Ем батко кво да ти кажа не знам и аз. Бил съм на твое място и знам какво е.Знаеш ли какво трябва да направиш? Ти вече виждаш, че няма на къде и от тея действия не се получава. Сега ти остава само да седнеш на гъза си и да осъзнаеш, че всичко е свършило, нищо не може да се направи и колкото по-малко контакти имаш с нея толкова по-добре.Помогни сам на себе си за да свърши това.Всичко е в Историята вече и това е само един спомен който не ти трябва сега защото той поддържа болката в теб остави всичко да си поотмине няма друг начин. Примисли всичко така както е, защото ти самия ако не осъзнаваш нещата и не можеш да си ги признаеш пред себе си си загубен. Нима не можеш да приемеш истината? Всичко е свършило и тя наистина не те е заслужавала още по-малко сега. Не падай на ниско ниво за да и се извиняваш за неща който тя е виновна.Остави я да прави каквото иска. Тя губи. Ти си пич и си силен. Сега остава само да продължиш напред и да се възползваш от хубавите моменти в живота си които ти предстоят не е последната