.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Организация???

Имате ли си график? На мен ще ми се наложи да си изготвя тази година,тъй като ми се струпват мн неща на главата.Училище,уроци, Европата...и в нас аз правя всичко...... имам чувството ,че съм пораснала по -рано..... Родителите ми ме натоварват с куп задължения Нямам мн време за себе си.....охх.....

кажете какав е вашият график???
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

След училище си научавам по разказвателните, ям, оправям си по у нас и вечер си пиша домашните ... такова е

Град
    SoFiAaAaAa
    emii pribiram se ot daskalo qm dokato sedq na kompa posle si pisha domashnite...po razkazvatelnite ne ycha pochti iii posle opraam v nas i izlizam

Не виждам нищо хубаво в графика НАЙ-ДОБРЕ всичко да се случва от самосебе си без предварителна подготовка

Нямам график,а сигурно дори и да си направя няма да го спазвам постоянно,защото днес ми идва на ъкъла едно,а утре друго
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Нямам график, но най често, когато съм втора смяна, ставам към 11, ям и си пускам компа. Отивам на даскало, после седя на вън, прибирам се към 10 и пак комп... уча сутринта.. ако имам време =D

Град
    Sofiq
    Сега се наслаждавам на последните дни пълно спокойствие и релакс.
    Цяло лято дивотия,сега тука няколко дни почивка + малко дивотия и после се эапочва наново.График нямам,но и нямам нужда,эащото си энам каква трябва да правя.Като робот ставам.Свободно време имам в събота и неделя вечер.И ми стига.Преэ другото време ходя на даскало,отскачам до муэикалната,ходя на работа,помагам в эаведенето на сестра ми и полэвам картата эа плуване.И съм доволна от всичко това.Не ми пречи,а се радвам,че имам какво да правя и водя аткивен живот.Така се чувствам по-добре като съм си в града.И чакам лятото пак да дойде.Тоэи път го чакам с огрооомно нетърпение.Идва,идва..
    But all the miles that separate,
    They disappear now when I’m dreaming of your face.

Град
    в мазето ;dd
    не мога да кажа че дните ми са чак толкова натоварени.. но понякога наистина не се издържа .. има ги и тези ситуации
    иначе график нямам правя нещо когато аз си реша че е добре

Мега фен Аватара на sasha_90
    Нямам точно график.Грижа се за уроците,домашните.Вкъщи не ми дават работа(чистене,готвене,...)-сама си я създавам.

Голям фен
    Нямам график и никога не бих живяла по такъв.
    Don't worry, be happy!

Град
    TaM..
    с тез Европи и 4астни уроци сте ми бати сме6ните..тея дето зимаха 4астни и одеха на Европа ..зубриха по цял ден изкараха по ниски оценки от мене а аз само за 10мин съм у4ил преди тест/изпит...

Град
    BurgasS
    ми няам график .. ама по принцип кат се прибера от даскало.. ям ,включвам компютъраа... уча ако не ме мързи излизам.. прибирам се заа малко .. пак излизам.. вечерта кат се прибера седа на компа.. спа .. стаам с 300 зора .. на даскало и тъй..

Аз нямам график.Но и да имах,нямаше да го спазвам.Пробвала съм някои дни да се движа по план,но никога не става.Предпочитам нещата да стават спонтанно

Мега фен Аватара на Blab
    Всеки месец си изготвям подробна програма за театър, кога, къде и какво ще гледам.:Д
    Иначе, ветър ме вее на бел кон

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от FlipY
    с тез Европи и 4астни уроци сте ми бати сме6ните..тея дето зимаха 4астни и одеха на Европа ..зубриха по цял ден изкараха по ниски оценки от мене а аз само за 10мин съм у4ил преди тест/изпит...
    Гледай сега. Справям се отлично с всичко. Просто английският винаги....ми е куцал.Реших ,че сега е момента да го науча идеално....а не от тук от там....в часовеете......

пп Не съм в езикова, а хуманитарна
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Сама трябва да си направиш график, съобразявайки се с това какво точно имаш да вършиш и колко време ще ти отнеме. Аз примерно сутрин съм на училище до към 2-3. Прибирам се и първо задължително ям. След това уча. Когато се уморя или ми писне, върша някаква домакинска работа и след това пак уча. Към 19 вечерям и 19:30 излизам.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си