- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- магазин за втора употреба
Къде в София има яки магазини за дрехи втора употреба.?
Има една верига-шик-шик.
Техен магазин съм виждала на Ботев.
Също така има един магазин-Мания или нещо подобно на първата спирка на 5-ца трамвай-близо до съдебната палата.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Не знам да има яки магазини от този тип, но ти поне уточни квартала щото сигурно не искаш някой да те прати в Люлин или Овча Купел.
аз знам 1 магазин 2ра употреба, правят си маркови дрехи първа опотреба![]()
![]()
kak moje da pazaruvate ot vtora upotreba samo bokluci!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миличка, боклуци са тези неща, които се намират по всяко второ магазинче с надпис адидас, капа и прочие.Първоначално написано от kuklichka_bg
Но не и вторите употреби.![]()
Иначе за Мания знам, за Шик-шик, за други май не знам.
ami ne vsi4ki imat vuzmojnost da pazaruvat skupo i 6tom momi4eto e reshilo da pazaruva ot magazin vtora upotreba zna4i znae za kakvo idva re4,pomisli malkoПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Тва Шик-Шик го има и в Пловдив и веднъж влезнахме да видим какво представлява с една фр... Извинявай, ама не знаех, че наистина има хора, способни да си купят прашки втора употреба... Викам си и кой ще си купи, ама после се замислих, че щом ги продават значи има кой да ги купи...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Разбирам, нещо блуза, дънки, ама прашки...Първоначално написано от yuyuto
![]()
има един срещу ндк
Ъъъъъ, че това е адски нехегиенично о0-о0о
Добре де, по сергии съм виждала да продават прашки на цена под 1 лев/и то чисто нови/, тааа за жълти стотинки ли ги дават като са секънд хенд?!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
tiq koito sa dali drehite si v magazin vtora upotreba ot kude mislish 4e sa gi kupili ?Първоначално написано от Hit 2 fit.
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Ами по принцип вторите употреби внясат стоки от запад.Които пак са правени на изток /ако разбираш какво искам да ти кажа/, ама са с по-добро качество.
![]()
Докато по редовните магазини, карат дрехите направо от изток.![]()
nekoi te e izlugal che stokite vtora upotreba gi vnasqt ot zapad. sichki magazini kupuvat ot shodni mesta (2e vuv sofia )
I never eat a pig cuz a pig is a cop
До гарата има доста и то яки магазини.Като се почне от Мария Луиза,покрай женския,спирката на лъвов мост и улицата м/у лъвов мост и гарата.Шик-шик на Раковска,Мания в Хаджи Димитър...хм другите случайно се откриват
Има на НДК преди моста в дясно някакво мексиканско му беше името, имаше и на Ботев някъде съм виждал![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Онзи ден минавах от там и видях, че са го махнали. Аз се сещам за един в Лозенец, ама нито му знам името, нито мога да обясня къде е.Първоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Аз веднъж видях един лист залепен на втора употреба-2 пуловера за 1 левПървоначално написано от ЦвЕтИт0
как съм се смялааа...![]()
а една позната си купи бански от там за левче
20 стотинки бяха... И аз като ги видях в една кошница ги бяха струпали, наистина ме прихвана гнус като се замислих, че може някой да е носил тия прашки и някой друг после да си ги купи и да ги носи... Сред тях имаше и розови с пухчета...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не знам, но след тва повече не стъпих в какъвто и да е магазин втора употреба...
Не че имам нещо против дрехите втора употреба, често нося стари дрехи на батко ми вкъщи щот са ми широки и удобни, ама едно е да наследиш една дреха от брат си, друго е да си я купиш от някакъв внос от Германия дето кой знае кой я е носил и кво е правил с нея... Пък, ако ще и през химическото да е минала... Не знам, тва е мое мнение... Сигурно има хора, които не споделят мнението ми и си купуват, щом ги продават, значи има кой да ги купува...
Има един много голям на Кр. Село, минавам от там всеки ден, но все не
ми оставаше време да го разгледам. Най- накрая успях и намерих точно това, което търсех. Точно това ми харесва в тия магазини, обикновено се разгриначават от това, което се продава по стандартните магазини, има истински находки сред всичките купчини от дрехи. Не знам за банските и гащите....аз такива неща си купувам само първа употреба, не знам кой нормален би направил нещо различно.... Купих си последно три блузи, за които иначе щях да обикалям цял следобед и дам 100 лева, ако имах късмет да ги намеря въобще. Не е въпрос на пари, въпрос на стил е...
Give me your best shot motherfucker!
Абе, има пълни цигании и гнусарщини като пеньоарче на розички тип "леля Венче" и свърх еротични застарели джинсови елечета с подплата на барбарони, обаче много забавно да разглеждаш, а и сред всичкия боклук има много изгодни оферти. Взимала съм си тениски и потничета за по левче от 1 втора употреба и за някои от тях събирам повече овации отколкото за разни по 50-60 лв.... Зависи, ако човек има набито око почти винаги може да си намери нещо хубаво сред шитнятаА и супер приятно да излезеш с 3 блузи, 5 потника, рокля и 2 поли примерно, а да си похарчил само 20 и нещо лева...
дрехите от тези магазини са много по издържливи и качествени а не боклуците които продават във всеки магазин .. миналия ден влизам в един уж супер як магазин дето цените са много по високи от обикновено и разглеждам едни дънки отзад етикета - made in china абее .. китайски стоки навсякъде .. в дрип шоповете са най-здравите неща но за съжаление рядко намирам нещо което да ми пасне много добре ... иначе като намеряя си го нося много много и си седи като ново ;] ноо иначе няма как то всичко е бъкано с некачествена стока![]()
ъМъ кАк мОжИ дЪ кУпУфЪтИиИи уТ тАм тОлкуФъъЪъ сЪ неХигИенИчНиИИииИи![]()
аз по принцип не обичам да пазарувам в дрехи втора употреба (не че имам и възможност тук де), но въпреки това много ги уважавам тези магазинчета, защото дават възможност и на по бедните хора да се облекат нормално и сигурно радват супер много детски очички. А на всичките сноби тука ,които не могат да носят дрехи под 100 лв ще кажа само ,че в тези магазинчета поне човек може да намери нормални дрехи когато му трябват, защото иначе е обречен да потъне в пошлата шарения на дрипите които се продават във всички магазини. Вместо да харчите луди пари за някви дрипи ,които като им мине модата и 1 лв няма да струват, се огледайте дали няма някои по- нуждаещ се от вас .
П.П: супер тъпо е да предценяваш хората по това колко са им маркови дрехитеако сте такива един съвет: не си махайте етикетчетата с цените, така всички ще знаят
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.