ти цвят? - син
    7. А животно? - котка - красиви, егоистични, откровени в прагматичността си... създадени сме един за друг.
    8. Общителен ли си? - доста
    9. Кеф ли е да си модератор? - да, особено когато съм по-фрий.
    10. Какво харесваш във външния си вид? - очите, устните, косатата... тях си ги обожавам, а останалите неща само обичам
    11. А в характера си? - харесвам това, че съм спокоен и интелигентен.
    12. Какво не харесваш във външния си вид? - не харесвам кожата си - има 1-2 дни в месеца, през които ми прави проблеми и откачам.
    13. А в характера? - понякога съм наивен, макар че сякаш съм го изчистил това вече...
    14. Коя беше първата тема, която заключи? - една от глупостите в Секс
    15. За теб човешката глупост е... - нещо, с което ще се боря цял живот (ето защо съм наивен)
    16. Псуваш ли? - рядко
    17. Пушиш ли? - преди пушех страшно много, сега по 1-2 цигари на месец.
    18. Имаш ли си домашен любимец? - черна котка и немска овчарка
    19. Смяташ ли се за силен човек? - твърдо да.
    20. Любим предмет в училище (ако, ходиш, де)... - Философия, Литература
    21. Каква музика слушаш? - Почти всякаква, с някои очевидни изключения.
    22. Коя е любимата ти група? - Poets of the fall
    23. Последната ти изцепка (предполагам рядко говориш глупости, ама все пак)... - Ммм... беше на обучението за един проект в работата - питах шефката в прав текст "Защо, проблем ли имаш?" хъх.. имах нещо много по-различно предвид, но то какво излезе... цялата конферентна зала се захили, а аз станах по-червен от Тийнпроблем.
    24. Влюбвал ли си се? - Май да.
    25. Обичаш ли мебелите (лично твоите, като бюро, легло и тн.) да са налепени със стикери? - НЕ! Не понасям такива неща като плакати, лепенки и други екстри в стаята ми. Сам съм си купувал и правил декорацията и я пазя като очите си.
    26. Какви езици учиш? - Английски, Френски, Испански
    27. Кой клас си? (ако ходиш на училище) - 12ти
    28. Подреден ли си? - Да, доста.
    29. Любимия ти виц... - Нямам такъв.
    30. Лилавия цвят за теб е... - поредният Божи дар, който комерсиализираха.
    31. Истинската жена може... - да управлява мъжа.
    32. Истинския мъж може... - да управлява всички.
    33. Бой или скандал? - Дебат.
    34. Обичаш ли да четеш? - Да.
    35. Коя е любимата ти книга? (само една) - "Сидхарта", от Херман Хесе
    36. Обичаш ли да гледаш филми? - Да, но повече сериали.
    37. Кой е любимия ти филм? (само един) Georgia Rule
    38. Кога за последно плака? - Пролетта - тогава бях на най-големият кръстопът в живота си.
    39. Имаш ли девиз и, ако да- какъв е? - "It's not the age that matters, but the life in your years"
    40. Обичаш ли да си сам? - Ужасно много - ако на ден нямам поне 1-2 часа сам, откачам.
    41. Шедър ли си? - Да.
    42. Какъв беше последния подарък, който получи и по какъв случай? - Червена химикалка и пясъчен часовник от мама, по случай 15ти Септември.
    43. Лесно ли се съсредоточаваш? - Да.
    44. А лесно ли се разконцентрираш? - Да.
    45. Какъв си бил като малък? - Палав.
    46. Какво беше детството ти? - Адски щастливо...
    47. Грижиш ли се вещите си? - Повече от колкото за хората около мен.
    48. Пишеш ли красиво? - Пиша адски грозно понякога, особено когато бързам.
    49. Любима храна... - Corny
    50. Умееш ли да готвиш? - Малко, рядко ми се готви, но когато го правя, винаги е успешно
    Естествено, че ще ти отговоря... отдавна си ми скрит фаворит (вече не толкова скрит)
    Тъй красиви, тъй наивни,

Аз бях споменал, драги, че не отговаряш и поста е преди първия ти пост в темата. След което ти ми правиш една доста саркастична забележка, която хич не ми с понрави и общо взето не ме обиждай или плаши с модераторската си позицийка.

