-Защо още не си теглил по една дълга и цветуща псувня на хомофобчетата? - не псувам особено много... а и не че би имало файда. Аз приемам мнението на хората без проблем - те имат право на това. Би било хубаво ако и те приемаха моето, но не може всички да са прави, нали?
-А ти кефиш ли се да си тъпа като ГЪЗ? Smile
Васко, кой е любимият ти звят?
Благородната лъжа или болезнената истина?
Как е сега, в даскало? - Любимият е син, определено... макар че с лилавия се конкурират :Р; Зависи - аз за себе си предпочитам истината, но понякога на другите казвам и лъжата, защото не всички умеят да понесат истината... нито болката; В даскало е супер! Направо ме е яд, че скоро завършвам... колко и да съм се дразнил на маймуните през годините, си се обичаме с тях... хах
-Какво те запали по компютрите (ако си запален).. как разбра за този сайт.. Smile по колко време отделяш на седмица.. трудно ли е да си модератор (психически).. сега имаш ли си гадже и ако е така от колко време сте заедно.. кой най-много ти харесва от екипа (мод и админи) и така за сега. {} Здрасти, Тянко Запали ме ... хм, не помня какво точно - беше доста отдавна, но се занимавам любителски още от както имах пц (2002). А след това започнах да уча в гимназия с профил ИТ и така ... ;
За форума разбрах от учителката ни по Биология преди мноого години, когато ни изписа полезни линкове на дъзката хаха;
Трудно е, но не психически, ами физически - в момента съм в адски натоварен период и се старя да отделям по час-два за форума, но не успявам винаги. Като цяло влизам само, за да кирилизирам анонимно заглавия на теми и т.н., а като се поосвободя и повече;
Гадже е силно казано, но си имам някого, с когото сме доста близки, макар и да не сме си сложили точен етикет - май така е най-сладко. Ходихме за около 3 месеца в началото на годината и после лятото пак се "събрахме", та така до ден днешен... :Р :Р
От екипа най-близък съм с Цвети и то доооста отдавна. С нея отдавна сме изнесли приятелството си извън онлайн пространството и мога да кажа, че се е превърнала в един адски важен за мен човек.

-Случайно вчера около 2 или 2 и нещо да си бил близо до НДК,по-точно на светофара при Патриарха и "Фритьоф Нансен"? -
Не, Деска, не съм. А ти си тук и не звъниш, а??? Напомни ми да ти дам номера ми, за да няма такива издънки повече :Р