- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя...
...Историята е следната..едно момиче в което бях влюбен и ходихме ми разби сърцето.. опитах се по всякакъв начин да си я върна, но успех нямаше (преди тя ме обичаше в това съм 100% сигорен).Пробвах всичко.. накрая се стигна до това, че в момента дори не си говорим, а сме от 1 училище....
По-принцип, първоначално се опитах да си я върна по всички възможни начини, но тя ме скъса по много брутален начин и след това даже не искаше да ме види... (без основание дори..)И аз реших, че като не мога да си я върна, след това, което тя ми беше сторила не заслужава и реших,че просто ще я забравя.. ще се скарам с нея така за последно.. повече няма да си говора.. с нея и така.. ще я забравя...
Пробвах даже да хода с други момичета, флиртове, неща, знаете че по-хубаво нещо от добър флирт няма... е явно не е така.. вобще не ми се занимаваше и не ме касаеха.. колкото и да бяха хубави.
Всеки ден като я вида и ми се къса сърцето, всеки ден си мисля за нея в продължение на почти 2 месеца вече...
Какво мога да направя...това ме убива...да си я върна е малко налудничево... а пък да стана приятел с нея поне е .. как да кажа..
Ако по принцип не бях влюбен в нея, след това което тя ми причини.. щях да я псувам всеки ден... и аз го реших тва 1 ден уж... аре няма кфо се занимавам с нея..скарвам и се казвам и че не е била права и да се оправя... та сега ако аз искам да сме приятели.. е малко тъпо.. шото тя ми дължи извинение не аз на нея...но както и да е готов съм да и се извина и да сме приятели.. но с това няма да постигна нищо.. ако стана с нея приятел отново, това означава здрасти по коридора на училището..и това е .. нито ще ме заговаря .. нито ще ми пише по скайп..
Пробвах всичко..да се събера с нея..да не и обръщам внимание.. да не мисля за нея.. да се опитам с друга..да и отмъста ( в лекия смисъл на думата, нищо конкретно и толкова голямо не съм правил) исках по 1 време и да избягам от проблема но не се стигна до там.. какво ми остана да си смена училището...
Някои от вас ще кажат, трябва ти време, но аз с него не разполагам..ако продължава да е така .. просто незнам кво ще правя... боли ме от вътре..и едвам издържах близо 2 месеца.. чудно ми е ако трябва още толкова та и отгоре...ако имаше някво бутонче.. в тоя живот.. замени психическата болка за физическа.. предпочитах да ми счупът 2та крака и да не играя повече футбол от колкото това..
Какво да правя... след всичкото, което тя ми е направила... аз още я обичам.. повече от всякога.. тя ми е всичко..
Остана само да се преместа от училището..да се запозная в новото с нови хора..вие как мислите![]()
не мисля, че ще има ефект ако смениш училището.. нз какво да ти кажа ще те боли още каквото и да правиш... но намери нещо, заради което да я намразиш едва ли не... като се сетиш за нея си спомни болката, кяото ти е причинила.. пък и не забравяй..тийнейджъри сме... живота е пред нас... и не му е времето за такива дълбоки връзкиуспех
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Колкото и тъпо да звучи, трябва ти време.Въпреки че ти казваш, че нямаш...просто трябва да се примириш, че не можеш да си я върнеш и толкова...оставяй я...кажи си майната му и престани да мислиш за нея!Намери си някакво друго занимание или хоби или нещо такова.Нещо, което да те кара да не мислиш за нея.За другите момичета и флиртовете мога да кажа, че скоро ще намериш момиче, което да е много по-добро от нея и което да ти харесва повече...Споко, ще ти мине!
Не си сменяй училището-това няма да помогне.Наистина ти трябва време.Ако толкова си я обичал и обичаш колкото твърдиш,как искаш да я забравиш за 2 месеца?
И аз мисля, че смяната на училището няма да ти помогне с нищо повече освен с това, че няма да я виждаш толкова често. Е да, казват, че невижданите очи се забравят, но едва ли ще стане лесно ,а и не при всички се получава... Банално е, но времето му е майката... 2 месеца да нищо - не искам да те плаша, но ако наистина я обичаш толкова, колкото твърдиш, ще ти трябват още най-малко 3-4 месеца, за да охладнееш, не да я забравиш. Едва ли някога ще успееш да я забравиш напълно-може да спреш да , обичаш, но ще си спомняш за нея, за чувствата, които е породила в теб (особено ако ти е първата истинска любов). Няма какво да направиш освен да чакаш - времето ще отмие болката...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ами.. кво да кажа.. опитах с маинта му... ще я забравя..
В момента знам, че не може пак да съм с нея.. и да не кажа никога повече няма да съм с нея.. и тва го знам.. но не ми помага..
Колкото до заниманието.. аиде де...
Обичам да играя футбол.. и се занимавам с музика.. е а са де...
2те ми най-обичани хобита..
Онзи ден ритах.. и знаете ли кво стана.. през цялото време си мислих за нея.. и просто се отказах и си тръгнах и всички ме питаха.. кво става.. да не съм паднал нещо.. аз просто си тръгнах и не можах просото да продължа да ритам.. като си мисля за нея и не ми доставя удоволствие..
За музиката.. ако при футбола си мисля за нея... то при музиката е още по-дълбоко... по принцип тя ми беше вдъхновението.. сега и такова нямам..
