.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Френски език.. HELP!! :(

Здравйте.. .. Може ли някой да ми обясни какви са тези носови гласни във френския?

Град
    ПлоВдИв маЙна

Re: Френски език.. HELP!! :(

Цитирай Първоначално написано от xXx_
    Здравйте.. .. Може ли някой да ми обясни какви са тези носови гласни във френския?
    Лесни са спокойно просто се произнасят с носа все едно ти е запушен..Ние вчера ги взехме ..Нещо друго , ако искаш да ти кажа казвай (ако го знам де)..Има носово О,Е,Z, и тн..

Bonjour La France

Цитирай Първоначално написано от Chefo_bg
    Лесни са спокойно просто се произнасят с носа все едно ти е запушен..Ние вчера ги взехме ..Нещо друго , ако искаш да ти кажа казвай (ако го знам де)..Има носово О,Е,Z, и тн..

Bonjour La France
    Има ли някакви правила..примерно знам,че пред "н" и "м" гласните се изговарят носово..някакво друго правило? Мерси за отговора Chefo_bg .

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Ако беше при моя учител по френски, нямаше да имаш никакъв проблем.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Град
    ПлоВдИв маЙна

Bonjour La France
    Има ли някакви правила..примерно знам,че пред "н" и "м" гласните се изговарят носово..някакво друго правило? Мерси за отговора Chefo_bg .
    Знаеш ли комбинацииките като гласовото О , гласовата А, гласовоте Е..Гласовоте нямо Е ? И гласовото Z i C ? Иначе правила има за носното Z-Навсякъде освен накрая на думата се чете като z..и за нямото C в края на думата се чете кат К , но мисля ,че ти това го знаеш ;D..Ае отивам да науча думите който имам те са около 25 ;D... ;D

Bonjour La France
    Знаеш ли комбинацииките като гласовото О , гласовата А, гласовоте Е..Гласовоте нямо Е ? И гласовото Z i C ? Иначе правила има за носното Z-Навсякъде освен накрая на думата се чете като z..и за нямото C в края на думата се чете кат К , но мисля ,че ти това го знаеш ;D..Ае отивам да науча думите който имам те са около 25 ;D... ;D
    Да,тези ги знам..мерси все пак .. .. И приятно учене..

Не забравяй,че в френския език няма Х и Ц . В кое даскало си ?
    Tupac Amaru Shakur

Град
    ПлоВдИв маЙна
    Makaveli[]Не забравяй,че в френския език няма Х и Ц . В кое даскало си ?
    ДА знаем ..И t в края на думата не се произнася както и Е ако няма ударание бля бля бля т'ва всеки , който учи френски трябва да ги знае тези работи..Аз съм от ФЕГ Пловдив ..Госпожа Патриция ми е класната ;D

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ау, направо обожавам като се разболея супер лошо да отида в часовете си по френски, всички ми казват, че вадя страхотно произношение
    Да,и на мен днес ми се случи същ0то..Бях хремава..и просто в часовете по Френски ми беше голям кеф!
    Иначе уча в ГХП "Св.Св.Кирил и Методий" гр.Пловдив.. :P .. И отново едно голямо мерси на тези,които ми помогнаха..

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Ау, направо обожавам като се разболея супер лошо да отида в часовете си по френски, всички ми казват, че вадя страхотно произношение
    хихи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си