- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо всички тийнове стават метъли?
E ако перкам с Лонсдейл бицепса ще ми стане ли по голям ?
Смешното е, че говориш за филмирани хора, а от тебе по-филмиран тука няма, сериозноКато слагаш главно О на някои думи по-корав ли си, какво ? големиО град ахахх иначе аз съм бил цървул.
Веселяк
Jebem te u usta, jebem te u oko
И мръсни гащи втора ръка,та да бъдат по-ароматни.Първоначално написано от Verminaard
![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Не знам, но на мен лично това ми се струва позьорско, колкото и банално да звучи. Ако, наистина харесваш метъла, вероятно няма да парадираш с това, че слушаш тази музика.
Хаха. Евала. Корав си. Вероятно само у форумО си такъв ама айде да не ти засегна някой комплекс кежуале тука и в Англия и не знам си още къде. Тотален филмар ( нали така се казваше на кежуалски език ) си братле, не знам изобщо какво се разправям, ама да се правиш на корав кежуал ( кежуал в България е всеки друг, ама не и тоя с лавровите венци и крокодилите, според идеята за "кежуал" културата ) в тийнфорум е малко смешно.
Айде със здраве и дано не пускат повече филми като Green Street Hooligans да ви мътят мозъка. Лека вечер![]()
Първоначално написано от Verminaard
![]()
Това ме разби.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
верно е!Първоначално написано от Jack_Sparrow
+ шлифери.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И големи боти с токчета.Първоначално написано от пор
![]()
Хайде. Темата е интересна и актуална. Кажете си мнението,а вие стига се обеснявахте какви шапки и ръкавици трябвало да има дъ тру метъл пърсън ..Първоначално написано от Bolt_f
![]()
Не е вряно,че всички тийнове стават метъли![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
we hatez 'em
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Повечето метъли слушат по-неприятен метъл, ходят облечени в черно и с грозни тениски на групите им. Обикновено са комплексирани анти-чалгари, които се мислят за повече от другите, и не искат да общуват с това "пропадащо" общество от "фешъни" и "чалгари". Тъй или иначе са поредните заблуденяци.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
метъли стават най- големите аутсайдъри...
и не знам защо всеки си мисли, че всички са фешъни, като те стават все по- малко вече.
Също така не знам защо има схващането, че щом носиш дрехи на адидас, пума, найк и тем подобни си фешън...
добре ве, аз слушам много тежка музика. И метъл и рок, и храдкор и други.. но не виждам защо трябва да го показвам чрез вериги, кожени гащи и черни тениски, при положение, че не са ми удобниимам си едната коса за хедбенг по концерти и тва то.. закво е всичката тая позьорщина дъ сейтън миниън ъф блек метъл :Д
е добре деПървоначално написано от j_adore2
некой стават пънкари ,скинари ,емота ,расти.....![]()
Не мисля, че всички тийнове се стремят да стават метъли, дори обратното.![]()
ОФТОПИК
.: machoka :.
az se obli4am kato rapar ili hip hoperkak iskate go nari4aite ama sa si izsulen 6oto si me kefi.. ne 4e ne slu6am i nqkoi metal pesni ili puk ima nqkolko 4algi koito me kefqt no sa mnogo malko i glavno rap ama se obli4am taka 6oto me kefi i si me kefi samiq stil na obli4ane
![]()
Не ги разбирам тези "метъли" къде ги виждате. Аз виждам само позьорчета с черни дрешки и бели кецове.
аз също!!Първоначално написано от thegmin
![]()
момченца и аз ли съм на кафево или е от следствие на лепилото ?![]()
![]()
![]()
Както казва един мой познат:Първоначално написано от ATAKABG
Какво е това " "ъъъ....."да не ти правят клизма?![]()
Кажи го кът ГЪЗар,ето така...
"ЪЪЪЪъъъъъъъ..."![]()
Аз,пък ш съм R&B....![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:8a372f91[/vbox7]
Варненски мушенници във клуба.
Хасковски дилъри във клуба.
Столични мутри във клуба.
Пловдивски играчи във клуба.
Търновски крадци във клуба.
Сутеньори от Русе във клуба.
СИЛИСТРЕНСКИ джамбази във клуба.
========>
Един,мой познат ми се похвали,че през ваканцията играл футбол с Конса във Варна.![]()
ти също,бе!Първоначално написано от Мeтоман88
красив славянино!![]()
![]()
чист мангуст е!спор нема!Първоначално написано от Мeтоман88
![]()
Yeap!Първоначално написано от *Wanker*
![]()