Първоначално написано от
mon4eto
Takam az sam momi4e i iskam da kaja 4e ima mom4eta i mom4eta demek takiva koito sa s teb zaradi broikata i ne ima puka dali 6te te boli posle ili ne,no ima i takiva koito im puka ... abe nqma kakvo da vi obqsnqvam tova vsi4ki go znaqt ... misalta mi e 4e ne vsi4ki sa sklonni da naranqvat no ponqkoga tova e neizbejno ... znam go ot li4en opit ... bila s mom4e na koeto naistina mnogo durjah poradi fakta 4e s nego predi tva bqhme dosta dobri fr...no v edin moment ne6tata mi omruznaha vsi4ko stana ednakvo prosto q nqma6e trapkata i trqbva6e da se razdelim,no toi ne go iska6e .... togava znam 4e mnogo go naranih no prosto se naloji .... Ta za krai iskam da kaja 4e ne vsi4ki hora obi4at da naranqvat ...
Аз бях поредната бройка,както казваш,но на момчето хич не му пукаше после,че страдам....След като не получи това,което иска ми каза "Чао,искаш ли да си останем приятели?"....И в този момент ми се искаше да го заплюя,но не можах.......... Сега наскоро разбрах,че си има сериозна приятелка....радвам се за него...

След него ми беше трудно 3 год.бях сама....От една страна съм му благодарна,защото той ми даде урок...И това е да не вярвам на момчетата....