Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
eeee ne iskam o4ila .... a akopone mi daut o4ila nemoje li a sa vremmenii da gi nosq nqkakyv period primerno i da si slagam nqkakvi kapki za da mi se opravqt :S:S:S:S monitora mi e ot nai novite ,, ne e takuv deto ti goo opisa po gore emi nqma ot kakvo drygo da e spored men ... :s
exclusive__16, причините за да ти се размазва пред погледа може да са много и не е задължително да е само от монитора ти. Може и да ти е генетично заложено, може да си си претоварила очите и т.н. Отиди на очен лекар и ще разбереш. Между другото, ако ти изпишат очила, няма капки, които като си капеш в очите и проблемите ти да изчезнат, та с тях очилата. Ако случайно откриеш някакви такива и имат ефект, моля те, прати едно ЛС, за да пробвам и аз. А до тогава, като заместник на очилата можеш да използваш контактни лещи. Не се виждат / освен ако не кажеш и някои не се загледа по-задълбочено в очите ти/ и си се вижда идеално с тях. Но има и няколко малки подробности покрай тях - трябва да имаш много добра лична хигиена, защото можеш да ги замърсиш, а от там се появят и пробелеми с очите, трябва да ги слагаш всяка сутрин и всяка вечер да ги махаш, което в един момент става малко досадно... и т.н.