.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    creet
    Guest

Връщане на компютъра с няколко дни

sry 4e pi6a na latinica ama nqmam b1lgarskiq. imam sledniq problem, v4era si napraih nov account na windows i stanah ot kompa, vr16tam se be6e v sleep rejim, s1buh go i mi izleze prozoreca s account-ite i izbrah noviq. sled tova se opitah da se v1rna v glavniq ama toi go nqma6e i si4ko mi e zaminalo kartinki videota instalacii na programi. a 4e iskam da razbera dali moje da se opravi s vr16tane na Windows s nqkolko dena. i kak stava tova 4e ne mi se davat pari da mi go pravi drug. pls otgovoreta ako mojete

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Град
    Ямбол
    С вуйчо ми наскоро си преинсталирах компа и той ми обясни ако стане така че прецакам нещо, отварям кутията на компа и най долу на дъното имало нещо кръчгличко с формата на 20 ст (бяло ако не се лъжа) Вадя го и пак го слагам и се оправа незнам до колко е вярно ама вуйчо ми доста разбира от компове така че... опитай не ти коства нищо
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

дам и аз бях напраила така ... от контролния панел си възтанових самата система,обаче не помня точно как ... много барниках и всичко ми се възвърна ...
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Цитирай Първоначално написано от gryyym
    И аз имах подобен проблем преди 1-2 год. Има начин да го оправиш без да го носиш на ремонт, за съжаление не си спомням точните действия, които предприех .
    Мога да те посъветвам само да си поиграеш малко с клавиатурата - control, alt, .. тези в долния ляв ъгъл.
    Дано да успееш или поне някой дано ти каже какво точно да направиш.
    Късмет

КОЛКО СИ ТЪЪЪП майко инвалид
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Start->All programmes->Accessories->System tools->System restore
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си