Цитирай Първоначално написано от babity
Предварително се извинявам ако някой от въпросите ми е нетактичен или прекалено глупав. Чувствай се напълно свободен да не отговаряш ако е така. - Чувствам се напълно свободен да отговоря на всеки един от въпросите ти, тъй че стреляй на воля - каквото ти се пита, питай.

Въпросът: "Защо си гей?" е прекалено глупав, но моето ужасно любопитство ме гложди и ще се опитам да го перефразирам някакси.
Защо точно мъже? В смисъл, харесваш онова типично мъжко отношение към теб или просто външността им те привлича, или секса? - Ами, това е природа - тук няма "защо". А ако питаш какво ме привлича в един мъж, бих казал само, че мозъкът е ерогенната ми зона :Р хихи е, естествено, че тук и външността и поведението имат пръст, но за мен един мъж, който не знае какво е да си мъж и какво е да си човек, не може да ме накара да го харесвам ако ще и да е изкочил от корицата на GQ.

И по този повод избираш партньорите си според това какви са като личности или изпитваш някакъв друг вид привличане? - Ами, зависи за какви партньори говорим - ако става дума само за секс, си ги избирам по сексапил, разбира се. Когато стане дума за нещо повече, обаче, имам доооста критерии (основно свързани с личността им), които малко хора покриват сякаш... хъх.

Мислиш ли, че има такова нещо като средно положение (бисексуалност)? - Има, но е доста ... лесно размиващо се. Рано или късно хомо-то у един бисексуален надделява

Сексът с жена хареса ли ти? - Не беше зле, но не ме е грабнало ;Р

Как би описал себе си с няколко думи? - Ух... амбициозен, упорит, на моменти адски мързелив и все пак перфекционист. А, и с доста голямо въображение.

Харесваш ли си името? - Мммм уча се да го харесвам :Р

Би ли отказал приятелството си на някого заради сексуалната му ориентация? - Не.

А случвало ли се е теб да те "отрежат" заради твоята? - В реалността не.

Бил ли си се някога? - Да, в 7ми клас се сбих заради една линийка... получих линийката!

Правил ли си стриптийз? - Да, няколко пъти, от които само един в трезвено състояние.

А на теб правили ли са ти? - О, да ... мммм

Колко често правиш секс? - Ако съм във връзка - към 5 пъти седмично. Ако не - може би 2-3 месечно.

Външността определяща ли е за начина, по който ще се отнасяш с определен човек? - Да. За мен е важно един човек да полага елементарни грижи за себе си, не мога да общувам пълноценно с някой смръдлив, немит, несресан, гнусен ... и т.н. човек. Просто нямам желание, а и не мисля, че имам мнго какво да си кажа с подобен. За такъв външен вид няма оправдание.

Смяташ ли, че е допустимо да се направи компромис с това, че човекът отсреща не е точно твой тип ако си пасвате във всяко друго отношение? - О, да - без компромиси взаимотношенията не вървят, независимо какви са те - романтични, професионални, приятелски... Ако има нещо, на което ме е научило живота, то е, че трябва да приемам хората такива, каквито са... б ез крайните случаи, разбира с.

Имаш високо мнение за себе си. Мислиш ли, че си в състояние да се грижиш за друг, освен себе си? - Трудно, но мога. Стига този друг наистина да ми влезе дълбоко под кожата. Има хора, за които просто ме е грижа... за които бих дал живота си. Но просто са адски малко и не очаквам да станат много повече

С кое не би направил компромис? - С вижданията си за живота - преди съм правил, но никога повече.

Без какво не можеш? - Без музика.

И сега въпросът, който ме гложди от маса време. Защо гейовете са много по - привлекателни за жените от хетеросексуалните? (това го казвам от свое име и не ангажирам никой с него) - Защото при нас я има тенденцията да се грижим за себе си, без да сме "метросексуални" с оскубани вежди и т.н. Жените си падат по този тип гейове, които не са женствени, но са обрали добрите неща и от мъжете и от жените - една порода, която май се разраства все повече и това много ме радва.