.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 86
    аз пък метъли що виждам сравнително рядко?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от пор
    аз пък метъли що виждам сравнително рядко?
    а, де

къде ги видехте тея метъли, че и тема правите да се оплаквате че били много..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    мислим че отговоро е ясен

Супер фен
    Всеки търси внимание, кво да правиш... мода
    nicolepcd

Абе да бе... мина модата на метала годината след концерта на КОРН (05 ли беше метълското лято ) сега всички са рапЕри.
    "Правиш се на рапър, аз карам шейнааааа"

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Е то модата беше преди няколко години евънесънс като си джиткаха и с лп бяха много популярни, всички това слушаха (или кокоша глава...) преди корн да дойдат всички бяха фенове на корн и после вече бавно поотмина. Сега вече бутаниците са по концерти на остава и някакви хип хоп партита

edit:нЕк'ви хора пишат и после си делват мнението и излиза , че сама си говоря, хах

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Ми щот е модерно да си метъл...
    Не сега сериозно...Брат ми,който е на 10 години в момента ме моли да му тегля метЪлски песни...Всичко започна щот някво друго лапе се зарибило на метъла и почнало да се облича в черно и сега и моя брат да не изостане от компанията го прави същото... Обяснявам му,че не е нужно да прави всичко,което правят другите,но кой ме слуша...Искам да кажа с това,че както казаха едни слушат тази музика защото им харесва,а други защото на другите им харесва... и също така е "модерно" да си или метъл,емо или фешън... <= Да не го забравяме тва...

еми аз също слушам метъл но не защото е модерно а защото този стил музика ми допада най-много , и ходя с кецове защото ми е удобно

Цитирай Първоначално написано от JusT`Do`It
    еми аз също слушам метъл но не защото е модерно а защото този стил музика ми допада най-много , и ходя с кецове защото ми е удобно
    Метълите ходят с кецове.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Аз не съм метъл Аз съм Емо Кид
    ~~~ а3 $Ъm Fee333eee$$$$aaaнЧееее!!! $уп3рsk0 ee3!!!!~~~~~~~

по темата - щото са тъпи и насрани,когато са себе си и си мислят,че по тоя начин ще са различни и ще са някакви в обществото,а са си същите хоумлеси.

тва се отнася за всички позьорски стилове - пънк,фешън,имо,метъл...
    Не че нещо, не искам да се заяждам, но защо забрави кежуъл?
    Кежуалите поне са националистически настроение и им пука, за разлика от тия металяги дето се събират по градинките и пият фанта със спирт, гнусните емота, които се имитират едно друго и плашат хората и т.н.
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Голям фен
    Екзистенциални въпроси, братле

Град
    Delije sever
    А не е ли така бе ? Точно футболните хулигани, кежуалите и т.н. се интересуват от родината си и това, което става в нея.

Град
    Враца
    Пхахахахахахахахахахаахха хахахахахахахаххахахаха Боже ОПАЗИ!!!! Това са глупости Има метъли, има чалгари, рапъри... има всякакви... Не бих си представила България пълна с метълистии... фуууу, повечето са ми противни, но има и нормални Но какво... хора като хора все пак
    еlsy

"Защото модата е такава" `бах ли ги...Всеки си слуша тва дето му харесва
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на babity
    Преди време ме набедиха, че се опитвам да се правя на метълка, а аз просто минавах през някакъв период и просто такова ми се слушаше. Сега рядко си пускам уинамп-а, ама има песни, които и до ден днешен си ми напомнят за нещо и си ги слушам с кеф. Питате защо хората ви смятат за начумерени и агресивни? Еми защото масата позьорчета (или не толкова) е свикнала, че щом се слуша метъл трябва задължително и да си фен на ужасните, кървави хоръри, в които разни се кормят и им хвърчат червата по екрана, че трябва да са садисти или поне мазохисти и да си падат по всякакъв вид извращенийца, които можете и не можете да измислите в момента. Не казвам, че всички са такива, а че масата позьори са така и зат'ва ви мачкат "реномето".

