.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Има ли ми нещооо ???

Значи онзи ден правихме квот правихме с приятелката миии...но вечерта преди да легна да спа отидох да пикая и видях, че оная ми работа от вътре е много много зачервена и си помислих а то до утре ще мине,но не минава...Незнам как да го обясня...Отвътре нали е зачервено доста зачервено и е някак си сухоо и все едно се белиии (( Ко да прая кажете ми.... Да не ми да ми има нещооо ? И ме сърбиии достаа, а подържам лична хигиена...

Град
    в мечтите ти
    Да не си се протрил нещо?Изчакай два-три дни още и ако не минава отиди на лекар.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Еми незнам ама смисъл отвътре е се1 се бели нещо...и ме сърбии а иначе подържам хигиенааа

Град
    София
    Щом те сърби... бегай на доктор и се надявай да не е сериозно.

П.П. Събри при трипер.
    Don't tell me what I can or can't do !

сърби при всичко я не му говори глупости! А колкото до автора - научете се, че тука не сме медици! Отивай на лекар и тогава чакай диагноза! Лекарство ли искаш да ти предпиша?

Ама момичето не е болно от нищо е тая болест се предава по полов път Аз искам да кажа че ми е зачервено и сякаш ми се бели кожата ама отвътре и аз незнам как да го обясня

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    сърби при всичко я не му говори глупости! А колкото до автора - научете се, че тука не сме медици! Отивай на лекар и тогава чакай диагноза! Лекарство ли искаш да ти предпиша?
    Честно да ти кажа, по това което знам, е че има сърбежи при трипер, хламидиаза и при трихомоназата, но там са незначителни.

НЕ ПРИ ВСИЧКИ болести има сърбежи!

може да е просто раздразнение на кожата от коео го сърби! Може да са гъби4ки от които го сърби! та да продължавам лид а изброявам!? Сърбежа е първия поризнак, че има някаква инфекция, но това не значи веднага да изстрелваш трипер! Той не се проявява от днеска за утре!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    може да е просто раздразнение на кожата от коео го сърби! Може да са гъби4ки от които го сърби! та да продължавам лид а изброявам!? Сърбежа е първия поризнак, че има някаква инфекция, но това не значи веднага да изстрелваш трипер! Той не се проявява от днеска за утре!
    Инкубационния период на трипера е между 1 и 10 дни! Няма смисъл да ми изброяваш още. Може да е просто протрита кожа, може да са десетина друг неща.

Най-важното е, че той не знае дали момичето не е болно от каквото и да е, въпреки че така твърди.

hottie
    Guest
    При всички положения не е нормално и не мисля, че се е протрил отвътре....
    ---> посети уролог

Най-вероятно са гъбички вземи си Mycomax от аптеката едно хапче е пиеш го и забравяш за проблема.Ако се съмняваш за друго иди на лекар

Много просто - въри на лекар и толкова!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Най-добре върви на лекар и дано не е нищо сериозно...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми не зная . . ако не се оправи уролог Ние какво можем да ти кажем ,най-много да те заблудим с нещо и да оставиш ,а след това да има проблем

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Бате жал ми е за тебе това е сифилис
    хахаха
    Човек, ако ти падне носа, ако ти се изприщи гърба, честит ти сифилис

Град
    Stara Zagora
    Bqgai na lekar!!!
    PEACE

Ползва ли презерватив?

Цитирай Първоначално написано от milaaan
    Ама момичето не е болно от нищо е тая болест се предава по полов път Аз искам да кажа че ми е зачервено и сякаш ми се бели кожата ама отвътре и аз незнам как да го обясня
    izprati snimka :P

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ami moje i priqtelkata ti d aima bqlo te4enie i ot tova da e,nq men predi okolo god ot antibiotik mi se be6e poqvilo bqlo te4enie i rezultata v/u partniora mi be6e su6tiq.no s pasti4ka za mazane se opravihme i dvamata,za6toto ne be6e seriozno
    No i az mislq,4e 6te e dobre da se konsultira6 s urolog

Може би си се протрил.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си