.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    еми, ти као не преебеш, тебе ше те преебат..
    деа знам по друг къв начин (кратък) да го обесня
    За съжаление е така...Обаче аз се питам какъв е смисъла да се нараняваме??.... Това е все едно в детската градина "защо си ми счупил куклата,сега и аз ще ти счупя твоята,за да ти е гадно....
    Чудно защо ли и аз много често си задавам тоя въпрос.Това,което казваш за детската градина е много правилен пример.Явно доста хора са още на ниво детска градина:"Наранили са ме дай сега да си отмъщавам за да съм аз по-отгоре,ама да отмъщавам колкото се може на повече хора за да си върна нараненото его и в същото време да се пазя да не ме наранят пак".Аз така мисля,за мен това е самата истина без оправдания и всякакви други умувания макар че според някои "големи капацитети"разсъждавам ограничено ама както и да е.
    Точо това исках да кажа,че уж казваме,че сме големи хора..а пак се правим на деца,а всичко може да е много по-просто....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Takam az sam momi4e i iskam da kaja 4e ima mom4eta i mom4eta demek takiva koito sa s teb zaradi broikata i ne ima puka dali 6te te boli posle ili ne,no ima i takiva koito im puka ... abe nqma kakvo da vi obqsnqvam tova vsi4ki go znaqt ... misalta mi e 4e ne vsi4ki sa sklonni da naranqvat no ponqkoga tova e neizbejno ... znam go ot li4en opit ... bila s mom4e na koeto naistina mnogo durjah poradi fakta 4e s nego predi tva bqhme dosta dobri fr...no v edin moment ne6tata mi omruznaha vsi4ko stana ednakvo prosto q nqma6e trapkata i trqbva6e da se razdelim,no toi ne go iska6e .... togava znam 4e mnogo go naranih no prosto se naloji .... Ta za krai iskam da kaja 4e ne vsi4ki hora obi4at da naranqvat ...
    Аз бях поредната бройка,както казваш,но на момчето хич не му пукаше после,че страдам....След като не получи това,което иска ми каза "Чао,искаш ли да си останем приятели?"....И в този момент ми се искаше да го заплюя,но не можах.......... Сега наскоро разбрах,че си има сериозна приятелка....радвам се за него... След него ми беше трудно 3 год.бях сама....От една страна съм му благодарна,защото той ми даде урок...И това е да не вярвам на момчетата....
    Има време ще повярваш.Наскоро щом сте се разделили ти го преживяваш по-трудно.А той е некой несериозен каче ли само за секса един вид.Няма да свеждаш глава и да се криеш.Изясни си едно две неща и просто трябва да си го набиеш в главата.Всичко е на подсъзнанетлно ниво.Не искаме да го правим,но го правим.Това е от мен.Приятен ден!
    Не си ме разбрал не сме се разделили наскоро всичко това се случи,когато бях на 13 год.....Доста хлътнах по него и така...След това аз се преместих да живея тук в София и малко по-малко го заличавах и го забравях.....Наскоро,както писах видях сестра му и тя ми каза,че има сериозна фр-ка,с която е щастлив.По необяснима за мен реакция се разплаках,защото имах чувства преди към него....Много се измъчвах бях на 13 все пак..Нямах и почти никакъв опит....Абе не искам повече да се сешам за него.Нека си е щастлив и така!

Принципно съм на страната на момчетата(напоследък особено)така че мога да кажа само,че не само те правят това.Ние също не оставаме назад в тази част.А и си зависи от самото момче и характера му.За пореден път - не слагайте всички под един знаменател.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    сякаш ние не правим така

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от hanovete
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    еми, ти као не преебеш, тебе ше те преебат..
    деа знам по друг къв начин (кратък) да го обесня
    +1
    ако ти не праиш гадно,на теб ще ти правят гадно
    е тва е!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Лично аз необичам да наранявам никой(и правя всичко възможно това да не стане)В повечето случеи аз съм наранената.

Повече от фен Аватара на VeSna
    Такааа - аз мога да ти отговоря - не го правят съзнателно... Повечето момчета (и не само момчета) са много повърхностни - не се замислят за човека до тях.Момчетата нараняват повече? Защо? Ами представи си мъжко куче - сега си представи че е с команда "на място", вижда разгонена и забравя за командата...Оправя я и вече разбира че е нарушило "обещанието" да си остане на място... Мъжете са като кучетата - ако не затягаш кайшката-бягат, ако надушат разгонена - тръгват...Просто е... (без да се обижда мъжката часи - аз ви разбирам, не че го приемам...)

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    'Шот са задници Повечето де или поне тия които аз познавам
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Такааа - аз мога да ти отговоря - не го правят съзнателно... Повечето момчета (и не само момчета) са много повърхностни - не се замислят за човека до тях.Момчетата нараняват повече? Защо? Ами представи си мъжко куче - сега си представи че е с команда "на място", вижда разгонена и забравя за командата...Оправя я и вече разбира че е нарушило "обещанието" да си остане на място... Мъжете са като кучетата - ако не затягаш кайшката-бягат, ако надушат разгонена - тръгват...Просто е... (без да се обижда мъжката часи - аз ви разбирам, не че го приемам...)
    И това е вярно,но как да престанем да се нараняваме като се държим по този глупав начин?...Аз лично съм била наранявана много пъти,но винаги съм се стремяла да не наранявам човека,който обичам.... Момчетата явно обичат повече от всичко да нараняват..да нали те са силния пол...и всякакви още такива глупости.....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от LaDy^DaQnA
    сякаш ние не правим така
    Ами добре,но как да не се държим като хлапета и да спрем или поне намалим болката,която си причиняваме това питам аз???????Но май никой не може да ми каже.......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си