.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 86 от общо 86

Град
    русе
    Цитирай Първоначално написано от Timbaland
    Цитирай Първоначално написано от *Wanker*
    Цитирай Първоначално написано от Мeтоман88
    100 Кила не ели циганин бре?
    чист мангуст е!спор нема!
    Yeap!
    негрите са джангали!

Yeap!
    негрите са джангали!
    Какво значи "джангали"?
    чувал съм за "гаджали",кажи ми и ще ти кажа
    истината,дали е така или не!

Град
    русе
    Yeap!
    негрите са джангали!
    Какво значи "джангали"?
    джангали е цигани!

Yeap!
    негрите са джангали!
    Какво значи "джангали"?
    джангали е цигани!
    ...аха,ами има нещо такова,само,че негрите са по първични,а циганите са си цигани. -"БАТЕ,бате,бате,бате....".

Град
    Шумень
    Повечето, котио казват за себе си, че са метъли не са нищо повече от пози, които следват указанията в написаната от автора мода Аз също слушам метъл и рок, но не игнорирам другите стилове, даже бих се определила като меломан. Чалгата не ми пречи, освен ако не ми се наложи да я слушам ...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Град
    Софийско поле
    И аз не мисля,че има мноо метъли иличе сички тийнове стават такива...Но и да е така няма лошо,ориентирайте се към хубава музика стига с тая чалга
    Down On The Farm!!!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Щото им липсва внимание на повечето
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Re: Защо всички тийнове стават метъли?

Цитирай Първоначално написано от Bolt_f
    Pyrvo iskam da kaja, che ne sym v Bylgariq i ne sym mnogo zapoznata s tova koeto se sluchva tam, govorq za vpechatleniqta mi ot tozi forum i horata koito sreshtam tuk.

Abe, moderno li stana da si metyl? Moderno li stana da se pravish na buntar i da nosish gumenki? Otkoga stana moderno vseki da pretendira s tova kolko tejka muzika slushal i kolko verigi nosil?

Otkoga toq interes kym metyla? Zashto vsqko treto hlape stava "metalno" ili pone se opitva da byde?

Zashto kogato nqkoi zapochne da slusha metyl, v syshtoto vreme zapochva da ignorira absolutno vsqkakva druga muzika, absolutno vsqkakvi drugi hora i da hodi nachumeren?

Kakva e tazi poziorshtina koqto ni zaliva ot vsichki strani? Pravilno li e da pretendirash s muzikata koqto slushash (znaeiki dve bandi na kryst) i s tova, che si METYL bez dori da osyznavash kakvo znachi tazi muzika i vsichko koeto se sluchva okolo neq?

Znam che temata mi e bezsmislena i che sys sigurnost nqma da razberete kakvo se opitvam da zadam kato vypros, no pone si go kazah.....

Prosto se zachudih...
    Защо всички вилици в шкафа ми са криви? ти е*а идиотските въпроси ти е*а...къде ги видя всички не мога да разбера?
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

Голям фен Аватара на 24white24
    Това са наблюдения с които не съм съгласен, нямам нито един познат на възраст 17-22 да е станал метъл...И музиката не ми харесва, но я приемма, но самият начин на живот и обличане ъъъъъъ не мерси не е за мен.

О_О Агхххххахаха.... Аз също нещо не виждам да има такава мода. Виж "ЕМО"-та,дето слушат чалга познавам. А бившите ми съученици в девети клас уж бяха големите метъли,но телефоните им преливаха с хитове на Мария,Преслава и незнамсикаквиоще български чалга "феномени".

Преди няколко месеца си бях на Кнежа. На малката ми братовчедка приятелите проявиха необясним интерес към мен,изкараха ме метълче,после и емо ме питаха дали не съм... А аз слушам всичко,което ми харесва,стига да не е чалга или сръбско,шото 90% от чалга хитовете са крадени от съседите (= (българите сме шматки и тва е,и песен не можем да напишем,без да гепим нещо!!) Ми..ебати,сега понеже ще ме изкарат метъл,дай да не нося широки дрехи. Дай да не нося черно и розово,щото ще ме изкарат емо. Дай да не нося квото и да било,щото ще ме определят като Богзнаекакво.... Ми глупаво е! Защо трябва да се делим на такива и онакива, и от какъв зор понеже на някой нещо му харесва трябва веднага да го изкараме,че следва някакъв определен стил? А и наистина,гледам,че чалгарите,емотата и фешъните са се набъкали значително...метъли не забелязвам толкова xD
    愛 子供

Warning:
    This user is unable to hate

Какво ви пречи,че някои хора слушат емо,метъл,пънк,рок или различна на слушаната от вас музика и подражава на този стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си