и 2те ми хобита са поразени от нея, а иначе е много трудно да си намера друго занимание, защото съм преживял толкова много с нея, че каквото и да вида се сещам за нея...гадното беше, че освен първа любов и гадже тя ми беше и най-добрата приятелка :X
Ako ti beshe nai dobra priqtelka nikoga nqmashe da postupi taka.Spored men tq vuobshte ne te e zaslujavalaПървоначално написано от benjii
Знам, че е много гадно, ама в началото е така.И все пак трябва да се опиташ да мислиш за нещо друго, за да я забравиш по-бързо и да ти олекне.Няма друг начин.
Ясно ми е, не съм дошъл тук с идеята да питам просто, и някой да ми даде идея да го направя и то да стане и да я забравя..
Просто някви полезни съвети...да си остана ли приятел с нея или не![]()
Нещо такова..![]()
Ааааа, ми така кажи!Както и да е.Ами щом те е избягвала досега, значи не иска да си й приятел...само не мога да разбера защо ти искаш да си й приятел при положение, че тя те е наранила?
ами премести се, няма какво да губиш - можеш да започнеш живота си на чисто
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Щом си решил да се местиш от училище, ок, тъпо е, но щом си решил да бягаш - твой избор. Това ме навежда на мисълта, че не си по-голям от 15-16 год. От там следва, че почти нищо не си видял. От живота, любовтта и още много неща. Това е обикновенно тийн проблемче - искат това, което нямат.
Как да ти кажа - надживяват се тези неща и още много други. Всеки трябва да мине по този път, да се опари и да не повтаря глупостите които е правил.
Един съвет от мен: бягството не е решение!
vengeance knows no mercy
Ем батко кво да ти кажа не знам и аз. Бил съм на твое място и знам какво е.Знаеш ли какво трябва да направиш? Ти вече виждаш, че няма на къде и от тея действия не се получава. Сега ти остава само да седнеш на гъза си и да осъзнаеш, че всичко е свършило, нищо не може да се направи и колкото по-малко контакти имаш с нея толкова по-добре.Помогни сам на себе си за да свърши това.Всичко е в Историята вече и това е само един спомен който не ти трябва сега защото той поддържа болката в теб остави всичко да си поотмине няма друг начин. Примисли всичко така както е, защото ти самия ако не осъзнаваш нещата и не можеш да си ги признаеш пред себе си си загубен. Нима не можеш да приемеш истината? Всичко е свършило и тя наистина не те е заслужавала още по-малко сега. Не падай на ниско ниво за да и се извиняваш за неща който тя е виновна.Остави я да прави каквото иска. Тя губи. Ти си пич и си силен. Сега остава само да продължиш напред и да се възползваш от хубавите моменти в живота си които ти предстоятне е последната
На 16 съм ако има значение, но това не е важно..
Днеска направих съвършенната глупост.. като отидох при нея и и казах искам да поговорим...
Тя ми каза са не е удобно.. и и казах за секунда.. при което я прегърнах.. едва едва се здържах да не се разплача.. и тя ми обяснява спокойно никога няма да те подминавам...ебати утехата.. тфа като ми го каза и просто се сринах тотално![]()
Ти болен ли си???Първоначално написано от benjii
Прегледй се за всеки случай...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе ей тапанар, ти мъж ли си бе ?Я СЕ СТЕГНИ..зарязала те и ТОВА Е ТОЧКА !Има ли смисъл да мислиш за човек,който не е оправдал очакванията ти !? ..![]()
Ми може и да съм болен ... нз тегаво е..Първоначално написано от Bai Toq
А инече до hardly_awakened... еми смисъл може да няма ама аз го права.. не всичко има смисъл... :
Товага защо очакваш смислено решение от нас, дори когато ти не си сериозен..оправяй се сам тогава
Кво ще рече сериозен... ?!
Не честно, не са ли те зарязвали до са и да имаш още чуства или е комплекс та го избиваш сега?
"Абе ей тапанар, ти мъж ли си бе ?Я СЕ СТЕГНИ..зарязала те и ТОВА Е ТОЧКА "
Нали се сещаш, че и да искам не мога да забравя такъв човек.
2ро... къде по точно си видял любовта да прави смисъл
"Има ли смисъл да мислиш за човек,който не е оправдал очакванията ти !? .. "
И аз преди 1 година съм правил такива глупости без какъвто и да е смисъл в тях...
Както и да е... стига си се заяждал.. пиши си в софианци като искаш заяждане..и не говори за форума като "ние'', защото има все пак хора, които ми помогнаха със съветите си и ще се обърна пак към тях, не към теб като не ти изнася не пиши в тая тема.
Искам да питам... някой бил ли е в подобна ситуация..(смисъл 100% има такива хора) та въпроса ми е ... има ли смисъл да се опитам да си остана приятел с нея, ако тя също има желание.Въпросът ми е такъв.. аз и казвам .. маинта му на всичко искам да си останем приятели .. и тя смисъл най-малкото ще ми каже и аз.. няма да ми каже .. аз пък не искам.. защото най-малкото аз нищо не съм и направил на нея.
Та въпроса ми от там е има ли смисъл от такова нещо, ще ми олекне ли поне, обичаният човек да ми е приятел .. а не враг..и колкото и тъпо да звучи ( за сега не го взимам като вариант... но все пак и за това съм си мислил) .. след това даже ако .. смисъл приятелството ни потръгне, както преди .. да има опция да си я върна ... звучи супер тъпо, да знам, но въпреки тъпотата на този въпрос.. ако някой има опит просто да игнорира въпроса и даде отговор.. или някъв съвет евентуално за в бъдеще... защотото едно е да свалиш момиче друго е да си го върнеш.. а второто не ми се е налагало до сега..
Мерси за съветите на другите.