.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Сложиха ме да седя до нея!

В класа ми се разбирам с всички горе долу добре.Но има едно момиче,което още началото на 8 клас се правеше на най-великата.И аз я сравних със земята..така да се каже не,че нещо сме се били и тн омг нее..просто и казах 2-3 истини и от тогава не смее да си отвори устата,седи с една сладурана и само с нея е в каквито и да е отношения.Не знам защо но и целия ни клас я мрази тая..говореше против всеки,силеше се на бой и без да ме познава реши че може да говори зад гърба ми била съм мн отворена и щяла да ми затвори устата?!Та аз не и знаех името до втория срок..та хванах я аз веднъж на саме и й казах няко неща.Сега като влезе в клас само мълчи,сяда и навежда глава.Нека и е!Не ме съдете..та днес взеха че ме сложиха до нея по биология на нея със сигурност не й е приятно а за мен да не говорим какво да правя,как да премине тая ми злоба към нея само като я видя и се сетя как ме е обиждала и ми се иска пак да я направа на 5 стотинки ясно е че няма да ме преместят,но поне да не изпитвам тоя неприязън,защото наистина ми е адски неприятнаа!!..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

emi namerete ob6ta tema i se spriatelete pone zdrasti da si kazvate.. se nekoi trq napravi parvata stapka.. ako li ne ne i obra6tai vnimanie !

da se spriqtelqt li ??? da be ako e kato edin individ ot moq klas predstavqm si.... :X k1m avtorkata : zn za kakvo govori6 i az imam edna takava v klasa si,prosto ne se zanimavai s neq,vse edno q nqma!a i qvno ve4e si i dala da razbere... aide ne se zanimavai s m1r6i

По-добре я игнорирай..от личен опит ти казвам,такива буклуци не ти трябват наоколо... да се спасява..Кво като седи до тебе...Все едно я няма

Град
    Ha MopeTo (sun)
    майната й на не,нали за теб и пред теб ще има все някой
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    +1
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Guest
    ako iskash pyk mojesh da pomolish daskalkata da te premesti na 1-viq chin...che uj ne vijdash huavo.. ;D ima varianti... inache..ako ne ti udisva tozi variant..zaebi q taq....gledai q zlobno...da ti ima strah..

всеки си има свой живот
    просто ще я изтърпиш, може пък да не е толкова лоша все пак
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    София ;dd
    Не и обръщай внимание

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    о копеле така мин. година пребих една от моя клас
    и майка й ме беше заплашвала .. понеже седмица и поече
    хоеше синя и подута .. та после тая същата некфа ми се
    мазни и аре пак сме фр .. но след малко време пак я шибнах ТАа
    исках да кажа с такива хора надали ще бъдеш някога приятел

Ами кажи на г-жата или г-на, че с тфа момиче не сте в добри отношения и може да те преместят При мен тфа веднъж подейства
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от verdjitO
    Ами кажи на г-жата или г-на, че с тфа момиче не сте в добри отношения и може да те преместят При мен тфа веднъж подейства
    Наистина може да подейства би трябвало да те разберат.

хъх незнам какво му е трудното да се сприателите на една вазраст сте седите на един чин и двете сте момичета.И щом си успиала да и кайе6 насаме там 2-3 тайни зна4и мойе и да се здобрите

Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    По-добре я игнорирай..от личен опит ти казвам,такива буклуци не ти трябват наоколо... да се спасява..Кво като седи до тебе...Все едно я няма
    +1

i az imam sa6tata i sa6tiq f moq klas ama.. da se nadqvam 4e ne e tolkova zle

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    +1 \/

:P

Абе в 8-ми клас по принцип повечето са с голямото самочувствие..яко се надуват без да има за какво..и в моя клас бяха така..ся поне са се опрайли..недей да и обръщаш внимание...а за сприятеляването...защо да прайш ти първата крачка след като тя ти говори зад гърба..игнор и даваш и тва е..ако тя реши, че иска да бъдете приятели добре..можеш да и дадеш шанс..иначе те съветвам въобще да не и обръщаш внимание щот тя сама си прай лошо щом всички и се дразнят...остай я не се заяждат с нея..все някога ще и дойде акълът..ако не тогава..нЗзЗз..щото за жалост има и такива

Re: Сложиха ме да седя до нея!

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    В класа ми се разбирам с всички горе долу добре.Но има едно момиче,което още началото на 8 клас се правеше на най-великата.И аз я сравних със земята..така да се каже не,че нещо сме се били и тн омг нее..просто и казах 2-3 истини и от тогава не смее да си отвори устата,седи с една сладурана и само с нея е в каквито и да е отношения.Не знам защо но и целия ни клас я мрази тая..говореше против всеки,силеше се на бой и без да ме познава реши че може да говори зад гърба ми била съм мн отворена и щяла да ми затвори устата?!Та аз не и знаех името до втория срок..та хванах я аз веднъж на саме и й казах няко неща.Сега като влезе в клас само мълчи,сяда и навежда глава.Нека и е!Не ме съдете..та днес взеха че ме сложиха до нея по биология на нея със сигурност не й е приятно а за мен да не говорим какво да правя,как да премине тая ми злоба към нея само като я видя и се сетя как ме е обиждала и ми се иска пак да я направа на 5 стотинки ясно е че няма да ме преместят,но поне да не изпитвам тоя неприязън,защото наистина ми е адски неприятнаа!!..
    Наи-добрия начин е да се сприятелиш с нея и мисля че няма човек които да не мисли така ! Както беше казал някои намерете обща тема , приобщи я към класа знам че ти я ненавиждаш но отмъщението не винаги е наи-добро Въпреки че тези хора трудно се отказват от лицемерието и както казваше една от моито даскало като фурнаджииски лопати са Е това е моят савет , УСПЕХ :P

Град
    ВаРнАаАа
    Обясни на даскалката как стоят нещата и й кажи,че би седнала до всеки друг само не и до тва момиче

Re: Сложиха ме да седя до нея!

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    остави момичето на мира

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си