- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Организация???
Имате ли си график? На мен ще ми се наложи да си изготвя тази година,тъй като ми се струпват мн неща на главата.Училище,уроци, Европата...и в нас аз правя всичко......имам чувството ,че съм пораснала по -рано..... Родителите ми ме натоварват с куп задължения
Нямам мн време за себе си.....охх.....
кажете какав е вашият график???
Първоначално написано от ™G-Baby™
След училище си научавам по разказвателните, ям, оправям си по у нас и вечер си пиша домашните ... такова е![]()
emii pribiram se ot daskalo qm dokato sedq na kompaposle si pisha domashnite...po razkazvatelnite ne ycha pochti iii posle opraam v nas i izlizam
![]()
Не виждам нищо хубаво в графика НАЙ-ДОБРЕ всичко да се случва от самосебе сибез предварителна подготовка
Нямам график,а сигурно дори и да си направя няма да го спазвам постоянно,защото днес ми идва на ъкъла едно,а утре друго![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Нямам график, но най често, когато съм втора смяна, ставам към 11, ям и си пускам компа. Отивам на даскало, после седя на вън, прибирам се към 10 и пак комп... уча сутринта.. ако имам време =D
Сега се наслаждавам на последните дни пълно спокойствие и релакс.
Цяло лято дивотия,сега тука няколко дни почивка + малко дивотия и после се эапочва наново.График нямам,но и нямам нужда,эащото си энам каква трябва да правя.Като робот ставам.Свободно време имам в събота и неделя вечер.И ми стига.Преэ другото време ходя на даскало,отскачам до муэикалната,ходя на работа,помагам в эаведенето на сестра ми и полэвам картата эа плуване.И съм доволна от всичко това.Не ми пречи,а се радвам,че имам какво да правя и водя аткивен живот.Така се чувствам по-добре като съм си в града.И чакам лятото пак да дойде.Тоэи път го чакам с огрооомно нетърпение.Идва,идва..![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
не мога да кажа че дните ми са чак толкова натоварени.. но понякога наистина не се издържа .. има ги и тези ситуации
иначе график нямам правя нещо когато аз си реша че е добре![]()
Нямам точно график.Грижа се за уроците,домашните.Вкъщи не ми дават работа(чистене,готвене,...)-сама си я създавам.
Нямам график и никога не бих живяла по такъв.![]()
Don't worry, be happy!
с тез Европи и 4астни уроци сте ми бати сме6ните..тея дето зимаха 4астни и одеха на Европа ..зубриха по цял ден изкараха по ниски оценки от мене а аз само за 10мин съм у4ил преди тест/изпит...![]()
ми няам график .. ама по принцип кат се прибера от даскало.. ям ,включвам компютъраа... уча ако не ме мързиизлизам.. прибирам се заа малко .. пак излизам.. вечерта кат се прибера седа на компа.. спа .. стаам с 300 зора .. на даскало и тъй..
Аз нямам график.Но и да имах,нямаше да го спазвам.Пробвала съм някои дни да се движа по план,но никога не става.Предпочитам нещата да стават спонтанно![]()
![]()
Всеки месец си изготвям подробна програма за театър, кога, къде и какво ще гледам.:Д
Иначе, ветър ме вее на бел кон![]()
Гледай сега. Справям се отлично с всичко. Просто английският винаги....ми е куцал.Реших ,че сега е момента да го науча идеално....а не от тук от там....в часовеете......Първоначално написано от FlipY
пп Не съм в езикова, а хуманитарна
Първоначално написано от ™G-Baby™
Сама трябва да си направиш график, съобразявайки се с това какво точно имаш да вършиш и колко време ще ти отнеме. Аз примерно сутрин съм на училище до към 2-3. Прибирам се и първо задължително ям. След това уча. Когато се уморя или ми писне, върша някаква домакинска работа и след това пак уча. Към 19 вечерям и 19:30 излизам.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.