- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо всички тийнове стават метъли?
негрите са джангали!Първоначално написано от Timbaland
Какво значи "джангали"?Първоначално написано от *Wanker*
чувал съм за "гаджали",кажи ми и ще ти кажа
истината,дали е така или не!
джангали е цигани!Първоначално написано от Timbaland
![]()
...аха,ами има нещо такова,само,че негрите са по първични,а циганите са си цигани.Първоначално написано от *Wanker*
-"БАТЕ,бате,бате,бате....".
Повечето, котио казват за себе си, че са метъли не са нищо повече от пози, които следват указанията в написаната от автора модаАз също слушам метъл и рок, но не игнорирам другите стилове, даже бих се определила като меломан. Чалгата не ми пречи, освен ако не ми се наложи да я слушам ...
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
И аз не мисля,че има мноо метъли иличе сички тийнове стават такива...Но и да е така няма лошо,ориентирайте се към хубава музика стига с тая чалга![]()
Down On The Farm!!!
Щото им липсва внимание на повечето
Jebem te u usta, jebem te u oko
Защо всички вилици в шкафа ми са криви? ти е*а идиотските въпроси ти е*а...къде ги видя всички не мога да разбера?Първоначално написано от Bolt_f
The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.
Това са наблюдения с които не съм съгласен, нямам нито един познат на възраст 17-22 да е станал метъл...И музиката не ми харесва, но я приемма, но самият начин на живот и обличане ъъъъъъ не мерси не е за мен.
О_О Агхххххахаха.... Аз също нещо не виждам да има такава мода. Виж "ЕМО"-та,дето слушат чалга познавам. А бившите ми съученици в девети клас уж бяха големите метъли,но телефоните им преливаха с хитове на Мария,Преслава и незнамсикаквиоще български чалга "феномени".
Преди няколко месеца си бях на Кнежа. На малката ми братовчедка приятелите проявиха необясним интерес към мен,изкараха ме метълче,после и емо ме питаха дали не съм... А аз слушам всичко,което ми харесва,стига да не е чалга или сръбско,шото 90% от чалга хитовете са крадени от съседите (= (българите сме шматки и тва е,и песен не можем да напишем,без да гепим нещо!!) Ми..ебати,сега понеже ще ме изкарат метъл,дай да не нося широки дрехи. Дай да не нося черно и розово,щото ще ме изкарат емо. Дай да не нося квото и да било,щото ще ме определят като Богзнаекакво.... Ми глупаво е! Защо трябва да се делим на такива и онакива, и от какъв зор понеже на някой нещо му харесва трябва веднага да го изкараме,че следва някакъв определен стил? А и наистина,гледам,че чалгарите,емотата и фешъните са се набъкали значително...метъли не забелязвам толкова xD
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
Какво ви пречи,че някои хора слушат емо,метъл,пънк,рок или различна на слушаната от вас музика и подражава на този стил![]()