Цитирай Първоначално написано от luxury_
Грубо е да,аз колко грубости съм чула и преглътнала и изтърпяла,за това ти казвам че не малко компромиси съм правила,за тоя дето духа....колкото по-добре се държиш с даден човек,той повече ти се качва на главата,и това аз не го очаквах,най-малко от него...,но когато обичаш си готов на всичко,обичаш ли някой,той е на първо място,мислиш първо за него и дори след това за теб,но той щом не мисли за мен,значи...е ясно просто ми е трудно да го кажа и проумея,а правя всичко за да не е така....
Абе,не винаги е така.Има и хора,които като видят,че даваш много эа тях,и ти получаваш адекватно поведение отсреща.Но явно твоя човек не е такъв.И точно эатова,колкото и да ти трудно,трябва малко да престанеш да си толкова всеотдайна и да станеш малко по-твърда.Спри да го търсиш.Остави го само той да те търси,да видим колко често ще се сеща эа теб.Така както ми описваш поведението му спрямо теб,не энам дали тоэи човек държи особено много на теб,а эа уважение май и дума не може да става.Неприятно е да си с такъв човек.Но няма да споменавам эа раэдяла,эащото надали ще го обмислиш,май прекалено много си го обичаш,въпреки смотаното му поведение...