Искам извинение. Ще го дадеш ли? (ето ти въпрос)
    Не знаех, че съм ти драг. Явно хората наистина се променят
    Виж, противно на очакванията ти, аз нямам желание да се конфронтирам нито с теб, нито с никого тук..
    Ако някой се е подразнил, че съм се забавил - извинявам се.
    Аз не те обиждам - почти никога и никого не съм обидил, надявам се. А модераторската ми позиция е факт, а не заплаха - свиквай.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хехе, аз достатъчно се червих миналата седмица, сега и ти ми даваш поводи да го правя

Айде и аз да поразпитам (:

-Кое е първото нещо, което ти прави впечатление в един човек?
    -Според теб вярно ли е твърдението, че противоположностите се привличат?-
    Предимство или недостатък е в днешно време добротата?
    -Би ли определил начина си на живот като здравословен?
    -Защо не обичаш да ходиш на планина?
    -С какво свързваш форума?
    -Когато ще ходим на театър/да припомня само, че първата постановка за която се бяхме наканили, беше "Малката кибритопродавачка" още зимата на 2007/
    Ооо, колко още въпроси съм ти намислила
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Уффф, що се държите като простаци не мога да ви разбера, като можете и да не сте такива.

=> Какво бачкаш?

Доволен ли си от начина си/стандарта си на живот?
    Този твой реторичен въпрос съм си го задавал стотици пъти. Защо? Е, убий ме, не мога да ти кажа защо! Само аз си знам колко хора съм наблюдавал и колко пъти съм се чудил защо, аджеба, някой се държи така и не мога да стигна до логично обяснение. Но уви, това е то орисията на този, който се опитва да мисли.

-> БачкаХ като оператор в контактен център, а в последствие и ръководител на проекти на същото място. Но сега напуснах, тъй като трябва да насоча вниманието си към други неща... учене, ала бала

-> Доволен съм, да. Гордея се, че на моите години успях сам да си докарам повече от задоволителен живот, а и до известна степен съм постигнал баланс със себе си и в емоционален план, тъй че ... на този етап от живота ми, всичко е окей. Сега предстои следващият... :Р
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен
    Град
    SF
    Вашите знаят ли? Как им го каза, как го приеха?
    Ами приятелите ти знаят ли?
    Пове4ето ти близки са хомо или хетеро?

Ще пуснеш ли снимка, не помня да съм те виждала
    Как си представяш живота си след 10-20 години?
    Мислил ли си за деца и семейство?

Робинята на Quench

Мислиш ли, че хората (визирам себе си) те нападат, защото си хомосексуален или може би не им харесва нещо друго?
    Това, че съм хомосексуален е 50% от причината. Останалите са или нарочно добавени, за да станат 100 или нещо друго... предполагам, че доста хора си мислят, че имам високо самочувствие например. И преди са ми го казвали - в реалността също. Но дори и така да е, това съм аз - нямам намерение да го прикривам само защото не се харесва. Моята цел не е да бъда харесван, а да бъда себе си - и това правя.
    Напълно разбирам, че винаги ще има хора, които по една или друга причина няма да ме харесват... но това не е повод за мен да се променям - а и не би трябвало да бъде.
    А аз уважавам това, че хората (визирам теб) казват това, което мислят директно. Това, което не уважавам е, че понякога хората не си правят труда да погледнат зад опаковката, преди да говорят. За съжаление, тези обстоятелства (интернет) просто не позволяват по НИКАКЪВ начин да си направиш точен извод за отсрещния и все пак ти правиш такъв за мен. Какво очакваш да направя? (Беше реторичен въпрос, не се чувствай длъжен да отговориш)
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Хехе, аз достатъчно се червих миналата седмица, сега и ти ми даваш поводи да го правя

Айде и аз да поразпитам (:

-Кое е първото нещо, което ти прави впечатление в един човек? - Външният вид - може да се каже адски много за човек, само по облеклото му. После поведението - винаги е важно как се държиш сред хора. И ако го опозная, вече по-дълбоките черти на характера...
    -Според теб вярно ли е твърдението, че противоположностите се привличат? - за съжаление да. Лошото е, че понякога се и отблъскват едновременно.
    Предимство или недостатък е в днешно време добротата? - и от двете по малко. Трябва да има баланс - да бъдеш добър, но винаги да си готов да си покажеш рогцата, стига да е нужно.
    -Би ли определил начина си на живот като здравословен? - Не, ям адски много боклуци и режимът ми е под всякаква критика. Често си мисля, че трябва да променя тези неща, нооо....
    -Защо не обичаш да ходиш на планина? - Защото ми е далече, а и защото имам лоши спомени от последното ходене (беше с един неопитен, влюбен в мен младеж ... сега като се сетя умирам от смях, но тогава си беше страшно)
    -С какво свързваш форума? - с някои приятели, както и с много караници.
    -Когато ще ходим на театър/да припомня само, че първата постановка за която се бяхме наканили, беше "Малката кибритопродавачка" още зимата на 2007/ - Ами, освен да чакаме пак кибритопродавачката... иначе скоро ще има една фотоизложба, на която мислех да те замъкна :Р
    Ооо, колко още въпроси съм ти намислила
    - Bring it on, hun :P
    Тъй красиви, тъй наивни,

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Вашите знаят ли? Как им го каза, как го приеха?
    Ами приятелите ти знаят ли?
    Пове4ето ти близки са хомо или хетеро?

