.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.
    В абсолютна грешка си,може да и е признал защото се чувства гузен и не иска да я лъже

hottie
    Guest
    Зависи от човека и от връзката, пак го казвам за пореден път в поредната тема.
    Зависи дали са се разбрали да се виждат с други хора или не, дали да спят с други и пр. Също така зависи и от възрастта и от манталитета на човека.

В случая на моята връзка за мен би било изневяра и ако го направи не можем да говорим за уважение и доверие.

До авторката : ти си прецени дали можеш да му простиш, дали можеш да му имаш отново доверие и дали можеш да си изтриеш от мислите ситуацията.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Според мен веднъж ще е свирка, следващия път ще е секс, тоест пак ще ти кръшне, но все пак избора е твой.

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    не мисля, нормално е да ти стане кофти...но пък за него това не е било въпрос на чувства а само удоволствие, не познавам момче, което би отказало свирка, ако му предложат - той не вижда сексуален обект в момичето, това е същото като да му се сърдиш ако си купи гумена кукла
    много грешиш !!!!
    People Allways Leave !!!

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Зависи от човека и от връзката.
    Зависи дали са се разбрали да се виждат с други хора или не, дали да спят с други и пр. Също така зависи и от възрастта и от манталитета на човека.

В случая на моята връзка за мен би било изневяра и ако го направи не можем да говорим за уважение и доверие.

До авторката : ти си прецени дали можеш да му простиш, дали можеш да му имаш отново доверие и дали можеш да си изтриеш от мислите ситуацията.
    +1 много добре казано дотук от всички прочетени коментари по тая тема тоя е най-добрия

Pravilno si postapila!

Re: Изневяра ли е?

Цитирай Първоначално написано от love'sux..
    Здравейте Моят проблем е следният Вчера бях на кино с гаджето и още приятели... На връщане докато чакахме рейса гаджето ми си призна , че докато е спал миналата вечер в съученик при тях е дошло едно момиче и им и правило свирки. Когато разбрах се разревах и си тръгнах.... Искам да ви питам правилно ли постъпих като си тръгнах и имам ли основания да мисля , че по този начин ми е изневерил??
    Ми ако е било само свирки ,не е точно изневяра ...вече ако е имало и секс е изневяра .Пък и какво толкова все пак е момче ,те никога няма да откажат свирка

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    Paradise
    Естествено, че е изневяра!!!!!! И то от най - подлите! Стига сте казвали, че е било само свирка и нали не се е стигнало до секс! За мен лично, свирките и лизането са много по - интимни и лични от секса! Секса, ако махнем любовната игра, си е просто лашкане. Докато оралната любов е старание да доставиш удоволствие и е свързана с повече близост. Ако моето момче ми спретне тоя номер е вън от играта без значение колко бих страдала аз. Ама ха, няква друга ще му лапа пишката! Друг път! Не знам той колко съжелява и тъй нататък, но си помисли дали си заслужава да си с такъв човек и дали изобщо ще му имаш доверие отново.
    ПП. Не е вярно, че всяко момче би се навило на свирка. Имам тъй наречена приятелка, която с удоволствие би въртяла всякви минети на гаджето ми, ама той по - скоро би си отрязал ръката, отколкото да ме нарани. Така де, има момчета, за които чувствата на приятелките им са много по-важни от еднократното удоволствие с няква к**ва.

mi da smiss nie na spirkata bqhme kato mi go kaza... i az otidoh na strana ot tqh i posle bqhme zaedno v reisa i toi slezna na spirkata nakoqto sleznah i az... i tam si govorihme no ne 4uh i edna smislena duma... gushnahme se tam shot beshe nqkuf ku4eshki stud i za 4ao go celunah.. i toi mi obeshta pove4e da ne pravi taka... smiss i na nego mu stana gadno.. trqbva li da go kusam????
    Ами ако наистина го обичаш, по-добре му прости. Може да съжалява. Пък и малко момчета биха си признали (поне аз така си мисля).
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен
    Град
    SF
    Изневяра е, както и да го въртя и да го су4а.
    Ако на мен ми се слу4и в сегашната връзка - няма да простя и да дам втори шанс. Но ако не ходите много сериозно, ако не сте си обещавали какво ли не и ако не са вложени много 4увства - тогава не би трябвало да е 4ак такъв проблем.

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Определено е изневяра.....
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Ffalen__angeL
    зависи к`во разбираш под изневяра. според мен т`ва не е изневяра щот той е с теб щото та обича пък с оная е бил за забавление ама не я обича ама нз т`ва е мойто мнение
    И аз така мисля, обаче все пак ако моя някоя му прави свирки ,ще има такава кавга Се едно не може на мен да каже кат иска толкоз

Имаш е*аси смотаното гадже.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на amatorium

Re: Изневяра ли е?

