- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни преси
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте! Искам да ви попитам колко коремни преси е нормално да се правят за момче

Зависи какво искаш да постигнеш.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
ми 200, поне според мен, аз момиче и по толкова правя вс ден, значи и едно момче тр да може
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
4 серии по 30 повторения на ден. Не повече, защото се натоварва, коремния мускул ...
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Като се натовари съответен мускул, се схваща и се получават по-лесно контузии, дори и в домашни условия ..Първоначално написано от STeeL™
И ако слушате съветите на Арнолд Шварценегър, че само с коремни се постига нещо, жестоко се лъжете

“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Прави 4Х20 коремни 3 пъти седмично.По-нататък може след коремните да правиш и повдигане на краката увиснал на лост.

Хиляди коремни преси резултат никакъв
Преди години всеки ден правех по 300 5х60 и резултат никакъв а нямах мазнини.
Коремните мускули трябва ида почиват и да не се пренатоварват.
Ако искаш да сваляш мазнини с коремните преси да ти кажа че се свалят само около 5% с коремните.
Ако искаш да правиш плочки само с коремни преси нестава ,а пък и бързо се свиква към тях.
За коремните мускули 80% е важна диетата и само 20 % тренировките.но да не се отплесваме.
За плочки се правят много опражнение като повдигане от вис ,коремни преси но различни и т.н има си програми както за плочки и ДИЕТИ ЗА ПЛОЧКИ .Както режима на Арнел франка който от бирено коремче направил плочки за 16 седмици ,което е световно известно и милиони хора по света я исползват .
А за коремните преси най удачно е да правиш коремни преси с тежест почваш от 4х25 с някаква тежест и увеличаваш до 40 и като стигна до 40 пак слагам по голяма тежест и пак почвам от 25 аз така процедирах и според мен е правилно ,според вас незнам.
Е най важно е да имап стимул
Приятен ден на всички
Нещо много разнородни мнения имате.
Мускула расте не по време на тренировката, а когато почива. Затова е много важно на почивки да се прави и да не го претоварваш. Аз правя по сто на ден. 5х20. Резултат има. За седмица две ако правиш с това темпо ще усетиш значителна промяна в силата на коремните ти мускули. А по-нататък и набъбване.
Мани ги диетите и тия простотии. Спри сладките неща и газираните напитки. Те са най-калорични. Ще видиш, че като ти спадне слоя с мазнините ще се покажат и мускулите, т.е. плочките
Всичко е постоянство и воля.

От повече файда просто няма.Първоначално написано от HenykucT
Първоначално написано от Alexzander

Само аз ли си мисля че въпроса е адски тъп. То сигурно и затва няма свестен отговор.
Е според зависи. Правиш докато не се натовариш. И така увеличаваш "дозата"
Jebem te u usta, jebem te u oko
И аз съм праил по 500 от РАЗ ама фаида никва истината е в повторенията !! В началото прави секи ден коремни преси да кажем 3х30 така 2-3 месеца ... след като направиш лудата преса почни само да го поддържаш така правя аз и съм ДОВОЛЕН !!!Първоначално написано от STeeL™
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Nas ni karat da pravim po 100 pa nzПървоначално написано от Alexzander

И аз съм праил по 500 от РАЗ ама фаида никва истината е в повторенията !! В началото прави секи ден коремни преси да кажем 3х30 така 2-3 месеца ... след като направиш лудата преса почни само да го поддържаш така правя аз и съм ДОВОЛЕН !!!
И така няма да има никакъф ефект пък камули лудата преса .А пък и да правиш все едно и също 3 месеца не е реалн опросто организма щи свикне още на първите 2пати и после залодо ще си ги правиш.
Аз си исписах по доло коментара , така че няма нужда да пиша излишно