.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Зарежи го веднага. Ти ако лапаш на някой и после му кажеш "Съжалявам" дали ще те разбере?
    Като не сте заедно той ще осъзнае какво е изгубил и ще се бори за теб и ако се съберете е много по-сигурно,че няма да го направи.
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Бургас
    според мен е изневяра ... кофти работа
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Изневяра е естествено.Правилно си постъпила,но само ти си решаваш дали да му простиш,ти си знаеш обсоятелствата
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Чакай малко..Имам една позната, която казва така за приятеля си: Предпочитам някоя да му лапа, отколкото да го целува!
    Аз съм на същото мнение, свирката е вид секс (радвай се че ти е казал), какво от отва..Стъпил веднъж на криво..Обеси го!Просто орален секс бе момиче...Ако беше се целувал с друга, значи го е искал и е почувствал че иска да я целуне => има симаптии, чувства..Свирката няма нищо общо с чувствата! А пък ако толкова искаш да му правиш серт-иди и духай на някой и му кажи : Кфо бе, просто свирка?! Няма нищо грешно..Ви е тука му ебахте майката на пича!

..

това си е чиста изневяра .. , но след като си се разплакала, значии държиш на това момче, а след като държиш те съветвам да му простиш.. да забравиш.. с уговорката да няма повече издънки... ; )

И според мен е изневяра,ама по-голяма изневяра ще е ако гаджето ми се целува с някаква страстно ис чувства,отколкото да му върти свирки еи така за спорта.Все пак размисли,притгли плюсовете и минусите и нали знаеш -"Признат грях е половин грях"!Решението е твое мацка.

i az bih si trugnala.......

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    оф оф оф - това любов ли е или какво , егати съветите.По тази логика нека всички правят секс, с който си поискат, свирки и тем подобни после да казват на половинката си и да се кефят заедно с тях.Това са глупости и такива обяснение, че е трудно да си го държи в гащите не ги разбирам,щом има такива момчета, които могат значи и той може,ако държи на теб.Или е още с детския или изобщо не държи на тебе- и в двата случая ти губиш.Аз ако бях с такъв човек не бих останала,защото пак ще повтори същото изпълнение без да му пука за теб.

Град
    East Coast
    Изневяра

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ако те обича, дай му шанс .. Все пак има разлика между това да обичаш някого и да само да спиш с него .. А той дори не е спал с нея..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Естествено, че е изневяра!
    To4no taka.
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Според мен е най-добре да направиш същото и да му го кажеш и вече ще бъдете квит и можете да започнете на чисто. И дори и след това да се сещаш за това, което той е направил като ти стане гадно ще си казваш, че и ти си го направила. Това е решението...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от rakiq_lady
    Според мен е най-добре да направиш същото и да му го кажеш и вече ще бъдете квит и можете да започнете на чисто. И дори и след това да се сещаш за това, което той е направил като ти стане гадно ще си казваш, че и ти си го направила. Това е решението...
    Tipi4no detsko mislene.i kato go napravi kakvo???-ve4e nqma da q boli,4e toi go e napravil li?!?!
    Tova e vse edno gadjeto da ti izneveri(bukvalno) i ti da napravi6 posle su6toto "za da ste kvit"-bolkata i unijenoeto ot predatelstvoto nqma da se zali4at,naprotiv!

po temata-spored men si e iznevqra,nz,vupros na li4na precenka e-za edni e iznevqra(kakto i za men),za drugi ne e,a otnosno dali da prosti6-sama trqbva da si dade6 smetka do kakva stepen durji6 na nego i kakvo si sposobna da "prieme6",za da ste zaedno.

изневяра е, ама поне си признава

Не е изневяра просто малко му е било кеф

ne go k1sai 6otot kakto gledam go obichkash a i 6tom si e priznal i toi te obichka taka 4e spored men dai mu shans na pi4a ..
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Dai mu shans. Ne e chak tolkov golqmo provinenieto ot gledna tochka, che ne e imalo chuvstva, a prosto sa se zabavlqvali. Gadno e, no vse pak si e priznal kato pich.
    ти не си добрееееее....изневяра е.особенно понеже няма чувства,значи пишката го е водела.от части признавам - да те води и сърцето и пишката,ама само тя ..ебаси..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Естествено, че е изневяра да не кажа, че някой френската любов си я водят за акт.. Незнам обаче щом се е стигнало до там..че да му лапа.. да не мислиш, че е отишла и те са и казали " Аре клякай и почвай да смучеш " и тя си е казала " Що пък не " имало си е нещичко .. ;] Извинявай ама приятеля ти е ебаси глупака .. Ако те обича няма да погледне друго момиче.. незнам де ти си решаваш, но за мен си е твърдо - ИЗНЕВЯРА .. аз бих му счупила главата.. мале малеееее ... пффффф знам какво ти е .. Видях поста на The_iMMortal_f .. кво искаш да кажеш, че като отидеш на дискотека и се забиеш с него значи имаш чуства, а кат някой почне да те лиже към него нямаш .. пфпфпф бахти мисленето имате .. Ти си прецени дали го обичаш и дали би му простила .. ЗНАМ КАКВО ТИ Е .. с приятеля ми бяхме скъсали за един ден и беше излезнал с бившата си ( деба и скублата тъпа ) и се беше целувал с нея .. и ми каза ; направих го защото исках да те забравя .. ебаси тъпаците нямам думи .. Сега като и чуя името от някой и си представям как са се забили ... но пак съм с него ... ти си решаваш .. остави сърцето ти да избере
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

За мене това е изневяра!Ако мислиш,че няма да се повтори му дай шанс,но ако не си много сигурна....режи го

Естествено, че е изневяра.

Незнам дали е изневяра или не ама...много правилно си постъпила,че си си трънала и я изощо го зарежи ебати,,,,,
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Iznevqra e, razbira se! Ne bih prostila takova neshto na priatelq mi!!!

Град
    тРоЯн
    Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    А ако ти беше останала в твоя приятелка и някое момче те беше лизало дали щеше да е изневяра?!

Естествено,че е изневяра!!!И си постъпила много правилно,като си си заминала
    +1 !
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си