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Здравейте Моят проблем е следният Вчера бях на кино с гаджето и още приятели... На връщане докато чакахме рейса гаджето ми си призна , че докато е спал миналата вечер в съученик при тях е дошло едно момиче и им и правило свирки. Когато разбрах се разревах и си тръгнах.... Искам да ви питам правилно ли постъпих като си тръгнах и имам ли основания да мисля , че по този начин ми е изневерил??
    Ми ако е било само свирки ,не е точно изневяра ...вече ако е имало и секс е изневяра .Пък и какво толкова все пак е момче ,те никога няма да откажат свирка
    Abe az kato sum sus seriozna priatelka sum otkazval svirka. Dori i lishen ot sex po nqkoi prichini.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от umri
    Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.
    ami ako mom4eto e seriozno i se razkaiva za gre6kata si i ima ogrizenie i e gotof da kaje na momi4eto nezavisimo kakfo 6te stane nezavisimo kakfi 6te as posledstfiqta.... spoerd men se razkaiva dai mu 6ans ako msii6 4e go zaslujava.. ako e dokazal 4uvstfata si i raskaqniqta si ....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Тая тема ми напомня за един доооста обширен спор с едно момче. Спорехме точно за това - изневяра ли е целувката с друго момиче/момче и свирките? За мен лично са изневяра - и целувката, и свирките. Не знам, просто аз не мога да си представя как ще бъда с един човек, ще му казвам, че го обичам и в един момент ще целувам друг или ще му въртя свирки. Същото се отнася и за лизането. Момчето обаче беше на друго мнение - то разбираше нещата така: изневяра за него е само когато правиш секс с друг човек. Тъй че наистина е въпрос на разбирания - помисли си добре за теб кое е изневяра. Попринцип момичетата сме по-чувствителни и повечето приемаме и най-малкото нещо, като целувката например, за измяна. Докато при някои момчета не е така. Помисли си дали си готова да му простиш и сега, и следващите пъти, защото щом един път и станало, щом ти е казал, че му е трудно да си го държи в гащите, значи ще има и следващ път.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Stara Zagora
    Vsi4ki pravim gre6ki i razbiram ,4e ti e typo,zaradi slu4iloto se,ama 6tom ti e kazal,evala,pone na udaren ne se pravi.
    PEACE

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.
    \

хората са казали - споделен грях половин грях.
    подкрепям мнението на amatorium.
    замисли се колко биха си признали.

сигурно си прочела тъпите и малоумни мнения от рода на ... ако го направи един път пак ще го направи. това са най-големи глупости които можеш да прочетеш тук. Щом си е признал значи му е гузно за това което е направил. той ако има воля няма да го направи втори път.
    пак казвам, щом си е признал значи много го е яло това нещо.
    като съвет- спри да си представяш какво е било защото "представянето" опира до фатазия, а запомни едно - човешката фантазия няма ГРАНИЦИ. просто се забатачваш още повече
    успех!
    поздрави!
    Intel Core 2 Quad Q6600 || Gigabyte GA-EP35-DS3 || 2x1GBCorsair XMS2 CM2X1024-6400C4 || NVIDIA GeForce 8600 GT
    Microsoft Corporation
    MCP - certified
    MCAD - certified

Кажи му,че ще се дадеш на неговия приятел да те лиже,да види дали не е изневяра...

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    ми за мкен е тъпо, щото ако тоя човек държи ан теб нема направи такива неща( изключвам случай в който човека е толкова пиян че да не знае какво става около него и тн)
    tam e rabotata che toi e bil trezven... ina4e nqmashe da e takuf problem... kato go pitah zashto go e napravil i tolkova li e trudno da si go durji v gashtite i toi mi vika 4e e ne tolkova lesno....
    Тоя е пълен Кретен! Върни му го, ама така че много да го заболи (с негов приятел примерно)!

Сега!
    Казваш му:"Скъпи, няма нищо, прощавам ти, ела довечера в нас".
    Като дойде му събуваш веднага панталоните и започват да се занимаваш с описаното занятие.
    Тогава, изведнъж здраво стискаш зъби и го кастрираш.
    Така хем ще ти е драго на душата, хем за орални ласки няма да помисли през остатъка на нещастния му животец.

Има и по-лесен вариант-изхвърляш го и го заменяш с някой 35 годишен бизнесмен с мерцедес.

Не търси логика в коментара, щото и няма логика в това да питаш народа, как трябва да се чувстваш, когато на "гаджето ти" му правят "с*ирки"
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

мале колко са болни днесните жени ?! Аз ако съм момиче и разберем че на приятела ми са му правили свирки край тоя го нямам за човек вече махам го казвам му най-гадните неща който са ми във ума и го зарезвам нема и да се занимавам пф....... никфи отмъщения не прави ще е по гадно просто го зарежи и си хвани друг кфо толко
    Longest Dick is shortless way to women's heart

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    ми за мкен е тъпо, щото ако тоя човек държи ан теб нема направи такива неща( изключвам случай в който човека е толкова пиян че да не знае какво става около него и тн)
    tam e rabotata che toi e bil trezven... ina4e nqmashe da e takuf problem... kato go pitah zashto go e napravil i tolkova li e trudno da si go durji v gashtite i toi mi vika 4e e ne tolkova lesno....

Тоя не те обича и е пълен глупендер

Върни му го-хем да му е по-гадно -кажи с кой ще правиш орален секс-и кажи че след това сте квит -ако гъкне или каже нещо-кажи му да е мислил по-рано щоме било толкова трудно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си