.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

обица на езика :(

преди 4 дни си сложих обица на езика и я махнах вчера..вечерта ядох и днес забалязах че от долната страна на езика - от дупката ми се подава едно бяло нещо и се притеснявам дали не е влязла храна там и да се е замърсило или просто е нещо от зарастването...моля ви помогнете ми
    no exit

pfff... nali se polzva sandin za plaknene na ystata za da ne se poly4avat infekcii?! ot nego se poly4avat teq belite ne6ta. i ne e zamarseno spoks. prosto trqq da go mahne6 ako te drazni ili pak pone da si izpakne6 hybovo ystata sled sandrina.

Град
    София
    е как тай ве, на мен са ми разпраяли че ако го махнеш там за 1 ден примерно и зараствала дупчицата

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ем тя жеднага зарасна..ама сега се жидях преди малко 4е от долната страна на езика имам едно бяло дет ми се подава от дупката
    no exit

Ами според мен това е кожичка която със или без обецата винаги се появява,или е лимфа,все пак това е рана за да заздравее трябва да се напълни с нещо нали.
    Ако е като кожичка и не се маха това се образува около дупката когато сложиш обецата може да се махне,може да не се махне единственото което знам е,че не пречи-няма да умреш,няма да се излюпи извънземно и ейтакива всичко е наред.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    това се получава винаги, но не сваляй повече обицата.
    малко е некомфортно,но ще свикнеш
    алелуя.

Нормално е, няма какво да се притесняваш. Ама ти защо си я махнала...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

би трябвало да ти е зараснало до 1 час даже

Град
    Stara Zagora
    1.Ne si mahai obicata pone 2 sedmici.
    2.Ne zabravqi Sandrina v nikakyv slu4ai.
    3.Ne se pritesnqvai,ako spazva6 gornite 2 vsi4ko 6te e nared/e,pone pri mene be6e taka/
    PEACE

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    И аз имам такова бяло отдолу на обецата нищо, че ми е от 3години вече....А за това, че зараства за 1 час са глупости, защото съм била и по 1 ден без обеца и пак си имах дупчица, само че по- трудно си ч слагах
    Направи добро- яж л***о !

Град
    Hidden Village of Konoha
    Ми аз първите няколко месеца си го имах това, въпреки че пих антибиотици и правих редовни промивки. След това изчезна малко по малко. Прави си промивките и не махай обицата поне месец и няма място за притеснение.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си