От много време искам да се отърва от тази игра.. в момента я играя доста умерено.. дори все по-рядко.. купувам си карти само ей така, може би защото съм направил доста и не искам всичко така да си остане.. в акаунта си имам доста геройчета.. rogue 67, shaman 51, paladin 46, hunter 33/37, и така нататък.. но char-a, който всъщност ми е главен си е доста "наяден". Ето и малко info за него: общо played days са ми 103, gold - 10k, 2 титли - of the shattered sun и challanger, има всички mount-ове - rep. factions и от honor-а, full epic е не само pvp gear-a ами и pve-то (около 1200 spell dmg).. абе страхотен си е char-a.. exalted е с 23 factions.. скоро ще стане и с Warsong Outriders.. всички професиики са ми развити докрай.. имам всички recipes.. дори secondary skills са ми на max skill..

PvP Gear-a му е съставен от 2/5 Brutal Gladiator, 2/5 Vengiful Gladiator, 1/5 Merciless Gladiator, Weapon - Merciless Gladiator, Off-hand - Brutal Gladiator, Wand - Vengiful Gladiator, Neck-a, Bracers и Waist-а са Guardian - всичко друго е Vindicator.. в момента има около 33500 Lifetime Kills и 65k honor.. има си и готов 2v2 arena team, така че не е нужно да се дава gold за нов..

С този герой може да се направи страхотен старт в новия експанжън.. всичко ще е улеснено до максимум заради gear-а и всички други екстри, които притежава..

Освен 10-те хиляди gold, има и guild bank пълна със всякакви простотии.. все едно в действителност е притежание на истински guild..

Ще продължавам да update-вам info-то ако трябва..

Незнам дали мога да постигна нещо с тази тема, но все пак ако има заинтересовани - могат да ми пишат или просто да отговорят тук.. мерси !