Значи моята история е много сложна и оплетена,точно в този момент не искам да я споделям цялата,пък и нямам достатъчно време за това.С моя сегашен приятел ходим много ама наистина много време(бих желала да не казвам колко),в началото както всяко начало всичко беше отлично,но с времето нящата се промениха.Бих желала да ви кажа сегашния ми проблем,тъй като той е зает,работи,понякога излизаме и сме заедно почти цял ден,понякога се виждаме за по един-два часа(в повечето случеи),това понякога ме изкарва извън кожата ми,и започвам с хилядите обаждания и смс-и,проблема е че искам да излизаме и на саме а той като че ли не иска,винаго сме с някой негов приятел,на въпроса ми защо не излизаме на саме,той казва,че ще отделя време и на тях,мислила съм за варианта да се вижда с тях и после с мен,но с тази работа не остава време и той предпочита повече време да е с тях,затова съм се примирала с факта че няма да сме сами.Та въпросите са ми няколко:Какво да направя за да успея да свикна с мисълта че няма да сме повече време заедно(заради работата),знам че когато има работа за вършене трябва да се свърши,наясно съм,но .....разбирате ли ме,аз го обичам ,искам да съм с него и да го виждам,а относно приятелите,знам че не е хубаво да му забраня да излиза с тях,и не е редно,знам го,трябва да има начин да го накарам сам да иска да сме повече време заедно,това ме измъчва,и не случайно много пъти сме се карали за това,че много съм му мрънкала и съм го вбесявала като го карам да излизаме а той е зает,приемам варианта и аз да греша,трудно ми е да свикна може би за това.Много ще съм ви благодарна да приемете това на серизно,искам някакъв съвет как да променя нещата.Благодаря.