.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Прекалихме ли?

ima edno mom4e koeto e golqm jenkar i e dosta hubav,toi mi puska6e nameci-pisa mi sms -haresvam te imam li 6ans sus teb.i az mn go haresvah i za purvi payt v jivota si se usmelqvam da priznaq na mom4e 4e go haresvam.toi mi pisa 4e me obi4ka, a kato se vidim navun se prai 4e ne me poznava,a po skype sam mili4ka i skupa.razkazah na edna fr. sled vreme razbrah kakvo iska iska samo seks a az ne sam nqkva k*rva!!!predloji seks i na moqta priqtelka i nie si spodelqhme si4ko i re6ihme da mu dadem urok-az si uredih sre6ta v 3 4asa sus nega zada se razberem koga 6te se e*em.a tq v 2 i 30 ama da e s negovi priqteli i nito tq nito az utidohme,a go gledahme ot internet kluba kak 4aka i mu se podigravat,a sega kato go vidq mi e adski gadno,jal me e .a mai netrqbva. trqbvali da sajalqvam 4e postupih kato ku4ka ili ne toi tva si zaslujava?

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka

Не смятам, че сте прекалили... Даже мисля, че нищо не сте направили, ама карай.

mi kvo togava da napravim na men li4no mi stiga da znam 4e negovite fr mu se podigravat,i 4e mu pokazahme 4e ne e takuv ma4o za kakuvto se misli

добре сте направили

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    добре сте направили
    +1
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

много добре сте направили, евала
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от dark_sw

Град
    в мазето ;dd
    може и да се мине без отмъщение но вие сте го направили... не е чак толкова лошо и не трябва да ти е гадно щом той те е използвал само за да спи с теб

Неправилно е да постъпите така с него. Губите му времето, а то мойе да е ценно за него.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Евала
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Бий докат` мърда !

Re: Прекалихме ли?

[quote="too_sweet"]ima edno mom4e koeto e golqm jenkar i e dosta hubav,toi mi puska6e nameci-pisa mi sms -haresvam te imam li 6ans sus teb.i az mn go haresvah i za purvi payt v jivota si se usmelqvam da priznaq na mom4e 4e go haresvam.toi mi pisa 4e me obi4ka, a kato se vidim navun se prai 4e ne me poznava,a po skype sam mili4ka i skupa.razkazah na edna fr. sled vreme razbrah kakvo iska iska samo seks a az ne sam nqkva k*rva!!!predloji seks i na moqta priqtelka i nie si spodelqhme si4ko i re6ihme da mu dadem urok-az si uredih sre6ta v 3 4asa sus nega zada se razberem koga 6te se e*em.a tq v 2 i 30 ama da e s negovi priqteli i nito tq nito az utidohme,a go gledahme ot internet kluba kak 4aka i mu se podigravat,a sega kato go vidq mi e adski gadno,jal me e .a mai netrqbva. trqbvali da sajalqvam 4e postupih kato ku4ka ili ne toi tva si zaslujava?

Той е женкар а ти си курва..кво ти пука да такъв!? Като гредаш вида му значи си курва! писнало ми е от такива като теб
    Sinan Sakic rulzzz

Нищо му няма на момчето, кво толкоз го съжаляваш.. Един лек урок няма да му навреди
    Fuck you You fucking Fuckers

se pak kat ne ste se ostaili da va e*e pak dobre 6ot ima i naivni hora
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Град
    In the middle of Nowhere
    Якоо АЗ нкога не бих могла да зимисля толкова гениален план (говоря съвсем сериозно не се ебавам...)
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Нищо му няма на момчето, кво толкоз го съжаляваш.. Един лек урок няма да му навреди

точно
    in defense of our dreams...

Мега фен Аватара на mynichka
    браво на вас ..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Хаха..според мен си го заслужава..
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Голям фен
    И? Той така си е решил. Нито насилва някого, нито използва.
    Има хора, които са за. Защо в прав текст не му казохте, че н сте
    по тази част, ми си играете с хората? И се хвалите? Така само си
    вредите (;

Евала
    Бъди себе си..

Хаха,браво

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    spored men tui e bebe6ko ;D pak i ne vijdam ko tolkova ste napravili
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Moga da ti kaja 4e mnogo dobre ste postapili!! S takiva hora taka se postapva!!
    Ти Си МноГо FreSh And CoOL,и Те ХарЕсВам Very Much,ВедНъЖ Look At Me и ПосЛе Don`t Forget Me...СърЦетО Ми е Тик-ТаК For YoU,ЗаЩотО I LovE YoU...!!! {}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си