Ще пуснеш ли снимка, не помня да съм те виждала
    Как си представяш живота си след 10-20 години?
    Мислил ли си за деца и семейство?
    Нашите не знаят, защото по принцип не ги занимавам с личния си живот, а и идвамата са доста консервативни. Предпочитам първо да стана независим и после ще им казвам
    Най-близките ми приятели знаят, да - около 5-6...7?!
    Повечето ми близки са хетеро, но най-близкия ми е хомо.
    Ще ти пусна с удоволствие, но на ЛС или друга форма на чат. То вече повечето форум ме е виждал, но все пак.. едно време държах на дискретността
    Представям си го... динамичен, финансово стабилен и самотен.
    Мислил съм и то доста - момчето, с което съм имал най-дълга и връзка, обмисляше сериозно да се връщам с него в САЩ и да си правим голяма къща с бяла оградка, но за мой късмет се разделихме преди това
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен
    Град
    SF
    Аз продължавам, оказа се, 4е има доста неща, за които бих те разпитала.

Мислиш ли, 4е гейовете и лесбийките са по-сплотени заради разли4ните си сексуални предпо4итания и на4ина, по който пове4ето хора ги възприемат, или напротив?
    От твоя ли4ен опит в България има ли шанс някога да не те съдят по това по какви си падаш?
    Пове4ето гейове са прикрити или парадират със сексуалната си ориентация?
    За или против сериозните връзки? Защо?
    Бил ли си с жена? Какво се слу4и?
    Изневерявал ли си?

Доволен ли си от себе си? Като ли4ност, като постижения досега, като о4аквания, които си имал за себе си?
    Бъдещето си го виждаш тук или в 4ужбина?
    Наистина, нямаш ли никакво желание да имаш дете след време? (извинявай, просто е странно)

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Аз продължавам, оказа се, 4е има доста неща, за които бих те разпитала.

Мислиш ли, 4е гейовете и лесбийките са по-сплотени заради разли4ните си сексуални предпо4итания и на4ина, по който пове4ето хора ги възприемат, или напротив? - Гейовете едни с други и лесбийките едни с други - да. Но гейове+лесбийки - не. Рядко става тази комбинация сякаш. Не знам, мисля, че е защото и двете групи имат доста различен начин на живот и различни места, където се събират.

От твоя ли4ен опит в България има ли шанс някога да не те съдят по това по какви си падаш? - О, да - определено има доста хора, но за съжаление не достатъчно.

Пове4ето гейове са прикрити или парадират със сексуалната си ориентация? - повечето са прикрити, а тези, които не са, са такива само защото е неизбежно за тях (твърде женствени са, за да се крият успешно)

За или против сериозните връзки? Защо? - Не съм нито За, нито Против - имал съм и сериозни и неангажиращи и за мен е до момента. Понякога искаш топлина и близост, понякога искаш просто секс. Кой каквото иска - това да взима. Не виждам проблем.

Бил ли си с жена? Какво се слу4и? - Бил като секс ли имаш предвид или като връзка? Е, и за двете е да, само че сексът беше успешен, а връзката - не. Макар че очаквах да стане обратното, аз я скъсах, защото не исках да я лъжа, че я харесвам и т.н., а същевременно да спя с най-добрия си приятел - това е най-долното нещо, което един гей може да направи и ме е срам, че някога и аз съм го правил.

Изневерявал ли си? - Освен случая, който описах, не.

Доволен ли си от себе си? Като ли4ност, като постижения досега, като о4аквания, които си имал за себе си? - Ами, за момента да - доволен съм, че реших да се променя коренно и го направих. Доволен съм и, че затварям тийнейджърската страница от живота ми без много огризения и с доста гордост.

Бъдещето си го виждаш тук или в 4ужбина? - Тук, обичам дъжавата си.

