.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Своге

Размерът на иконките

Zdraveite!
    Dneska mi preinstaliraha kompa i poneje hi4 ne razbiram ot komputri (predvaritelno se izvinqvam),da vi pitam
    kak moga da si namalq goleminata na ikonkite na desktopa i smisul na na vsi4ko,iskam da gi napravq po-malki
    Ps sorry za tupiq vupros,ama...
    PS2 Leleee imah o6te edin vupros,ama go zabraih po-kusno 6te pitam
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Right Button =>Properties=>Settings=>и си играеш докато не ти хареса

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    aaaaaa mersi mnogo za otgovora

A drugiq mi beshe kak moga da premahna tva tam kato se startira kompa dvata usera,(lele kak go obqsnih ) dano ste me razbrali nali kato se startira kompa i se pokazvat dve poleta edno beshe ne6to nz .... a drugoto imeto na kompa kak moga da go mahna
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge

A drugiq mi beshe kak moga da premahna tva tam kato se startira kompa dvata usera,(lele kak go obqsnih ) dano ste me razbrali nali kato se startira kompa i se pokazvat dve poleta edno beshe ne6to nz .... a drugoto imeto na kompa kak moga da go mahna
    Много лесно (: Влизаш в Control Panel -> User Accounts; Ще ти се покажат двата акаунта и ти натискаш на този, който ти пречи. Натискаш опцията: "Delete an account" и готово. Питай, ако не съм обяснила както трябва
    * А аз да попитам отделно, как да махна кофата на десктопа, че ме дразни ? Блг. предварително.

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    Цитирай Първоначално написано от iliana_svoge

Много лесно (: Влизаш в Control Panel -> User Accounts; Ще ти се покажат двата акаунта и ти натискаш на този, който ти пречи. Натискаш опцията: "Delete an account" и готово. Питай, ако не съм обяснила както трябва
    * А аз да попитам отделно, как да махна кофата на десктопа, че ме дразни ? Блг. предварително.

Мисля, че не може да се махне
    I'll breath again even without you !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си