.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Общежитие или на квартира ?

Предимства и недостатъци според Вас - нА едното и другото Вие на какво ще сте и т.н .. Всичко каквото ви дойде на акъла свързано с КВАРТИРА и ОБЩЕЖИТИЕ !

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    не съм била в нито едно от двете но що годе знам кво е пансиона е с мн мн хора в една сграда по-мизерни стай а пък квартира (и тя може да е мизерна де) може да си си сам или за кажем още двама човека и ако блока няма клю с който примирно да се заключва в 22 часа може да си обикаляш ако щеш и до 4 сутринта докато в пансион мисля че вечерния час е 22 часа.надявам се да съм помогнала

Ох,
    Май не си зададох въпроса правилно !
    Исках да Ви попитам вие какво предпопитате и Защо ?

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    аз лично квартира заради горното дено обясних

Ми аз предпочитам квартира...някак си по-спокойно е, няма правила, никой не ти досажда...освен един път на месец хазяйката Но..да, определено предпочитам квартира
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    v ob6ejitie 6oto e po qko sp oe4e hora poe4e zabavlenie opaa kirilicata ei sq q puskam

Град
    bLaGoEvGrAd
    Аз също мисля, че в общежитието е по - яко защото се срещаш с повече хора намираш нови приятели правите си купончета и така
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

В тия общежития е ебати мизерията.
    Квартира естествено.
    Ако можеш да си го позволиш не виждам защо да стоиш на общежитие.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами и аз предпочитам квартира , понеже е по спокойно и не толкова мизерно.
    Но въпреки това съм на общежитие , поради две предимства - едното са финансите , другото е това , че са ми много близо до университета.

Град
    In the middle of Nowhere
    Ами зависи от много неща...На квартира в по-добре,защото по общежитията е голяма мизерия,а и на квартира е доста по-спокоино,но излиза доста скъпо...Ако нямаш възможност да плащаш е по-добре на общежитие...Аз лично бих избрала да съм на общежитие по-забавно е
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    субективно е...има квартири и квартири

за мен е по-добре да живея на общежитие, без да карам наще да плащат тройно, може и повече за квартира...защото не бих се завряла в апартамента на някоя баба, която ще живее в съседната стая, а самостоятелен апартамент/гарсониера не мога да си позволя
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

spored men i 2-te si imat plusove i minusi..
    ob6tejitieto e gotino 6tot mn hora zapoznava6 se kuponi edno drugo... ama da ne e nakva mizeriq takova
    a ina4e kvartirata -po spokoino nqma koi te pritesnqva i si q prai6 kakto ti haresva s pove4ko pari moje da ti e nqkvo qko takova..

Фен Аватара на neMec`
    Град
    ..In..The..EvEnT..OF..My..DeMisEe..
    това ,че на общежитията става по-голямо шоу и се запознаваш с много хора е мн тъпа причина да мизерстваш ....по харби си е на квартира с някой аверче или аверка според зависи приятно спокойно пък запознанстава ще си ги направиш в университета и нищо не ти пречи ако имаш авери в общижитията да ходих редовно по купоните и пак да се забавляваш да правиш запознанства и накрая да се прибереш на якото в квартирата
    ..impossible...
    ...is nothing...

ami mnogo zavisi ot finansovoto sustoqnie.. ama ako moje6 da si pozvoli6 kvartira...to po-dobre otidi na kvartira....
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Квартира )
    1.Спокойствие.Можеш да се наспиваш, да си почиваш, ако искаш джангър-отиваш на дискотека.
    2.Можеш да се прибираш когато си пожелаеш, стига да си в самостоятелна стая.
    3.И както казаха-общежитие почти винаги е равно на мизерия.Което ме подсеща, идете вижте какви са общежитията в Братислава.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    Квартира на 100%.
    Не ходи и ти в селянията
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове