Цитирай Първоначално написано от luxury_
копромиси,компромиси,компр омиси-да така е,знаеш ли колко ги правя,но като чели не се забелязват,и tarataikЪ аз не казвам че постоянно трябва да сме заедно,но поне да се виждаме като нормлана двойка,той не пропуска да се вижда с приятелите си,а винаги е готов да пропусне да се види с мен,не знам дали има смиъсл всеки ден да го повтарям,държа се както той иска и това е,в името на това да запазя връзката,дали го искам или не ще го направя,нямам избор за жалост,само че не знам той колко го оценя,или го оценя,но до сега не ми го е показал
Компромисите са важни във връэките,но не и ако се проявяват само от едната страна.3а да вървят добре нещата,трябва той също от време на време да прави компромиси.Има и друг вариант-не го търси.Тоест утре например не му се обаждай,не му пращай смс-и и т.н,а иэчакай той пръв да те потърси.Не му споменавай эа виждане,а иэчакай на него да му дойде муэата.И така.Може пък като види,че твоя мерак спада,неговият да се въэроди.Глупаво е като цяло,но може и да подеиства.