- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Нарцис-Нарцисизъм-Дискусия!!!
Щото си грозен!Първоначално написано от Joreee
Grumpy old madman
Това е последното което съм! Ама наистина, защо така, кажете ми, нов съм тук, please!
Винаги има две мнения - грешното и моето!
Това е последното което съм! Ама наистина, защо така, кажете ми, нов съм тук, please!Първоначално написано от Canis_Dirus
Щото си тъп!Първоначално написано от Joreee
Grumpy old madman
То става ясно кой е тъп. Въпроса е до кога ще го показваш!Първоначално написано от Canis_Dirus
С аватар или без, все съм си хубав!Първоначално написано от Raybeez
Защото оставям аватарите за завистниците! А един човек с акъл, не се занимава сам да си го хвали!Първоначално написано от Raybeez
В жестока грешка си, може би акцентирам към външния вид защото все пак се опитвам да се придържам към генералната тема на разговор в този форум, но ти разбира се си твърде умен за да се сетиш за това! Концентрирал си си се в смешната "атака", а всъщност не осъзнаваш как ТЪПИЯ ИЗЛИЗАШ ТОЧНО ТИ!Първоначално написано от Raybeez
Аз съм обърнал внимание на това, че повдигам въпроса в тази тема, ако не забелязваш! А ти си гледай работата, злоба такава! И so гледай форумите на нърдовете!Първоначално написано от Raybeez
А обърна ли внимание на това каква мишка си! Много жалък звучиш, мъчно ми е за теб! Няма кой да ти обърне внимание, защо ли хората те отбягват, замисли се преди стане твърде късно за промяна! Или вече може би е твърде късно..Първоначално написано от Raybeez
![]()
Ти си и нърд освен комплексар и си с грозни очила!Първоначално написано от Raybeez
Е да, имитирай смях в форума, защото в живота ще си все така нещастен!Първоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()
По темата .. ми аз се харесвам но не съм се и самозабравила. Деа знам .. имам покрито самочувствие и тва ми е достатъчно .. без да се извисяявам допълнително с някви излишни превземки.
![]()
.!.
И аз по темата... интересно ми е, когато се погледнете в огледалото какво изпитвате. Аз като се видя усещам някакво удовлетворение и щастие. Някой път когато съм унил, умишлено поглеждам образа си и си оправям настроението мигновенно, това дали е нормално?
пък аз като съм в кофти настроение ще си пускам компа да чета товаАз като се видя усещам някакво удовлетворение и щастие. Някой път когато съм унил, умишлено поглеждам образа си и си оправям настроението мигновенно![]()
.!.
абе, да няма нов фейк бе :Д
до някаква степен съм нарцистичен в дадени моменти, сигурно...гледам да не е прекалено.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз скоро четох няква статия за мъже нарцисисти, които малтретират психически своите половинки. Създават някаква зависимост на жените към тях и след това само ги използват, за да се показват с тях или просто да си повдигат самочувствието чрез тях и от тогава не я обичам особено много тая думичка нарцисист, свързвам я с нещо гадно.
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
Едва ли ще му хареса толкова с жена, колкото му харесва с него си. Няма как.
пък и би трябвало да е по-икономично![]()
Бооже, за това ли толкова хора са зависими от мен.. аз съм виновен за това... не съм си давал сметка честно!
А това за пред огледалото си е яко кво!)
абе преди имаше нещо такова... ама сега ако трябва да се определя по скалата от 1 до 10 дали страдам от това или не сиг ще да е -2![]()
Срещнах и се влюбих в момче, за което с течение на времето осъзнах, че има нещо нередно и неправилно в неговото поведение. В началото всичко беше перфектно - той бе хубаво, умно момче, без пороци, с добро възпитание, с перспективна работа. Бях главозамаяна в началото, той непрестанно ми казваше, че ме обича, че съм всичко за него, правеше ми много подаръци, говореше за съвместно бъдеще.
Първоначалното замайване ме караше да пренебрегвам фактът, че той говореше прекалено много за себе си, като в повечето случаи се самоизтъкваше. Рядко се интересуваше от това какво се случва с мен. Сякаш светът се въртеше само около неговата личност. Покрай самохвалството имаше и други неща – всевъзможни опити да победи във всяко едно отношение – в някакъв дебат/спор, в обикновен разговор, дори в обикновени игри, които играехме за забавление. Винаги искаше той да е правият и победителят във всичко и преследваше това много упорито и дори на моменти агресивно и плашещо. Обръщаше и голямо внимание на външността и беше изключително дребнав.
Постоянно искаше внимание – във всеки човек търсеше слушател, който покорно да слуша историите му за това колко е велик и да се възхищава на това. Когато не получеше нужното внимание, ставаше раздразнителен, вдетиняваше се и започваше да нервничи. Сякаш друг човек се появяваше в него.
След това дойде и другата фаза – огромните изисквания и неспирно недоволство. Започна да ми прави коментари и забележки за начина ми на живот, за облеклото ми...Опитвах се всякак да му угодя, но той все намираше да се хване за нещо и да ме нарани с коментарите си. Станах депресирана, тъжна и напрегната. По-късно разбрах, че неговото поведение беше чиста проба психологически тормоз над мен.
Но интересното бе, че освен всичко друго той беше и перфектен актьор и манипулатор – когато му казвах, че не мога повече да издържа, той приемаше съвсем друга маска за секунди – започваше да плаче, да ме моли да не го оставям, че никой няма да ме обича толкова, колкото той. Обещаваше, че ще се промени, че ще внимава, но рано или късно пак се случваше същото.
Започнах да си задавам въпроса с какъв човек съм се захванала...и един ден, колкото и трудно да ми бе, аз прекратих отношенията си с него.
Но знаех, че това не е просто характер, имаше нещо гнило. Започнах да се интересувам и разбрах, че е възможно да страда от т.нар.нарцистично личностно разстройство. Това поне ми помогна да разбера, че той не е правил всичко нарочно, а просто има проблем и нужда от помощ. Така най-накрая намерих вътрешен покой.
...темата е от преди ТРИ години бре,содомит безподобен!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@