- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изневяра ли е?
В абсолютна грешка си,може да и е признал защото се чувства гузен и не иска да я лъжеПървоначално написано от umri
![]()
Зависи от човека и от връзката, пак го казвам за пореден път в поредната тема.
Зависи дали са се разбрали да се виждат с други хора или не, дали да спят с други и пр. Също така зависи и от възрастта и от манталитета на човека.
В случая на моята връзка за мен би било изневяра и ако го направи не можем да говорим за уважение и доверие.
До авторката : ти си прецени дали можеш да му простиш, дали можеш да му имаш отново доверие и дали можеш да си изтриеш от мислите ситуацията.
много грешиш !!!!Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
People Allways Leave !!!![]()
![]()
+1 много добре казано дотук от всички прочетени коментари по тая тема тоя е най-добрияПървоначално написано от the_hottie
![]()
Ми ако е било само свирки ,не е точно изневяра ...вече ако е имало и секс е изневяра .Пък и какво толкова все пак е момче ,те никога няма да откажат свиркаПървоначално написано от love'sux..
![]()
Естествено, че е изневяра!!!!!! И то от най - подлите! Стига сте казвали, че е било само свирка и нали не се е стигнало до секс! За мен лично, свирките и лизането са много по - интимни и лични от секса! Секса, ако махнем любовната игра, си е просто лашкане. Докато оралната любов е старание да доставиш удоволствие и е свързана с повече близост. Ако моето момче ми спретне тоя номер е вън от играта без значение колко бих страдала аз. Ама ха, няква друга ще му лапа пишката! Друг път! Не знам той колко съжелява и тъй нататък, но си помисли дали си заслужава да си с такъв човек и дали изобщо ще му имаш доверие отново.
ПП. Не е вярно, че всяко момче би се навило на свирка. Имам тъй наречена приятелка, която с удоволствие би въртяла всякви минети на гаджето ми, ама той по - скоро би си отрязал ръката, отколкото да ме нарани. Така де, има момчета, за които чувствата на приятелките им са много по-важни от еднократното удоволствие с няква к**ва.
Ами ако наистина го обичаш, по-добре му прости. Може да съжалява. Пък и малко момчета биха си признали (поне аз така си мисля).Първоначално написано от love'sux..
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Изневяра е, както и да го въртя и да го су4а.
Ако на мен ми се слу4и в сегашната връзка - няма да простя и да дам втори шанс. Но ако не ходите много сериозно, ако не сте си обещавали какво ли не и ако не са вложени много 4увства - тогава не би трябвало да е 4ак такъв проблем.
![]()
Робинята на Quench
Определено е изневяра.....![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И аз така мисля, обаче все пак ако моя някоя му прави свирки ,ще има такава кавгаПървоначално написано от Ffalen__angeL
Се едно не може на мен да каже кат иска толкоз
Имаш е*аси смотаното гадже.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Abe az kato sum sus seriozna priatelka sum otkazval svirka. Dori i lishen ot sex po nqkoi prichini.Първоначално написано от kifla
Eating isn't cheating - Arnold
ami ako mom4eto e seriozno i se razkaiva za gre6kata si i ima ogrizenie i e gotof da kaje na momi4eto nezavisimo kakfo 6te stane nezavisimo kakfi 6te as posledstfiqta.... spoerd men se razkaiva dai mu 6ans ako msii6 4e go zaslujava.. ako e dokazal 4uvstfata si i raskaqniqta si ....Първоначално написано от umri
Тая тема ми напомня за един доооста обширен спор с едно момче. Спорехме точно за това - изневяра ли е целувката с друго момиче/момче и свирките? За мен лично са изневяра - и целувката, и свирките. Не знам, просто аз не мога да си представя как ще бъда с един човек, ще му казвам, че го обичам и в един момент ще целувам друг или ще му въртя свирки. Същото се отнася и за лизането. Момчето обаче беше на друго мнение - то разбираше нещата така: изневяра за него е само когато правиш секс с друг човек. Тъй че наистина е въпрос на разбирания - помисли си добре за теб кое е изневяра. Попринцип момичетата сме по-чувствителни и повечето приемаме и най-малкото нещо, като целувката например, за измяна. Докато при някои момчета не е така. Помисли си дали си готова да му простиш и сега, и следващите пъти, защото щом един път и станало, щом ти е казал, че му е трудно да си го държи в гащите, значи ще има и следващ път.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Vsi4ki pravim gre6ki i razbiram ,4e ti e typo,zaradi slu4iloto se,ama 6tom ti e kazal,evala,pone na udaren ne se pravi.
PEACE
\Първоначално написано от amatorium
хората са казали - споделен грях половин грях.
подкрепям мнението на amatorium.
замисли се колко биха си признали.
сигурно си прочела тъпите и малоумни мнения от рода на ... ако го направи един път пак ще го направи. това са най-големи глупости които можеш да прочетеш тук. Щом си е признал значи му е гузно за това което е направил. той ако има воля няма да го направи втори път.
пак казвам, щом си е признал значи много го е яло това нещо.
като съвет- спри да си представяш какво е било защото "представянето" опира до фатазия, а запомни едно - човешката фантазия няма ГРАНИЦИ. просто се забатачваш още повече
успех!
поздрави!
Intel Core 2 Quad Q6600 || Gigabyte GA-EP35-DS3 || 2x1GBCorsair XMS2 CM2X1024-6400C4 || NVIDIA GeForce 8600 GT
Microsoft Corporation
MCP - certified
MCAD - certified
Кажи му,че ще се дадеш на неговия приятел да те лиже,да види дали не е изневяра...
Сега!
Казваш му:"Скъпи, няма нищо, прощавам ти, ела довечера в нас".
Като дойде му събуваш веднага панталоните и започват да се занимаваш с описаното занятие.
Тогава, изведнъж здраво стискаш зъби и го кастрираш.
Така хем ще ти е драго на душата, хем за орални ласки няма да помисли през остатъка на нещастния му животец.
Има и по-лесен вариант-изхвърляш го и го заменяш с някой 35 годишен бизнесмен с мерцедес.
Не търси логика в коментара, щото и няма логика в това да питаш народа, как трябва да се чувстваш, когато на "гаджето ти" му правят "с*ирки"
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
iznevqra e![]()
мале колко са болни днесните жени ?! Аз ако съм момиче и разберем че на приятела ми са му правили свирки край тоя го нямам за човек вече махам го казвам му най-гадните неща който са ми във ума и го зарезвам нема и да се занимавам пф....... никфи отмъщения не прави ще е по гадно просто го зарежи и си хвани друг кфо толко![]()
Longest Dick is shortless way to women's heart
Върни му го-хем да му е по-гадно -кажи с кой ще правиш орален секс-и кажи че след това сте квит -ако гъкне или каже нещо-кажи му да е мислил по-рано щоме било толкова трудно![]()
![]()