Цитирай Първоначално написано от umri
Кви са тия съвети и разсъждения дето давате бе...? Като прочетох проблема първото нещо което ми дойде на акъла е. КАК ТОЯ ПИШЛЯК БИ ТИ КАЗАЛ ЧЕ СА МУ ПРАВИЛИ СВИРКИ? Ако наистина иска да те задържи не би ти признал такова нещо а би го скрил. Може да го е казал с целта да те разкара може да има и куп други причини. Не е проблема че са му правили свирки а проблема е че ти казва че са му правили свирки. Въпросът е каква е целта му. Ако те харесва и не иска да късате не би ти го казал това нещо никога. Не знам ти на колко си нито той на колко е... От друга страна са малко момичетата които ей така идват и правят свирки на няколко момчета. Вярно е че всякакъв курволяк има но доста се съмнявам. Ти го познаваш най-добре ти разбери защо ти е признал такова нещо и каква му е била целта. Никой нормален човек не казва че е изневерил най-малкото че ще развали настронето на партньора пък да не говорим за отношенията.. Има голям % да не го е направил това нещо а просто или те пробва дали ще му простиш или иска да те разкара но във всички случаи щом ти го е казал не изпитва нищо към теб, бъди спокойна.
Е това вече беше върха на простотията ! Ти как можеш да и говориш така ? Ти кво психлог ли си ? Кажи какво мислиш ... нищо против ама той НЕ ИЗПИТВА НИЩО КЪМ ТЕБ, БЪДИ СПОКОЙНА! Малко в множко ми дойде ... А и за да водиш, че на този свят има различни хора ще ти кажа, че аз бих простила изневяра, която ми е призната и аз бих признала изневяра. Имено защото ТОЙ идва при мен и ми казва, а не го разбирам от някоя уличница, приятелка или злобни шеги от "доброжелатели" и бих простила, защото уважението и доверието са най-важни ! ...