.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Много хубаво звучи, като приказка...
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Re: Тъпо ли е ??

Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Така спя с едно момче към което не изпитвам нищо както и той към мен.Ние сме просто ей така за секса понякога.. с когото и да ходя не ми е така смисъл не съм дествена от 2-3 години (на 17съм) с това момче съм ходила преди 1 година за около месец и не му пуснах и след няколко месеца го направихме,но не ходехме.След това почна да е по често той е един от най-хубавите момчета тука в квартала,някакъв такъв женкар супер вървежен ние се познаваме от много години и сме в една компания нали и всички влюбени в него ама аз друго освен външност не виждам.А пък и ние не сме говорили много много освен за секс,за приялите ни,да обсъждаме някой и само това.Въпреки че се познаваме от 7-8 години.Незнам с коя ходи и какво прави както и той за мен не знае.Преди около месец една приятелка имаше рожден ден той трябваше да дойде,но не дойде и аз му звъннах и викам къде си и той вика в нас и аз му викам айде идвай насам и той разправя е защо трябвам ли ти? и аз му викам айдее идвай .. но той не дойде .. било много късно към 3:00 сутринта беше .. след 1 седмица пак имаше купон и той беше там и чул от някъде че ще тръгвам там с едно момче дето е адския сладур и идва при мен и ми вика а бе ти с Тони ли ходиш и аз му викам ми зарибяваме се от няколко седмици .. и той ми разправя аа тогава защо ме викаше миналата седмица а у.. и ми вика и какво ходите ли и аз му викам ми още не но скоро ще тръгнем. И тогава той ме дръпна почна да ме целува и да се натискаме и отидохме в другата стая и правихме много много хубав секс.. На другия ден се видяхме на улицата и само си казахме "Здравей" .. после ми писа той по скайп и ми вика и са какво само на здравей ли сме и аз му викам на какво трябва да сме и той ми вика аа добре аз да питам .. след това преди 1 седмица в събота по-точно бях с една приятелка на дискотека и ето го и нашия и той там (София е много голяма и има супер много дискотеки как така в една и съща бяхме ... ) :Д той дойде почна да ме гушка да ме целува и ми вика има ли някой във вас и аз му викам нЕ и той айде към вас и си хванахме едно такси и .. дойдохме в нас ии пак същата работа само секс .. не сме се виждали и чували от тогава .. но сигурно скоро пак ще се видим .. та Нормално ли е това да не искам друго момче смисъл не ми трябва гадже а ми е добре с това момче като се виждаме така в месеца по 2-3-4 пъти .. лОшО ли е ??
    Това е живота!На тея години...кво повече ти трябва...проблеми с гаджето...я бягай!По-добре си стой с тоя пич и тва е...ще има време когато ще си имаш и гадже и съпруг да же...не се притеснявай...са си живей живота на макс и не обръщай внимание на нищо друго!!!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Не е тъпо. Тва са перфектни взаимоотношения
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Необясними са за мен тези връзки,които се градят само на секс,без чуства!Може би съм консервативна?!За 1 вечер флирт-да,но да си звънкате да задоволявате нуждите си...нищо против,няма лошо,но е необяснимо за мен

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Щом Ви е кеф и на двамата, какво лошо има...
    Макар,че той малко те ревнува от др момчета и затова, като се появи някое на хоризонта и бърза да те подсети за себе си(поне на мен така ми се струва)
    Иначе няма нищо лошо, стига да не се окаже после че един от двама ви изпитва нещо повече и за него не е само секс

Град
    Русе

УЖАС

Аз просто не мога да повярвам! До къде стига простотията на хората !?
    "Ама ние ходихме","Ама сега не ходим", "Ама лошо ли е само секс да правим?"...
    Боже какви са тея тъпи истории! Тази тема изобщо не е за тоя Форум!
    Ти изобщо на колко години си? Според мен най-много на 13-14...
    Честно,ако си на толкова простимо е, но ако си на повече... наистина трагично !!!
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

Бла много дълго ,за 2 реда ми стигнаха нервите , но те подкрепям напълно за каквото и да е :Д
    Wollt ihr das bett in flammen sehen ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от insanerrr
    Бла много дълго ,за 2 реда ми стигнаха нервите , но те подкрепям напълно за каквото и да е :Д
    Аз стигнах до средата, ама все боза.Не ме кефи.За разлика от тебе, аз не я подкрепям(в каквото ида е там нещото)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си