Наистина, нямаш ли никакво желание да имаш дете след време? (извинявай, просто е странно) - Ами, може би, когато стана на 30-40. Аз съм кариерист по рождение и винаги съм влагал най-много в себе си, а това не е формулата за идеален родител. Дете бих могъл да имам, когато знам, че мога да му отделям толкова време, колкото е необходимо, за да мога да направя от него достоен човек, с когото да се гордея. Ако ще съм родител - ще съм такъв all the way. Но аз не харесвам много деца... просто те са толкова хаотични и пискливи, а и ... хх мърляви. Не знам, не мисля, че е за мен този тип семеен живот. А и защо да си затлачвам връзката с някого, като и без това трудно ги държа за дълго...
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен
    Град
    Utopia..
    нека да ти напомня, че преди да имаш звездички под псевдонима ти и ти си изяждал бан, а езикът ти нямаше нищо общо със сегашния
    така че просто не се прави на много възпитан, защото много ясно си спомням изразните ти средства и оплаквания, относно това, че съм те бил обиждал.... което е много страхлива и лицемерна проява, тъй като си правил абсолютно същото

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    нека да ти напомня, че преди да имаш звездички под псевдонима ти и ти си изяждал бан, а езикът ти нямаше нищо общо със сегашния
    така че просто не се прави на много възпитан, защото много ясно си спомням изразните ти средства и оплаквания, относно това, че съм те бил обиждал.... което е много страхлива и лицемерна проява, тъй като си правил абсолютно същото
    Ще те разочаровам, но бан не съм имал - имаше проблем със стария ми профил и за това си направих нов, а сега мога и да си го ползвам, ако искам, но вече си свиканх с този....
    Звездички под ника имам от може би месец, а езикът ми е променен от доста повече време. Честно казано от теб очаквах повече от "Сега си мод, за това си възпитан" - обикновено си поставял по-големи предизвикателства в споровете си, но явно губиш тренинг.
    Ами, да, отправял съм оплаквания от теб - та ти тогава беше като влюбен - след абсолютно всяко мое мнение се наместваше да контрираш... наистина ми писна, радвам се, че престана. Явно оплакването е имало ефект.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ефект може и да има, но определено той не е в следствие от модераторска заплаха
    приятно седене на стола

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    ефект може и да има, но определено той не е в следствие от модераторска заплаха
    приятно седене на стола
    Аз бих се надвал, че е резултат на съзряване, но надеждите винаги умират последни.

Благодаря ти, лека вечер!
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен Аватара на babity
    Предварително се извинявам ако някой от въпросите ми е нетактичен или прекалено глупав. Чувствай се напълно свободен да не отговаряш ако е така.

Въпросът: "Защо си гей?" е прекалено глупав, но моето ужасно любопитство ме гложди и ще се опитам да го перефразирам някакси.
    Защо точно мъже? В смисъл, харесваш онова типично мъжко отношение към теб или просто външността им те привлича, или секса?
    И по този повод избираш партньорите си според това какви са като личности или изпитваш някакъв друг вид привличане?
    Мислиш ли, че има такова нещо като средно положение (бисексуалност)?
    Сексът с жена хареса ли ти?
    Как би описал себе си с няколко думи?
    Харесваш ли си името?
    Би ли отказал приятелството си на някого заради сексуалната му ориентация?
    А случвало ли се е теб да те "отрежат" заради твоята?
    Бил ли си се някога?
    Правил ли си стриптийз?
    А на теб правили ли са ти?
    Колко често правиш секс?
    Външността определяща ли е за начина, по който ще се отнасяш с определен човек?
    Смяташ ли, че е допустимо да се направи компромис с това, че човекът отсреща не е точно твой тип ако си пасвате във всяко друго отношение?
    Имаш високо мнение за себе си. Мислиш ли, че си в състояние да се грижиш за друг, освен себе си?
    С кое не би направил компромис?
    Без какво не можеш?
    И сега въпросът, който ме гложди от маса време. Защо гейовете са много по - привлекателни за жените от хетеросексуалните? (това го казвам от свое име и не ангажирам никой с него)

Цитирай Първоначално написано от babity
    Предварително се извинявам ако някой от въпросите ми е нетактичен или прекалено глупав. Чувствай се напълно свободен да не отговаряш ако е така. - Чувствам се напълно свободен да отговоря на всеки един от въпросите ти, тъй че стреляй на воля - каквото ти се пита, питай.

Въпросът: "Защо си гей?" е прекалено глупав, но моето ужасно любопитство ме гложди и ще се опитам да го перефразирам някакси.
    Защо точно мъже? В смисъл, харесваш онова типично мъжко отношение към теб или просто външността им те привлича, или секса? - Ами, това е природа - тук няма "защо". А ако питаш какво ме привлича в един мъж, бих казал само, че мозъкът е ерогенната ми зона :Р хихи е, естествено, че тук и външността и поведението имат пръст, но за мен един мъж, който не знае какво е да си мъж и какво е да си човек, не може да ме накара да го харесвам ако ще и да е изкочил от корицата на GQ.