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Метълите ходят с кецове.
    Иха аз съм метъл? Да взема се продам а? На някои циганин по 50 стинки килото 62 кила.. куал!
    Чакай, ти не беше ли с аватар на Еминем до скоро

Голям фен
    Метълите ходят с кецове.
    Уаахахаа е тва беше изказването Умни мой, метълите, истинските, ходят с КУБИНКИ. С кецове ходят рапърите, но и хората, които искат да им е удобно.

Метълите носят шапки ушанки.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    Всъщност тенденцията е-Хаусър и чалгари ,метълът не е в чак такива рамери ,както ти го описа,така де от един средностатистически клас в България ,средно около 26 човека 10 са кежуал,5 заклети чалгари 2ма метъла 1пънк и останалото фешънчета.
    Бате, адската простотия беше това, което изтърси. А ти до известна степен, леееко... далеееко... защитаваш метъла, тъй като ти самият се определяш като такъв. А пънкове, ъхъхъхъх, ако намериш 10 такива в училище, пак много ще са.

По темата-мразим метъли и изобщо няма да ги коментирам.

Едит: Но те разбирам, гледайки какво наричаш кежОъл.

Бах го ,поне в моето даскало са доста(ся не знам точно под какъв смисъл човек ,може да се нарече пънк),просто ми е направило впечатление. Иначе и аз доста се дразня като видя някакво емоционално с блуза на еванесънс да се прави на метълче.Обаче във всеки случай това ,че метълите били много ,ми се струва меко казано нереално.Например,мен лично ме кефи музиката и не съм се накичил с шипове пентаграми и подобни аксесоари,смисъл важно е какво слуша човек,а не в какво е облечен,така де това с глупостите кой колко истински бил,много не ми допада ,например ,това че слушам Пантера,не означава ,че не подържам лична хигиена и имам дълга мазна коса.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Метълите ходят с кецове.
    Уаахахаа е тва беше изказването Умни мой, метълите, истинските, ходят с КУБИНКИ. С кецове ходят рапърите, но и хората, които искат да им е удобно.
    Ако не ме лъже паметта ,скиновете и пънкарите носят кубинки,метълите носят ботуши ,кецове и маратонки. (баси това вече ще се превърне и в обущарски спор).
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от Taste the rainbow
    Всъщност тенденцията е-Хаусър и чалгари ,металът не е в чак такива рамери ,както ти го описа,така де от един средностатистически клас в България ,средно около 26 човека 10 са кежуал,5 заклети чалгари 2ма метъла 1пънк и останалото фешънчета.
    Къде ги виде тия кежуали в клас бе
    и то 10
    Като казвам кежуали ,имам предвид хора,които не следват дадена суб култура,смисъл слушат почти всичко и се обличат нормално ,без да следват дадени модни тенденции.
    под кежуал се има съвсем друго предвид в България
    Ще ти бъда благодарен ,ако ми обясниш,защото явно се оказва ,че имам доста грешна представа за този термин.

Град
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    Мерси за инфото

Значи ,сега искам да се поясня под думата кежуал имах предвид средностатисическият нормален тийн слушащ всичко и нямащ много претенции по отношение на облеклото .
    В крайна сметка се оказва ,че съм бил доста далеч от същноста и значението на думата,остново благодаря за пояснението.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Метълите ходят с кецове.
    Ако не ме лъже паметта ,скиновете и пънкарите носят кубинки,метълите носят ботуши ,кецове и маратонки. (баси това вече ще се превърне и в обущарски спор).
    галоши също! :3
    И джапанки Както и да ,вече наистина стана глупаво,като слушам Мейдън едва ли не излиза ,че трябва да нося кецки с черепчета и всякакви глупости.

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    респект за филмираните хлапетий с бели кецове и горнища ФП , гледащи лошо изпод карираната шапка , и вилнеещи по големиО град

Е ти не беше ли от тия ? Гледам лафиш много модерно, опасен подпис и аватар и нещата си отиват натам.

Аз да ти кажа как си перкам с дънки, маратонки и блузка съм по-кежуал от тия тукашните Перита, Лойдове, Крокодили, Лъвове и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си