- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е?
ЗдравейтеМоят проблем е следният
Вчера бях на кино с гаджето и още приятели... На връщане докато чакахме рейса гаджето ми си призна , че докато е спал миналата вечер в съученик при тях е дошло едно момиче и им и правило свирки.
Когато разбрах се разревах и си тръгнах.... Искам да ви питам правилно ли постъпих като си тръгнах и имам ли основания да мисля , че по този начин ми е изневерил??
![]()
Естествено, че е изневяра!
Sasho1988
Варна..
А ако ти беше останала в твоя приятелка и някое момче те беше лизало дали щеше да е изневяра?!![]()
Естествено,че е изневяра!!!И си постъпила много правилно,като си си заминала![]()
Ем ... не еприятно със сигурсност, ама за изневяра не знам ... Аз лично не го приемам така ... Ти си прецени сама за себе си какво е за теб ние едвали ще можем да ти кажем какво да чувстваш и как ... Успех ...![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
ми за мкен е тъпо, щото ако тоя човек държи ан теб нема направи такива неща( изключвам случай в който човека е толкова пиян че да не знае какво става около него и тн)
Войни на Тангра
Mr chuvstvam se otvratitelno.........nemoga da sprada mislq za tova.... samo kato zatvorq o4i i si predstavqm cqlata taq slu4ka i surceto mi se sviva
![]()
tam e rabotata che toi e bil trezven... ina4e nqmashe da e takuf problem... kato go pitah zashto go e napravil i tolkova li e trudno da si go durji v gashtite i toi mi vika 4e e ne tolkova lesno....Първоначално написано от Pagan_man
![]()
А ти от както си тръгна вие чувалили сте се? Говори ли ли сте? Той даде ли ти някакво обяснение? ...Първоначално написано от love'sux..
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
mi da smiss nie na spirkata bqhme kato mi go kaza... i az otidoh na strana ot tqh i posle bqhme zaedno v reisa i toi slezna na spirkata nakoqto sleznah i az... i tam si govorihme no ne 4uh i edna smislena duma...Първоначално написано от Lady_B_
gushnahme se tam shot beshe nqkuf ku4eshki stud i za 4ao go celunah.. i toi mi obeshta pove4e da ne pravi taka... smiss i na nego mu stana gadno.. trqbva li da go kusam????
![]()
много ясно , че е изневяра .. друг е въпроса какво е породило тези действия от него![]()
![]()
зависи к`во разбираш под изневяра. според мен т`ва не е изневяра щот той е с теб щото та обича пък с оная е бил за забавление ама не я обича ама нз т`ва е мойто мнение
...
u kFo yбичъм tь нu
...крuя...
u .. kFo мrazush мъ
хъХ sh cь напuя
[*]
Това си е инзевяра,спор няма...ама понеже съм момче да ти кажа,веднъж направил ли го е,ще има и втори ,и трети ,и не знам си кой път.Веднъж пуснеш ли се по течението спиране няма. Помисли си хубаво дали искаш точно него за човек на който можеш да разчиташ.
Play hard,go PRO!
да обаче ти ако обичаш някой аккто се изрази ще направиш ли нещо такова.
нема ли по този начин да нараниш човека до теб.
Войни на Тангра
Поговори с него ... Разбери защо го е направил ... ако съжалява и се държи адекватно, мисля че можеш да простиш (ако сметнеш, че си заслужава), но ако отговора е "не мога да си го държа в гащите толкова лесно" му бий шута в скоростта на светлината ... А и все пак той ти е казал ... това също е нещо нали така ... ?Първоначално написано от love'sux..
![]()
Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.
Eating isn't cheating - Arnold
Като гледам на каква възраст си и от това, че й гаджето ти едва ли ще е с повече акъл от теб ми навява следната мисъл:
Най-вероятно не се е случило нищо такова... искало му се е да бъде така и си е измислил за да е 'готин'.
Така ми изглежда..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Хаха .. първо .. ти пък от къде знаеш,ч е я обича?!?!?! .. Познаваш ли го? А нея? Знаеш ли от колко вмреме ходят и какво чувстват един към друг?!?!? .......... 'Обичам те' за прекалено силни думи .. и това, че ходиш с някой в никакъв слуичай не означава, че автоматично го заобичваш...Първоначално написано от Ffalen__angeL
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
не мисля, нормално е да ти стане кофти...но пък за него това не е било въпрос на чувства а само удоволствие, не познавам момче, което би отказало свирка, ако му предложат - той не вижда сексуален обект в момичето, това е същото като да му се сърдиш ако си купи гумена кукла
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.
Е това вече беше върха на простотията ! Ти как можеш да и говориш така ? Ти кво психлог ли си ? Кажи какво мислиш ... нищо против ама той НЕ ИЗПИТВА НИЩО КЪМ ТЕБ, БЪДИ СПОКОЙНА! Малко в множко ми дойде ... А и за да водиш, че на този свят има различни хора ще ти кажа, че аз бих простила изневяра. която ми е призната и аз бих признала изневяра. Имано защото ТОЙ идва при мне ми ми казва, а не го разбирам от някоя уличница, приятелка или злобни шеги от "доброжелатели" и бих простила, защото уважението и доверието са най-важни ! ...Първоначално написано от umri
дай му шанс ... поне си е признал ...ама ако се повтори ... знаеш какво да правиш![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
nesumneno postupkata mu e tupa, no ne mislq 4e tova e iznevqra i prosto trqbva da zabravite toq incident, se pak toi ni6to ne e napravil, ne se e stignalo do sex, toi ne q e lizal, prosto sa mu napravili kefa, no vupreki si4ko si e vinoven i trqbva da go nakaje6 po nqkuv na4in, ne da mu go vurne6 kato nakara6 nqkoi drug da te lije, no da go nakaje6, primerno sedmica bez sex, moje bi 2, no ne pove4e, se pak si e priznal, ne go e skril ot tebe
Е това вече беше върха на простотията ! Ти как можеш да и говориш така ? Ти кво психлог ли си ? Кажи какво мислиш ... нищо против ама той НЕ ИЗПИТВА НИЩО КЪМ ТЕБ, БЪДИ СПОКОЙНА! Малко в множко ми дойде ... А и за да водиш, че на този свят има различни хора ще ти кажа, че аз бих простила изневяра, която ми е призната и аз бих признала изневяра. Имено защото ТОЙ идва при мен и ми казва, а не го разбирам от някоя уличница, приятелка или злобни шеги от "доброжелатели" и бих простила, защото уважението и доверието са най-важни ! ...Първоначално написано от umri
Според мен е изневяра,но това не значи,че задължително трябва да го късаш,ако мислиш,че можеш да му простиш......има грешки и прошки.....но вече ти си преценявашПървоначално написано от love'sux..
![]()
това си зависи изцяло от теб. ако за теб е изневяра значи е, ако не го чустваш обаче така значи не еПървоначално написано от love'sux..
![]()