- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо всички тийнове стават метъли?
аз пък метъли що виждам сравнително рядко?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
а, деПървоначално написано от пор
къде ги видехте тея метъли, че и тема правите да се оплаквате че били много..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Всеки търси внимание, кво да правиш... мода![]()
nicolepcd
Абе да бе... мина модата на метала годината след концерта на КОРН (05 ли беше метълското лято) сега всички са рапЕри.
"Правиш се на рапър, аз карам шейнааааа"
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Е то модата беше преди няколко години евънесънс като си джиткаха и с лп бяха много популярни, всички това слушаха (или кокоша глава...) преди корн да дойдат всички бяха фенове на корн и после вече бавно поотмина. Сега вече бутаниците са по концерти на остава и някакви хип хоп партита
edit:нЕк'ви хора пишат и после си делват мнението и излиза , че сама си говоря, хах![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Ми щот е модерно да си метъл...![]()
Не сега сериозно...Брат ми,който е на 10 години в момента ме моли да му тегля метЪлски песни...Всичко започна щот някво друго лапе се зарибило на метъла и почнало да се облича в черно и сега и моя брат да не изостане от компанията го прави същото...Обяснявам му,че не е нужно да прави всичко,което правят другите,но кой ме слуша...Искам да кажа с това,че както казаха едни слушат тази музика защото им харесва,а други защото на другите им харесва...
и също така е "модерно" да си или метъл,емо или фешън...
<= Да не го забравяме тва...
![]()
еми аз също слушам метъл но не защото е модерно а защото този стил музика ми допада най-много , и ходя с кецове защото ми е удобно![]()
![]()
Кежуалите поне са националистически настроение и им пука, за разлика от тия металяги дето се събират по градинките и пият фанта със спирт, гнусните емота, които се имитират едно друго и плашат хората и т.н.Първоначално написано от Hit 2 fit.
Jebem te u usta, jebem te u oko
А не е ли така бе ? Точно футболните хулигани, кежуалите и т.н. се интересуват от родината си и това, което става в нея.
Пхахахахахахахахахахаахха хахахахахахахаххахахаха![]()
![]()
Боже ОПАЗИ!!!!
Това са глупости
![]()
![]()
Има метъли, има чалгари, рапъри... има всякакви...
Не бих си представила България пълна с метълистии... фуууу, повечето са ми противни, но има и нормални
Но какво... хора като хора все пак
![]()
еlsy![]()
"Защото модата е такава"`бах ли ги...Всеки си слуша тва дето му харесва
Бъди себе си..
Преди време ме набедиха, че се опитвам да се правя на метълка, а аз просто минавах през някакъв период и просто такова ми се слушаше. Сега рядко си пускам уинамп-а, ама има песни, които и до ден днешен си ми напомнят за нещо и си ги слушам с кеф. Питате защо хората ви смятат за начумерени и агресивни? Еми защото масата позьорчета (или не толкова) е свикнала, че щом се слуша метъл трябва задължително и да си фен на ужасните, кървави хоръри, в които разни се кормят и им хвърчат червата по екрана, че трябва да са садисти или поне мазохисти и да си падат по всякакъв вид извращенийца, които можете и не можете да измислите в момента. Не казвам, че всички са такива, а че масата позьори са така и зат'ва ви мачкат "реномето".
Чакай, ти не беше ли с аватар на Еминем до скороПървоначално написано от tqnkо
![]()
Уаахахаа е тва беше изказванетоПървоначално написано от Christ
Умни мой, метълите, истинските, ходят с КУБИНКИ. С кецове ходят рапърите, но и хората, които искат да им е удобно.
Метълите носят шапки ушанки.![]()
Първоначално написано от Pedigree
Бах го ,поне в моето даскало са доста(ся не знам точно под какъв смисъл човек ,може да се нарече пънк),просто ми е направило впечатление.Иначе и аз доста се дразня като видя някакво емоционално с блуза на еванесънс да се прави на метълче.Обаче във всеки случай това ,че метълите били много ,ми се струва меко казано нереално.Например,мен лично ме кефи музиката и не съм се накичил с шипове пентаграми и подобни аксесоари,смисъл важно е какво слуша човек,а не в какво е облечен,така де това с глупостите кой колко истински бил,много не ми допада ,например ,това че слушам Пантера,не означава ,че не подържам лична хигиена и имам дълга мазна коса.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ако не ме лъже паметта ,скиновете и пънкарите носят кубинки,метълите носят ботуши ,кецове и маратонки.Първоначално написано от Mirelchetoo14
(баси това вече ще се превърне и в обущарски спор).
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Ще ти бъда благодарен ,ако ми обясниш,защото явно се оказва ,че имам доста грешна представа за този термин.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Мерси за инфотоПървоначално написано от extreme_
![]()
Значи ,сега искам да се поясня под думата кежуал имах предвид средностатисическият нормален тийн слушащ всичко и нямащ много претенции по отношение на облеклото .![]()
В крайна сметка се оказва ,че съм бил доста далеч от същноста и значението на думата,остново благодаря за пояснението.
И джапанкиПървоначално написано от Verminaard
Както и да ,вече наистина стана глупаво,като слушам Мейдън едва ли не излиза ,че трябва да нося кецки с черепчета и всякакви глупости.
![]()
Първоначално написано от TheNh3
Е ти не беше ли от тия ? Гледам лафиш много модерно, опасен подпис и аватар и нещата си отиват натам.
Аз да ти кажа как си перкам с дънки, маратонки и блузка съм по-кежуал от тия тукашните Перита, Лойдове, Крокодили, Лъвове и т.н.![]()