Първоначално написано от
darla_f

Първоначално написано от
SpAcE_LaDy
Да.. наистина беше едно голямо събитие.. но събитието на годитана тепърва предстои на 9ти октомври.. то ще е нещо НЕВЕРОЯТНО.. не чаках Тайс така както чакам това събитие.. то ще е много по-голямо.. акохаресвате Тиесто, елате на Trance Culture... щом ви харесва ТРАНСА на тайс, заслужава си да чуете още много ГОЛЕМИ имена, в зала Христо Ботев на 9ти октомври..
www.tranceculturelive.com
А хората със знамето бяха моите хорааааааа.. всъщност моите хора бяха 60 човека +.. голяма група се бяхме събрали от Българска Музикална Организация /БМО/
Be ne znam na koi vika6 "po-golqmo ime " v transa ot Tiesto,sled kato transa,koito Tiesto pravi i puska e edinstven po roda si i ne moje da se sravni s nito edin drug vid muzika!I e purviq,koito izob6to suzdava takuv trans!!!!ta za "po-golemi imena v transa"....nqma smisul da se govori spored men sled,kato nqma baza za sravnenie!!!
Личи си, че не разбираш от транс. по-добре замълчи, защото на тази тема съм буквално болна. Да, харесвам Тайс, има защо да е бил номер 1 3 години подред /2002,2003 и 2004/.. но ти изобщо знаеш ли какъв транс прави той? май не.. ще ти кажа.. стиловете в транс музиката, в които той се изявява са Uplifting и Progressive Trance предимно.. и това далеч не е единствения такъв транс, който съществува, виж.. това, че ти не си запозната с тази музика автоматично изключва поста ти, тъй като в него просто няма смисъл, защото сама не знаеш дали е така или не.. а то НЕ е така.. транс има колкото щеш и то ВЕЛИК.. ето един Армин например.. тази година му беше много силна, той е номер едно за 2007ма.. ще бъде и тази година.. С новия си албум Imagine /с песни като Fine Without You, In And Out Of Love, Hold On To Me, Unforgivable, Rain, Going Wrong - ремикса с DJ SHah/.. с търнето си Armin Only, чието откриване беше в залата Jaarbeurs - Utreht, Холандия, със седмичното си шоу, което се излъчва всяка седмица на живо по радиото и се слуша от милиони хора /над 8 милиона всяка седмица/.. определено има транс, който задминава Тиесто в момента..
да, шоуто на Тиесто беше мн добро, но не ми е любим.. няма и да бъде.. За Армин не говоря само защото съм може би една от най-големите му фенки тук в БГ, а просто защото не го мисля само аз това, което ти казвам.. а и дори и аз д не го мислех, това просто са факти и аз ти ги казвам сега.. има ли смисъл да продължавам.. ако не си сигурна в това, което ти говоря. моля те регистрирай се в
www.forum.bmo.bg и пусни една тема там за Тиесто.. макар че то има няколко.. попитай.. и хора, които разбират много повече от теб, ще ти обяснят всичко подробно и увлекателно /като приказка хаха/ АЙДЕ ЧАО