- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли?
obi4ate li da se varnete ot disko kam 7 sytrinta ve4e roditeli te vi da sa narabota ... sasedite spat i vie da pusnete silno muzika prozorcite f staqta vi da se tresat a sasedite da puludqvat.... moite sasedi po4ti seki den prez lqtoty sa taka
Нарушена т.1 и т.7
moderated by oth_fenka
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Хъх, никой не можеш да заблудиш с този ник, личи ти, че си малка..
napisax go 6toty sam nisi4ka i si4ki mi vikat 4e sam malka a sam 17 e o6te 3 sedmici do 17 ama pak ne_sam_malka
... ТаКаВа СъМ нЕ сЪм ИдЕаЛна,ТаКаВа СъМ еМоЦиОнАлНа ,ТаКаВа СъМ нЕ сЕ пРоМеНяМ За дРуГа НиКоГа Не Се ЗаМеНяМ ...
Не и само някой да опита ще викна полицията!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Обикновено като се върна от концерт съм в подобно състояние
След диско най-ми е яко да се отдам на една далга дрямка![]()
Определено не![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ами аз слушам жица, свиря на електрическа китара, ама пак се съобразявам със съседите.А и не обичам да дъня силно, освен когато свиря
+1Не и само някой да опита ще викна полицията! Mad![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Ама поне да имаше с какво да ни се похвалиш...
Аз пък обичам да пия бира и да ям пилети, докато кисна по форумите и пиши в подобни теми.
се едно го усилваш заради тях,а не за да си напрайш кеф
И това го правиш само за да дразниш тях..пък и предпочитам съня..пред силната музика след диско
...след диско яка дрямка
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Ами след диско обикновено съм в такова състояние , че просто няма как да стигна по далеч от леглото и да се просна и да спяяяяПък и след като цяла нощ съм слушала силна музика после определено не ми е до това ...
![]()
след диско обичам да си подремна на тишина и спокойствие![]()
![]()
![]()
![]()
Малко тъпа тема..и все пак представи си,кво ще е някой да ти го направи на тебе и тогава го прави на другите ,щото аз лично ако бях на съседите ти,отдавна щях да ти играя шамарите![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Не,не обичам.Не си падам по шумни купони,пиячка,цигари,диско еки до сутринта...Първоначално написано от ne_sam_malka
Ами представи си да си толкова изморена лягаш си и някое хлапее в 7 сутринта..щото искало да та подразни да включи музиката до дупка...доста глупаво..
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
пфф.... НЕ![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
НЕ изобщо не обичам да се връщам.Първоначално написано от ne_sam_malka
+1 напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
След диско единственото, което ме прави щастлива е душ, чиния със сандвичи и после дъъълга дрямка, без нещо да ми шуми и да ме притеснява.![]()
Цяла вечер съм слушала силна музика, остава и като се прибера да си правя Баберка![]()