И по този повод избираш партньорите си според това какви са като личности или изпитваш някакъв друг вид привличане? - Ами, зависи за какви партньори говорим - ако става дума само за секс, си ги избирам по сексапил, разбира се. Когато стане дума за нещо повече, обаче, имам доооста критерии (основно свързани с личността им), които малко хора покриват сякаш... хъх.

Мислиш ли, че има такова нещо като средно положение (бисексуалност)? - Има, но е доста ... лесно размиващо се. Рано или късно хомо-то у един бисексуален надделява

Сексът с жена хареса ли ти? - Не беше зле, но не ме е грабнало ;Р

Как би описал себе си с няколко думи? - Ух... амбициозен, упорит, на моменти адски мързелив и все пак перфекционист. А, и с доста голямо въображение.

Харесваш ли си името? - Мммм уча се да го харесвам :Р

Би ли отказал приятелството си на някого заради сексуалната му ориентация? - Не.

А случвало ли се е теб да те "отрежат" заради твоята? - В реалността не.

Бил ли си се някога? - Да, в 7ми клас се сбих заради една линийка... получих линийката!

Правил ли си стриптийз? - Да, няколко пъти, от които само един в трезвено състояние.

А на теб правили ли са ти? - О, да ... мммм

Колко често правиш секс? - Ако съм във връзка - към 5 пъти седмично. Ако не - може би 2-3 месечно.

Външността определяща ли е за начина, по който ще се отнасяш с определен човек? - Да. За мен е важно един човек да полага елементарни грижи за себе си, не мога да общувам пълноценно с някой смръдлив, немит, несресан, гнусен ... и т.н. човек. Просто нямам желание, а и не мисля, че имам мнго какво да си кажа с подобен. За такъв външен вид няма оправдание.

Смяташ ли, че е допустимо да се направи компромис с това, че човекът отсреща не е точно твой тип ако си пасвате във всяко друго отношение? - О, да - без компромиси взаимотношенията не вървят, независимо какви са те - романтични, професионални, приятелски... Ако има нещо, на което ме е научило живота, то е, че трябва да приемам хората такива, каквито са... б ез крайните случаи, разбира с.

Имаш високо мнение за себе си. Мислиш ли, че си в състояние да се грижиш за друг, освен себе си? - Трудно, но мога. Стига този друг наистина да ми влезе дълбоко под кожата. Има хора, за които просто ме е грижа... за които бих дал живота си. Но просто са адски малко и не очаквам да станат много повече

С кое не би направил компромис? - С вижданията си за живота - преди съм правил, но никога повече.

Без какво не можеш? - Без музика.

И сега въпросът, който ме гложди от маса време. Защо гейовете са много по - привлекателни за жените от хетеросексуалните? (това го казвам от свое име и не ангажирам никой с него) - Защото при нас я има тенденцията да се грижим за себе си, без да сме "метросексуални" с оскубани вежди и т.н. Жените си падат по този тип гейове, които не са женствени, но са обрали добрите неща и от мъжете и от жените - една порода, която май се разраства все повече и това много ме радва.
    Тъй красиви, тъй наивни,

Мега фен Аватара на Blab
    Кога си роден?

Мега фен Аватара на babity
    Мъж си все пак, не мога да не попитам. Интересуваш ли се от коли? Какви? (ако да)
    А от спорт?
    А как се поддържаш? Разни процедурки/спорт/нещо друго?
    Какъв жанр книжки ти допада най - много?
    Наистина ли повечето гейове се движат в женски компании?
    Срамувал ли си се някога от това, че си гей?
    Какво обичаш да си пийваш (алкохол)?
    Кога за първи път прави секс?
    С момиче или момче?
    Мислиш ли, че родителите ти ще гледат по различен начин на теб когато един ден разберат?
    Кой е най - дразнещият ти недостатък?
    Опасяваш ли се, че сексуалната ти ориентация може да ти навреди по някакъв начин, ако щеш на реномето или смяташ, че това не е нещо, което трябва да се споделя с останалите (в работата, например)?
    Получвал ли си неприлично предложение?
    А отправял ли си такова?
    Правил ли си секс с непознат?
    С какво искаш да се занимаваш?
    Мислиш ли, че в България човек може да е успешен по честния начин?
    Можеш ли да простиш изневяра?
    А изневерявали ли са ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си