- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тъпо ли е ??
Много хубаво звучи, като приказка...![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Това е живота!На тея години...кво повече ти трябва...проблеми с гаджето...я бягай!По-добре си стой с тоя пич и тва е...ще има време когато ще си имаш и гадже и съпруг да же...не се притеснявай...са си живей живота на макс и не обръщай внимание на нищо друго!!!Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
![]()
Не е тъпо. Тва са перфектни взаимоотношения![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Необясними са за мен тези връзки,които се градят само на секс,без чуства!Може би съм консервативна?!За 1 вечер флирт-да,но да си звънкате да задоволявате нуждите си...нищо против,няма лошо,но е необяснимо за мен![]()
Щом Ви е кеф и на двамата, какво лошо има...
Макар,че той малко те ревнува от др момчета и затова, като се появи някое на хоризонта и бърза да те подсети за себе си(поне на мен така ми се струва)
Иначе няма нищо лошо, стига да не се окаже после че един от двама ви изпитва нещо повече и за него не е само секс![]()
Аз просто не мога да повярвам! До къде стига простотията на хората !?
"Ама ние ходихме","Ама сега не ходим", "Ама лошо ли е само секс да правим?"...
Боже какви са тея тъпи истории! Тази тема изобщо не е за тоя Форум!
Ти изобщо на колко години си? Според мен най-много на 13-14...
Честно,ако си на толкова простимо е, но ако си на повече...наистина трагично !!!
Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!
Бла много дълго ,за 2 реда ми стигнаха нервите , но те подкрепям напълно за каквото и да е :Д
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?
Аз стигнах до средата, ама все боза.Не ме кефи.За разлика от тебе, аз не я подкрепям(в каквото ида е там нещото)Първоначално написано от insanerrr
![]()