Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
Изчетох всички страници и честно казано .. вдъхновяваш ме и провокираш амбицията ми за по-добър и съдържателен живот.
Ами... не мога да ти кажа друго, освен благодаря. Радвам се, че намираш нещо смислено в думите ми и ще бъде прекрасно за мен, ако по някакъв начин съм повлиал в добра насока
Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
Коя е неосъществената ти мечта? - да живея сам.

Какви чувства изпитваш най-често,когато слушаш музика? Натъжаваш се,ощастливяваш се или .. ? - Ами, обикновено просто се подсилват чувствата, които съм изпитвал, когато съм си пуснал музика. Но се случва понякога, когато преживявам нещо голямо и си пусна определена песен, направо да замръзвам, защото усещам как музиката пее живота ми...

Искаш ли да живееш поне още 300 години? - Искам и повече! Не искам да умирам... ще изпусна толкова много неща.

Кога се отдаваш напълно в твоя свят от мисли,бягайки от ежедневието? - Доста често. Някои хора го намират за странно, но аз често посещавам вътрешния си свят и наистина по този начин успявам да направя престоя си във външния по-приятен. И това би трябвало да важи за всеки - когато намериш начин да вътворяваш мир в себе си, наистина ставаш по-спокоен и балансиран.