- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо обичате да наранявате момчета?
Точо това исках да кажа,че уж казваме,че сме големи хора..а пак се правим на деца,а всичко може да е много по-просто....Първоначално написано от Niakoitam
![]()
![]()
Не си ме разбрал не сме се разделили наскоро всичко това се случи,когато бях на 13 год.....Доста хлътнах по него и така...След това аз се преместих да живея тук в София и малко по-малко го заличавах и го забравях.....Наскоро,както писах видях сестра му и тя ми каза,че има сериозна фр-ка,с която е щастлив.По необяснима за мен реакция се разплаках,защото имах чувства преди към него....Много се измъчвах бях на 13 все пак..Нямах и почти никакъв опит....Абе не искам повече да се сешам за него.Нека си е щастлив и така!Първоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Принципно съм на страната на момчетата(напоследък особено)така че мога да кажа само,че не само те правят това.Ние също не оставаме назад в тази част.А и си зависи от самото момче и характера му.За пореден път - не слагайте всички под един знаменател.![]()
сякаш ние не правим така![]()
е тва е!Първоначално написано от hanovete
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Лично аз необичам да наранявам никой(и правя всичко възможно това да не стане)В повечето случеи аз съм наранената.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такааа - аз мога да ти отговоря - не го правят съзнателно... Повечето момчета (и не само момчета) са много повърхностни - не се замислят за човека до тях.Момчетата нараняват повече? Защо? Ами представи си мъжко куче - сега си представи че е с команда "на място", вижда разгонена и забравя за командата...Оправя я и вече разбира че е нарушило "обещанието" да си остане на място... Мъжете са като кучетата - ако не затягаш кайшката-бягат, ако надушат разгонена - тръгват...Просто е... (без да се обижда мъжката часи - аз ви разбирам, не че го приемам...)
'Шот са заднициПовечето де или поне тия които аз познавам
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
И това е вярно,но как да престанем да се нараняваме като се държим по този глупав начин?...Аз лично съм била наранявана много пъти,но винаги съм се стремяла да не наранявам човека,който обичам....Първоначално написано от VeSna
Момчетата явно обичат повече от всичко да нараняват..да нали те са силния пол...и всякакви още такива глупости.....
![]()
Ами добре,но как да не се държим като хлапета и да спрем или поне намалим болката,която си причиняваме това питам аз???????Но май никой не може да ми каже.......Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()