- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нямам думи просто
Еми...сама си се убедила, колко " мнооого му пука за теб ".
Нов ник: Cassidy
явно не му е пукало за твоя рожден ден или пък го е направил нарочно да ти развали настроението
Или пък просто е забравил. Не разбирам защо си мислите, че света се върти около вас. Аз забравям. Точка.Първоначално написано от bebs_
И не съм само аз. И не е умишлено - нито пък не е да не ми пука... Стига се филмирахте.
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Извинявай, че ще ти го кажа, но защо говориш наизуст?
На всеки може да се случи да забрави, независимо дали му е напомнено или не. Имам двама приятели, които се обичат безумно много и са заедно от доста време. Наскоро мацката забрави, че приятелят и има рожден ден. Нима това означава, че тя не го обича, уважава? Абсолютни глупости. Както се казва - не могат да живеят един без друг.
Това, че е пропуснал, не означава, че не те цени, обича и т.н. Не се цупете толкова, не го приемайте толкова навътре. Правите големи драми от незначителни глупости. Не е приятно да те забрави скъп за теб човек, но светът не свършва с това.
Първоначално написано от kiksinka
Ще трябва да се съглася с MusicIsTheKey.На практика е кофти,когато те забрави гаджето примерно,но не е болка за умиране.Даже на мен ми се е случвало да питам гаджето "Абе на тебе кога ти беше рожденния ден" или да му го честитя на друга дата...Случват се всякакъв вид издънки...любов,любов ама да не си му само ти на главата....![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
На всеки може да се случи ; ))
Stay up all night with the stars *