.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от PurE*PoisoN
    честно казано не виждам защо трябва въобще да се сравняваш с твойте приятелки. ти си отделен човек-не им подражавай, не се сравнявай с тях, просто си изгради свой собствен стил и ще почнеш да се чувстваш много по-добре. а като ти чета постовете никакъв стил не си си изградила-пишеш, че имаш стил "токченца, дънки". ако си мислиш, че това е стил, много се лъжеш. това си е просто обличане, стила не е само в дънките и токчетата и фешън блузката, а е до самото излъчване. просто се опитай да намериш себе си-може да изглеждаш по-добре в кецове и маратонки отколкото в токчета. това че приятелките ти носят токчета нищо не значи. та идеята ми просто беше не се сравнявай с тях, защото никого няма да сте еднакви-просто намери своя собствен и уникален стил и ще се почустваш много по-добре.
    ms mn,no ne obi4am sportnite ne6ta...probvala sam..obi4am po elegantnite,jenstveni..naprimer 6te vi dam link sladurkovci...

http://www.denimblog.com/wp-content/...oria-jeans.jpg

http://www.denimblog.com/wp-content/...oria-pizza.jpg

http://www.denimblog.com/wp-content/...ff-j-brand.jpg

http://img2.timeinc.net/people/i/200...f2_500x375.jpg -hilarry duff

tova e koeto iskam da bada,neznam kak da si go izgradq,na momenti napravo nz koq sam...izvinete 4e vi zanimavam s tova,no tarsq pomo6ta vi

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz
    И аз като съм красив и ко ? Да не би да съм по-щастлив ?! Никва връзка едното с другото
    Хах,много добре казано !! ... Двете неща са страшно различни ...
    И момиче -- не се комплексирай,когато си с тях.Секи е уникален сам по себе си .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на Infinity
    Абсолютно те разбирам...защото преди време и аз бях така въпреки че моите приятелки не са точноот типа момиченца-грим,токчета,изправени лъскави коси ,но просто аз имам мннн къдрава коса и никога не мога да съм от тоя тип ама си се приех такава каквато съм и се чувствам изключително добре вече във кожата си просто съвета ми е приеми се такава каквато си и си се харасвай,защото ако ти не се харесваш просто никой друг няма да може да те хареса!А ако искаш да изградиш тоя стил дето харесваш-еми излизаш купуваш си тея друхи правиш си прическата лакираш се подържаш се и това е
    To infinity and beyond.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    az taka i ne razbrah kakvo to4no te trevoji.

Я се огледай малко. Помисли кое точно искаш да промениш в себе си? Какъв тип външен вид ди харесва? Искаш да подчерташ очите си?-Гримирай се подходящо. Искаш да придадеш обем на косата си?-Топирай я. Искаш друг цвят коса?-Боядисай я. Харесваш някаква декорация по ноктите?-Лакирай се и я направи. Просто се замисли кое точно ти харесва на теб, кое би ти отивало, и би те накарало да се почувстваш добре, ако го направиш.

Re: Как да съм като тях?

Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    zna4i y4eni4ka sam,gledam say4eni4kite mi,vsi4ki s grim4e,dobre podbrani drehi...ne kazvam 4e sa grozna...naprotiv...sqka6 ne im puka kakvo kazvat.za tqh..dobre opraven manikur...a kogato si mislq 4e sam kato tqh...stavat vse po-qki nz nz kakvo iskam prosto HELP

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    Бъди винаги с грим и нови дрехи и ще си хубава ще забележат

Комплекси,момиче,комплекси ..отърви се от т`ва шото няма по лошо нещо..ще те побърка..Вярвай в себе си,със сигурност нещата не са толкова повърхностни ,за каквито ги мислиш.
    Разтворих се в теб
    Разгледах деня ти
    Отрових се в теб
    Забравих за кратко да мисля за всичко
    Останах с безплатните мисли за теб.

;]

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Suzdai si sobstven stil ...i da ne ti puka kak izglejdat dr-te

същото разумно нещо направих и аз !

Град
    blg

Re: Как да съм като тях?

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от varvi_si
    zna4i y4eni4ka sam,gledam say4eni4kite mi,vsi4ki s grim4e,dobre podbrani drehi...ne kazvam 4e sa grozna...naprotiv...sqka6 ne im puka kakvo kazvat.za tqh..dobre opraven manikur...a kogato si mislq 4e sam kato tqh...stavat vse po-qki nz nz kakvo iskam prosto HELP

Нарушена т.7
    moderated by oth_fenka
    Бъди винаги с грим и нови дрехи и ще си хубава ще забележат
    Grima ne oznachava krasota nito novite drehi... nqma po krasivo ot estestvenoto razbirase polzvame grim no tva ne e glavnotot a kolkoto do drehite moje da si s potnik i ot predi 3 godini ama ako e dobre su4etan sus stila ti pak shte e efektno
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Вместо да се стремиш да си различна ти искаш да си поредния безмозъчен клонинг на "кукличките" О.о (омг как се израдих )
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Всички пишете изгради си собствен стил и бъди каквато искаш това не е начина да станеш мацка.Просто трябва да си една от многото гъзарки!Преди като бях така да се каже с малко по странен стил никои не ме забеляза сега съм газарка и сичко си дойде на мястото гримче малко токче дънки блузки декултета и са съм и с гадже! Успех!

Град
    Burgas ;]
    мило момиче разбирам за какво говориш,но защо трябва да си като фондьотенена кукла с топирана косичка купуваща си ефтини джунджурийки и гледаща злобно? ако това ще ти даде самочувствие добре,но някои може даже да те намират смешна така.Мисля,че ще е по-добре да подчертаеш най-хубавите части от теб.Например косата,очите..носи дрехи които само ти имаш,а другите не и когато на тях им харесат,а ги нямат ще видиш как те гледат със завист айде тва е от мен
    Живота е прекалено кратък...така че му се радвай докато си жив

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от macegirl
    Всички пишете изгради си собствен стил и бъди каквато искаш това не е начина да станеш мацка.Просто трябва да си една от многото гъзарки!Преди като бях така да се каже с малко по странен стил никои не ме забеляза сега съм газарка и сичко си дойде на мястото гримче малко токче дънки блузки декултета и са съм и с гадже! Успех!
    ami kato si iskala da si hvanesh nekoe "g1zar4e" a si bila skeiturka primerno normalno da ne mojesh sega kato si "guzarka" "guzarite " sa tvoi
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Wonderland
    Недей да се подценяваш.Самочувствието е най-важното нещо,уважавай себе си и това е.Преди да излезеш огледай се добре в огледалото и оправи всичко ,което те дразни:коса,грим,дрехи и прочие.

Защо трябва да си като тях? За да изглеждаш добре просто се грижи за себе си, за да си личи че се поддържаш. Бъди такава каквато се харесваш, а не като другите

pfff ti si qvno qko bez samo4uvstvie :s 6to naprimer ne si sazdade6 sobstven stil no unikalen nqkaf razli4en ot vsi4ki mega qko 6te e sig sum .i az predi kato tebe "off iskam da sum kato tqh,aii kfi sa macki si4ki gi haresvat mene nee ebasi jivota" hhh oba4e posle bqx oti6la na pazar i vidqx edna mega qka riza (h) i si zeh edni dunki mega qkite i zapo4nah da si slagam kurpi po krakata rucete vrata mega qko stoi unikalno i ti izmisli nhe6to ...qvno imash ot promqna nqma nujda da si kato nqkoi 6tot ako ima dvama ili trima ednakfi 6te e qko tupo ne misli6 li prosto budi sebe si ))
    ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си