- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- От кой час системно бягате
рядко бягам от час![]()
Суетата.Моят любим грях.
биология
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
по принцип не влизам в технология.. с даскалката просто не се разбираметя не владее други езици освен английски и руски а говори много бързо и неясно + тфа не пише отсъствия... иначе често пропускам и физическотоо
Физическо,миналата година пък само 1 път влязох по ЗБУТ ,а по техн.чертане -2 пъти... щото е една и съща г-жа и е адския дебил...,география - г-на е супер печен,не пише отсъствия почти никога...
Schranz music is my world !
Не бягам изобщо
Jebem te u usta, jebem te u oko
Не бягам![]()
Независимо какъв час имаме , като се саберем за кафе или нещо друго , духваме.![]()
Физическо и Домашен бит и техника (в 6-ти клас)
mmn mi e int togava kak imash sro4na i godishna ocenka?!?!Първоначално написано от be_true
Qvno se mislite za golemi gazaari kato bqgate ot 4as no ste prosto jalki hlapeta....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
az bqgam samo ako n6 ne znam i zn 4e shte me izpitvat ina4e da si bqgam ei tei............
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миналата година в английския не влизах ... едно,че не пишеха отсъствия и второ,че тя нищо не ни преподаваше...беше няква шматка ..... физкултура също не карах почти никога ... а иначе като не ми се ходеше не ме бъркаше какви часове имам ... вземах бележка с 2 съученички за няколко дена и живот ... ама тая година ще ми пишат отсъствията в сайта на училището и много няма да се бяга за по 2 - 3 дена![]()
7 и 8 час модул физкултура. Само там не влизам иначе ще ми отрежат стипендията![]()
Физическотопълен отврат, даскалката постоянно вика "ти тука ще седиш, ся направи така, ама не така, не се държи така топката" ... иии не знам какво още
The way you walk, the rhythm when you’re dancing
Every inch of you spells out desire (desire)
You’re such a rush the rush is never ending, now
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
You got it
You’re wow, wow, wow, wow
От нито един час,аз съм примерна ученичка![]()
.
ем миналата година с по цели дни и по 3/4 часа подред не съм ходила и нищо не спечелих т товаТакаче тая година нямам и намерение
Е може от някоя музика или фвс,но от сериозните не.Имам бая за наваксване,за да си позволя
![]()
мии аз май-юни месец не влизах по физическо.. нз що .. той и без тфа господина само ми крещи да не плюя семки в салона .. пък и ми е крайно скучно .. тя и класната ми извиняваше отсъствията.. с 1 дума беше ЖИВОТ..![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Не Бягам от никой , но с удоволствие бих бягал от Т.Ч.
Trance/House Only in my heart..
Физическо.
Адски рядко играя в часовете и то все по дънки. Не ми се мъкнат анцузи в допълнителни торби.
Ще видим тази година как ще я карам.
ами миналата година бягах от физическо (да съм влизала през цялата година има няма 10 пъти) и от географията бягах много господина
държеше да имам високи оценки ама аз като не си учех уроците ..и бягах![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.