- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да съм като тях?
zna4i y4eni4ka sam,gledam say4eni4kite mi,vsi4ki s grim4e,dobre podbrani drehi...ne kazvam 4e sa grozna...naprotiv...sqka6 ne im puka kakvo kazvat.za tqh..dobre opraven manikur...a kogato si mislq 4e sam kato tqh...stavat vse po-qki nz nz kakvo iskam prosto HELP![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нарушена т.7
moderated by oth_fenka
moeto mnenie e ,4e ne biva da se sravnqvash sys nikoi,vseki si e unikalen samo po sebe si,nqma zashto da se opitvash da bydesh kato tqh,spored men pove4e 6te te zabelqzvat,ako se stremish da se razlichavash ot vsi4ki ostanali,....opitai....![]()
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Просто бъди себе си.Не се стреми да ги копираш или да се мериш с тях.Няма смисъл.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
след като ти самата не знаеш кво искаш как ние да ти помогнем![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
az sam sebe si,tova e koeo iskam da bada-qka macka,hubava pri4eska,grim4e drehi nz kak da go postigna...vinagi kato sam s tqh samo4uvstvieto mi pada![]()
![]()
Комплексираш ли се от тях ?
Суетата.Моят любим грях.
[quote="Dessynka"]Комплексираш ли се от тях ?[/quoteimam hubavo tqlo,dobro lice...ne 4e se kompleksiram,no te vinagi izglejdat perfektno,a az nqmam 4ak tolkova vreme za da bada idealna :S nz macka help :S iskam da sam kato tqh, a tova da bada sebe si:iskam da bada qka macka:
никой не е перфектен!!!Не им подражавай, тъпо е... ако си готина и без тоновете грим ще си такава...
![]()
qvno prosto iska6 promqna ako sam razbrala pravilno potarsi ima mn temi kak moje da si raznoobrazi6 kosata prva kadrava kakto se haresva6 i kak da go postigne6... za grima kolkoto po malko tolkova po dobre a otnosno drehite tova si e do li4en stil prosto nqma smisal da gleda6 drugite izgradi si svoi koito da ti haresva i da ti e udoben![]()
![]()
Първоначално написано от GaBiIi__
iskam promqna, a stil sam si igradila mai;tok4enca,danki abe spored slu4aqms mn
Играй кючек всяка събота и неделя, може и по празниците.
Иначе -> не ставай като тях, бъди оргинална.
Айде, дерзай xDD
И аз като съм красив и ко ? Да не би да съм по-щастлив ?! Никва връзка едното с другото![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
Ами защо трябва да си точно като тях?!Собствен стил или нещо такова нямаш ли си?![]()
![]()
Бъди себе си..
+1Първоначално написано от girl_in_black
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Дааам... Само че ако ги видиш и не ги познаваш, веднага ще кажеш, че са на минимум 20, нали? Е на те такива въобще не се опитвай да подражаваш. Разбира се, не е нужно да си с червена блуза и лилав панталон, но все пак не се опитвай да бъдеш "като тях" . Голяма работа, че се отличаваш малко от тълпата на "коконите".![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Еми толкова ли е трудно да отидеш на маникюр,да си подбереш дрехиге и да си оправиш косата??
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Ne bydete tolkova licemerni, vsqka ot nas znae, che, kogato sred nas ima momiche ili momicheta, kakto v sluchaq, koito sa po-haresvani, samochuvstvieto ni pada. Spored men e taka. Po princip sym sviknala vsichki da gledat men, no kogato tova ne e taka, zashtoto estestveno ne sym idealna i ne moje vsichki da me haresvat, se chuvstvam vtora ryka. Ne mislete, che sym maniachka na tema vynshen vid, no, kogato izglejdash dobre i se chuvstvash dobre v kojata si si shtastliv. A iskam da popitam avtorkata dali ne si opravq kosata, dali ne se grimira...ili prosto tq si se filmira, che ne e hubava, kolkoto tqh, a vsyshnost e "edna ot tqh".
Suzdai si sobstven stil...i da ne ti puka kak izglejdat dr-te
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Spored men nikoga nqma da moje6 da si to4no kato tqh puk i tova mi se struva glupavo. Spored men bi trqbvalo da pravi6 toda koeto iska6 ti samata! Primerno trqq da si izmisli6 sobstven stil na obli4ani- subira6 si dosta kinti i po4va6 da obikalq6 magazinite i da si kopuva6 drehi koito na teb 6ti haresat takiva ne6ta koito 6te pasnat nai-dobre na su6tnosta ti. haresva6 ne nekva pri4eska awe ob6to vzeto barva6 se ot sqkade i si gotova- a i se poddurja6 i nema da izma6 gre6ka!
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll
миличка,мисля че много от нас са минали през период ,в който не знаем как искаме да изглеждаме и все си мислим,че приятелката ни е по-красиваНо с течение на времето дори без да усетиш вече ще откриеш своите положителни странии ще откриеш ,че си толкова уникална колкото сега мислиш,че са приятелките ти
![]()
Запомни ,че всеки е уникален и неповторим!Недей да си мислиш,че не притежаваш достатъчно,за да се чувстваш добре и уверена!Колко уверена си зависи само от теб!![]()
Ти си различна и очно там му е якото, ако се стремиш към този външен вид, който описаваш ще си ПРОСТО ЕДНА... Тва харесва ли ти? Звучи пренебрежително (просто една)
Пак можеш да имаш изрядно сресана коса, да имаш хубави дрехи, които няма всяко второ момиче и да силакираш ноктите в цвят, който те не слагат. Създай собсвтения си образ. Твори!
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
awe b1di sebe si we...k`vo gleda6 tqh...tcttct
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Първоначално написано от Nadelina
izpravqm si kosata,slagam lek gri,ne sam edna ot tqh...bih iskala mila ;(no kato sam do tqh...sqka6 zalqzvam![]()
честно казано не виждам защо трябва въобще да се сравняваш с твойте приятелки. ти си отделен човек-не им подражавай, не се сравнявай с тях, просто си изгради свой собствен стил и ще почнеш да се чувстваш много по-добре. а като ти чета постовете никакъв стил не си си изградила-пишеш, че имаш стил "токченца, дънки". ако си мислиш, че това е стил, много се лъжеш. това си е просто обличане, стила не е само в дънките и токчетата и фешън блузката, а е до самото излъчване. просто се опитай да намериш себе си-може да изглеждаш по-добре в кецове и маратонки отколкото в токчета. това че приятелките ти носят токчета нищо не значи. та идеята ми просто беше не се сравнявай с тях, защото никого няма да сте еднакви-просто намери своя собствен и уникален стил и ще се почустваш много по-добре.![]()
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.