Здравейте!Днес сме в час по български и моя милост решава да се избъзика с един от съучениците си.Написах му бележка,на която пишеше"Ще те сваля с тухла четворка".Той пък ми написа,че щял да ме свали с големияАз му отвърнах,че ще му го завра в трахеята и ще се задуши
Той ми вика,че нямало да стигне до там.Написах му на бележката"боли ме цервикса,че няма да стигне".Хвърлих му я и той ми я върна,обаче даскалката го видя и ми поиска бележката.Каза ми да й я дам и си я прочете.На него му каза,че майка му щяла да умре,ако го види.След края на часа тя излизайки,каза"чао и умната".Та въпроса ми е какво да правя?В смисъл да й се извиня ли,ще каже ли на нашите
?Малко ми е неловко пред нея
![]()
Bring me to life...
![]()
![]()
охх охх ама и виее....
Според мен няма да каже...
но не го повтаряйте![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аа.. на колко години си ?
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Първоначално написано от Ev1l
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Мен това ме разсмя....Първоначално написано от Evanescencefan
Чак пък да й се извиняваш..кажи,че всичко е било на шега и така...
![]()
![]()
хахах ние веднъж с една от моя клас по бг си писахме на тетрадките и си ги показвахме(колко тъпо само) та тя ми написа нещо и аз написах fuck you
![]()
и тая по бг някфа бабка и аз си мислех че нз англииск и като го видя като почна да вика ние се
и вика ще го дам на родителската ама тей и не взе тетрадката тей че спх
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Може би не и в този случайПървоначално написано от MELON
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ние така в даскало веднъж бяхме писали на бележка нещо за г-та,и тя видя че си мятаме бележката и тръгна да я взима,и едно момиче я лапна цялата... ето така няма никакъв шанс да я прочетеследващия път пробвайте
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
при нас лошото е че си писахме за госпожата и тя го прочете ..ама и е слаба паметта и на другия ден пак ми се усмихваше и ме мислише са примерна![]()
Защо да и се извиняваш, все едно сте обсъждали нея посредством бележки.Единственото ти провинение е, че не си внимавала и може би донякъде си пречела на останалите, но за лична обида--няма основание да се говори.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ехе чак да и се извиняваш според мене няма смисъл ... просто за малко се спрете с бележките тя да забрави и тогава поне кат си пишете гледайте да не ви хващат даскалите че става интересно после пак ... не е изключено при втори път хващане да го дадат на родителите![]()
![]()
![]()
Дори не съм пречила на останалитеВ час по БЕЛ всички говорят.Както и да е дано никой друг да не разбира
![]()
Bring me to life...
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
Първоначално написано от LiLGrizzly
![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
недей да правиш нищо...тя сигурно вече е забравила![]()