Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Хехе, аз достатъчно се червих миналата седмица, сега и ти ми даваш поводи да го правя

Айде и аз да поразпитам (:

-Кое е първото нещо, което ти прави впечатление в един човек? - Външният вид - може да се каже адски много за човек, само по облеклото му. После поведението - винаги е важно как се държиш сред хора. И ако го опозная, вече по-дълбоките черти на характера...
-Според теб вярно ли е твърдението, че противоположностите се привличат? - за съжаление да. Лошото е, че понякога се и отблъскват едновременно.
Предимство или недостатък е в днешно време добротата? - и от двете по малко. Трябва да има баланс - да бъдеш добър, но винаги да си готов да си покажеш рогцата, стига да е нужно.
-Би ли определил начина си на живот като здравословен? - Не, ям адски много боклуци и режимът ми е под всякаква критика. Често си мисля, че трябва да променя тези неща, нооо....
-Защо не обичаш да ходиш на планина? - Защото ми е далече, а и защото имам лоши спомени от последното ходене (беше с един неопитен, влюбен в мен младеж ... сега като се сетя умирам от смях, но тогава си беше страшно)
-С какво свързваш форума? - с някои приятели, както и с много караници.
-Когато ще ходим на театър/да припомня само, че първата постановка за която се бяхме наканили, беше "Малката кибритопродавачка" още зимата на 2007/ - Ами, освен да чакаме пак кибритопродавачката... иначе скоро ще има една фотоизложба, на която мислех да те замъкна :Р
Ооо, колко още въпроси съм ти намислила
- Bring it on, hun :P