Не мога да го забравя бе .. непрестанно той ми е в главата ама постоянно.По-цял ден сме заедно,но той е влюбен в друга и си я обича много и ми каза че сме само приятели.Ама аз не мога да го забравя толкова време мина,а аз не мога да спра да го обичам.Във вторник бяхме заедно на дискотека и имаме една песен нашата на Преслава - Последен адрес .. и аз само му я пеех и той вика така е и ме целуна.Обичам го много,но той ми каза че Деница (приятелката му) е всичко за него и не иска да я остави,заради мен,защото знаел колко съм била сериозна и че съм щяла да го оставя бързо бързо.Не е така обичам го а той обича нея.. Искам да го забравя да не мисля само за него ама как? Когато му звънна и кажа Гошо айде на кафе веднага идва,като му кажа Гошо ела с мен до еди къде си той идва .. дори приятелката му знае колко го обичам и знае,че преди спеше той с мен докато ходеше с нея .. но до там защото тяхното е невъзможно тя е от майната си някакви глупости техни си .. но той е толкова хубав и добър с мен .. попринцип е много голям женкар но сега се промени заради това момиче стана Мил,внимателен,добричък .. искам го .. но незнам дали да продължа да се опитвам да си го върна .. обожавам го толкова е мил дори след малко ще ходя с него на кафе пак само 2та и мисля да го викна в нас "да гледаме филм" .. дали да го направя ??